Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumny człowiek

wolność brzmi dumnie

Polecane posty

little_drop_of_water Po tym co napisałaś wcześniej podejrzewam, że spotykałaś się z ludźmi tu poznanymi, a przynajmniej z jednym. Hmm... Jak wrażenia? Co do tematu... początek był dość trudny, że to tak ujmę.

Gość papcio chmiel
Facet spędza popołudnie u kochanki. Niespodziewanie do domu wraca mąż. Kochanka szybko bierze worek ze śmieciami, daje stojącemu w drzwiach mężowi i mówi: -kochanie proszę cię wynieś śmieci. Facet w tym czasie wymknął się niepostrzeżenie, i idąc, w drodze do domu myśli o swojej kochance w samych superlatywach: ta moja kochanka jest inteligentna, sprytna, ale ona to wymyśliła. Wchodzi do domu, a tu żona daje mu worek ze śmieciami i mówi: -kochanie proszę wynieś te śmieci. Facet nic nie mówiąc bierze worek, idzie w kierunku śmietnika i mruczy do siebie pod nosem: k.....m..., cały dzień w domu siedzi i nawet nie może śmieci wynieść.

===== little_drop_of_water ===== A dlaczego zdecydowałaś sie na ten krok? ===== Cień_Nicości ===== Dobrze, postaram się zapamiętać... Ja na szczęście do pracy dopiero 2-go. Tez na nockę. ;)

Gość tyhnnnnnnnnnnnnnbgv
haaa cien nicości :D super facet ojoo cóz za ideał :D szlachetności wszystkie te nicki są jego :DD 🖐️

"haaa cien nicości super facet ojoo cóz za ideał szlachetności wszystkie te nicki są jego D" Wmawiaj sobie mam lepsze hobby niż podszywanie się, szkoda mi czasu. Niech zgadnę jesteś pojjaczyna?

Dobra ja spadam do pracy, a co do burzy trolololo czyli podszywa to jest uparty jeśli to ten o którym myślę. Odezwę się jutro jakoś.