Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumny człowiek

wolność brzmi dumnie

Polecane posty

a ja byłem nieopodal miejsca w którym padło 30 milionów złotych gdybym był dzień później i zagrał, może by mnie tu dziś nie było :D

W jednej z kolektur, których dziś już u nas nie ma wygrałem 2 x po 150 zł i nie zliczę ile razy po 16 zł. Sporo tego było, ale teraz stagnacja. Może by trzeba było przeprowadzić ranking kolektur w których najczęściej padają wygrane. :)

Gość hdghnuyiolu9oilku
ciebie dumny człowieku można spotkac wszędzie :D i ok każej porze nawet z panienką za rączkę .A byłek w pobliżu tego miejsca kolektury?łoojj to jesteś wielki i nalezy cie sie od wygranej :D

Szczęście to chwila ulotna, jak już pisałem ja grając w lotka kupuje złudną nadzieję na lepszą przyszłość, a tak na prawdę nawet nie liczę na to że trafię szóstkę.

Dla mnie szczęście to chwila ulotna, może Ty czujesz się szczęśliwa (jesteś typem optymistki?). Powiem tak optymista nigdy nie zrozumie pesymisty i na odwrót.

Ja tylko taki się wydaje przez neta, a na codzień zakładam przysłowiową "maskę", że niby wszystko jest ok. Czy narzekam? Na co niby narzekam? W sumie nie jestem typem człowieka który mówi co go boli, raczej takim co udaje, że wszystko gra, a tak na prawdę jest na odwrót. Stwarzam takie pozory, a nie zawsze taki byłem.

nie pilam do Ciebie z tym narzekaniem, wiec spokojnie:) generalnie najlepiej czuje sue wsrod ludzi zarazajacych optymizmem i pelnych energii bo pprawiaja mi humor, natomiast znam roznych, tez takich pesymistow i zalacych sie, jak mam z nini o czym gadac to jest ok, ale nie wytrzymalabym tylko z kims kto ma takie podejscie, z takim spojrzeniem na swiat

ja nie lubie samotnosci:) za to lubie pobyc sama, potrzebuje tych 2-4 godzin tylko dla siebie codziennie bez niczyjej obecnosci wiesz czlowiek jednak lgnie do ludzi, nawet jak suiedzisz teraz sam w domu to jednak piszesz ze mna, masz kontakt z drugim czlowiekiem malo kto lubi byc sam tak zupelnie

Wiesz mnie by na tym forum wogóle nie było gdyby nie pewne zdarzenia przez które się powiedzmy załamałem. Ja na forach się wogóle nie udzielam, byłem razem z tym może na czterech w życiu (tamte 3 to inna tematyka zupełnie).

UItrzymać pracę, może iść na studia i pokupować parę rzeczy które już kupuje od lat i nie mogę się namyślić jakie i jak zwykle obejrzeć cały sezon formuły 1 XD

Zadziwię cię mecze ok może lubię obejrzeć, ale tylko mistrzostwa świata i europy zespołów którym kibicuje, a jest ich coś około 4, piwa nie piję, no chyba, że z kimś jeśli ten ktoś pije by sobie pogadać, samotnie odpada z wódką tak samo. Jakoś alkohol mnie do alkoholu nie ciągnie, co nie znaczy, że np na domówce nie wypiję z kimś tak dla rozluźnienia.