Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lethicia

Nowy Rok-nowe nadzieję na te śliczne II kreseczki ;)

Polecane posty

okropny dzien...juz sobie poplakalam...nie chce mi sie wierzyc ze jestem taka mloda i mam problemy zeby zaciazyc...straszne to jest....po co ja tego dupka bralam mial niby wyregulowac cykl i co, jest po 32dniach ladnie mi regularny szczegolnie ze przed braniem tez takiej dlugosci mialam...

sylwiadz jak ci się podniosła i zrobiła się miękka, tzn że masz płodne i dużymi krokami zbliża się owu, a u mnie chyba pierwszy raz w życiu miałam plamienie podczas owulacji wczoraj tzn brązowy sluż na bieliznie dziś od rana, a owulacja była raczej wczoraj, nigdy nie miałam plamienia owulacyjnego, u mnie szyjka dziś już ewidentnie się zamyka i twardnieje, już mogę ją zbadać jest na takim poziomie

ja pierdziele dziewczyny...dosyc ze sie nie udaje to jeszcze musimy znosic bole małpowe...ja umieram..DOSŁOWNIE...tragedia tak to chyba jeszcze nigdy mnie nie bolal...ale sluchajcie pierwszy raz bol nasila sie po lewej stronie i wogole mam trawdy brzuch po tej lewej stronie...mial ktos tak juz? mam nadzieje ze to normalne

oczekuje ale @ jeszcze nie dostałaś? bardzo długo nie masz krwawienia po odstawieniu duphastonu

dostalam dostalam ta wredna @ rano dlatego zmienilam sie w tabelce...8 dni po odstawieniu dupka...mial uregulowac cykl a tu dupa..

Maruska tak owu idzie test owulacyjny dzisiaj wyszedl pozytywny na opakowaniu było napisane ze jak sa II kreseczki to do 24 godzin wiec dzisiaj meza zaciagnelam pod kocyk:Pbedzie mial przechlapane bidny przez te pare dni bo jak ja to mowie bedzie musial rozkazac swoim żołnierzykom żeby sie szybko produkowały i maszerowały w odpowiednim kierunku :P

sylwiadz, czyli ten cykl mamy bardzo zbliżony teraz pozostanie czekać długie 2 tygodnie

Witajcie :) jak tam u was? Jak samopoczucie ? Ja wczoraj powinnam dostac @ , dzisiaj temp 37,2 ale nie mierzylam rano ;/ tylko z godz temu ;/ bo zapomnialam sie ... Sadze , że teraz ziółka rewolucjonizuja mój organizm dlatego nie przywiazuje wagi do tego cyklu , jedynym minusem stosowania tych ziolek jaki znalazlam to to , że piersi mnie tak bola , że spac na boku nawet nie moge (a na brzuchu to juz wogole) , ale przynajmniej wiadomo , ze cos sie dzieje :) czekam na ta @ z niecierpliwoscia .... chciala bym by przyszla jak najszybciej bo urlop mi się konczy w tym tyg a do pracy w pierwsze dni @ to nie usmiecha mi sie chodzic... no ale jak trzeba to trzeba.. ;/ Sylwia a jak ty czujesz sie po ziolkach ?

eyes :) no mam nadzieje ze uslyszymy dobre nowinki od Ciebie:) dziewczyny zapisalam meza na badanie nasienia:) jedziemy w srode:) super sie sklada bo w czwartej ja ide do swojej ginki:) moze ktoras tez byla ze swoim facetem na tych badaniach? mam pytanie zapisalam nas na takie zwykle badanie ale pani dodala ze jesli wybiore jakies dodatkowe badanie chyba 30zl kosztuje to wynik bedzie po godzinie...wiecie moze o co jej chodzilo? bo ja juz nie dopytywalam

oczekuje ... jak juz pisalam w ten cykl nie wierze... nie zauwazylam owulacji , a co do badania nasienia to 30 zł ? to bardzo malo mój mąz placil 80 zł za te badanie i wyniki byly na 2 dzien...

tzn. to podstawowe kosztuje 60zl ale powiedziala ze jak dodatkowo wezmiemy jakies badanie (nie wiem czy dobrze uslyszalam za 30zl) to wynik bedzie juz po godzinie

a no to nie wiem :) moze to te 30 zl dlatego by bylo tak szybko? nie mam pojecia...

Eyes powiem ci ze w czasie okresu przez are dni mialam zawroty glowy i mdlosci straszne i malo spałam chodziłam spac o 2-3 w nocy a budziłam sie już o 6 ale nie wiem czy to wina ziolek czy poprostu tak mialam czuje swoje jajniczki bo mi pulsuja w tym miesiacu odczuwam owulacje zauwazyłam tez ze jak zaczełam pic ziolka przestały mi "smakować papierosy" bo czasem sobie zapale tak jakby zmienił mi sie smak poza tym zadnych innych dolegliwosci

sylwia z tymi papierosami wiesz , że u mnie dzisiaj jest to samo od samego rana spalilam 2 papierosy ... tez mnie odrzuca a co do spania to ja sie przestawilam chyba juz 3 dni po kolei 20 godzina a ja juz spie no ale o 6 rano wstaje i oczy jak 5 zlotowki :) a mdlosci zadnych nie mam ani nic odkad pije te ziolka...

Gość do eyes
Eyes ty naprawde myslisz,ze te twoje dolegliwosci,to od picia ziolek? Bol piersi,sennosc,odrzucenie od papierosow? Lepiej zbieraj na wyprawke,a nie na ziolka zwalaj...

Eyes, akurat tutaj si zgodze z pomaranczowym głosem, może to wróży na dwie kreseczki, takie dolegliwości

Chciała bym bby to była prawda , ale jak juz mówiłam sądzę , że ten cykl był bezowulacyjny ... Co prawda @ powinna być wczoraj ale juz nie raz mialam opuźnienia , ba... ostatnio 2 tygodniowe .... poczekam jeszcze tydzień i jak @ nie bedzie to zrobie test ... Narazie brzuch mnie nie boli ale ja i tak czuje , że nadejdzie za duze humorki juz mam , pozatym ostatnio byłam chora tak jak pisałam gardlo mnie strasznie bolało i wogóle i nie wiem czy przez tabletki nic sie tam nie rozlegulowalo...

Pozatym dziewczyny ja jestem takiego zdania , że na objawy ciążowe nie ma reguły ja juz przestałam się nakręcać , za długo w tym siedze ... bo co miesiac kazdy cykl jest inny niz poprzedni , a ja juz sie tego nauczyłam :) Z tego co wiem to objawy ciazowe nie wiele roznia sie od tych na @ . wiec poznac i tak bym nie poznała (chyba , że bym zaczela wymiotowac ) bo nie pamietam kiedy ostatnio wymiotowalam ;) chyba jak bylam mala , ale znajac mnie to i tak bym zrzuciła na grype albo zatrucie , tak juz mam nie nakrecam sie bo i tak wiem , że nic z tego ... Wiecie ja juz chyba ta nadzieje stracilam , tak sobie teraz mysle ... kiedys nie moglaam sie doczekac jak wy kiedy test bede mogla zrobic dni odliczałąm tylko a teraaaz... przynajmniej wiem , że teoria wrzuc na luz u mnie nie dziala :) juz poprostu chyba przyzwyczailam sie do "porazki" sadze ze to lepiej , lepiej dla mnie , przynajmniej juz sie nie zadreczam . Jak ma cos przyjsc to przyjdzie w swoim czasie i zrobi nam wielgaśną NIESPODZIANKE :)

Sylwia poddać to ja się nie poddam :) Będę walczyła na wszystkie mozliwe sposoby :)

Eyes - trzymam kciuki za brak @ i za 2 kreseczki, bo coś mi się zdaje, że to może być "to" :) A u mnie dziś 1 dzień cyklu. Mam nadzieję, że to już przedostatnia @ w tym roku :)

ja nie musze juz testowac :) co prawda @ jeszcze nie przyszla ale co chwile latam do lazienki i sprawdzam bo juz brzuch zaczyna bolec . sadze , że do jutra przyjdzie :) ale zobaczymy tak jak mowilam gdyby jednak nie przyszla to za tydz zrobie test :) Dziekuje dziewczyny za wsparcie :)

No dobra to za 5 dni :) wczesniej nie ma sensu...

Działąj az wydziałasz! trzymam kciuki byś "zaskoczyła" a ja tradycyjnie lece spać .. :) bo już padam ... Przyjemnego wieczoru życze dla kazdej z was :)