Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninka281

sierpien\wrzesien 2013

Polecane posty

Gość ninka281
przykro mi:( pamietaj tez ze Ty nie dziedziczysz tylko po mamie bo tez po ojcu!! wiec niekoniecznie musisz miec te geny. Pamietaj zdrowa dieta i kontrole u lekarza. Pogadaj z lekarzem ze taka sytuacja i mysle ze bedzieszz miala specjalna opieke!! Nowotwory jelit, zoladka, trzustki, watroby sa wredne i szybko daja przerzuty, ale wczesnie wykryte sa w pelni wyleczalne!!

Gość BlackBlack20
Dlatego bardzo pragnę tego dziecko żeby w moje życie iskierka szczęścia pojawiła się:)

Gość BlackBlack20
Zosia który tydzień?:)

Gość ninka281
chce wam sie w dzien spac??

Gość BlackBlack20
Nie zależy od pogody:) jak pada deszcz to tak:)

Gość BlackBlack20
mi za to jest ciągle zimno

Gość ninka281
a mi raz zimno ze sie trzese a zaraz goraco:))

Gość BlackBlack20
Hit ostatnich dni kanapka z żółtym serem, pomidorem i szczypiorkiem :) mmmm

Gość ZosiaMarysia
Hej z OM wynika ze to 8 tydzien. Ide w czwartek do gina to mam nadzieje ze mi Usg zrobi bo sie stresuje czy wszystko ok???

Gość ninka281
zosiamarysia 8tydzien lzik juz wszystko powinno byc widac

Gość BlackBlack20
ciekawe czy ja coś zobaczę:)

Gość BlackBlack20
Zosia a robiłaś bete?

Hej dziewczyny! Zosia - witamy w gronie wrześniówek ;) Jestem dzisiaj tak śpiąca, że chodzę jak zombie :o I nawet kawa nie pomogła :( Plus oczywiście nudności, których mam już serdecznie dość :o W sobotę poproszę p. doktor o coś na uspokojenie tych dolegliwości, bo naprawdę skutecznie uprzykrzają mi życie :o Tymczasem zastanawiam się co zrobić, żeby czas szybciej mi upłynął do tego cholernego weekendu.. Umrę ze stresu, chociaż sama nie wiem o co.

Gość ZosiaMarysia
Nie robiłam bety. W pierwszej ciąźy też nie robiłam badania krwi, grzecznie czekałam aż będzie wszystko widać na USG. Ogólnie to mam lęk przed igłami i staram się ich unikać:-)

Gość ZosiaMarysia
Gdyby nie to że dwa testy robiwłam to nie mam żadych objawów ciąży. Nic mnie nie boli nawet cycochy mam jak dwa flaki. Strasznie się przeziębiłam i okropnie się czuję więc nie narzekam na brak innych dolegliwosci. Mam tylko dylemat dostalam od lekarki antybiotyk Amotaks i nie wiem czy brać.???

Gość ninka281
na przeziebienie antybiotyk? zadzwon do lekarki. ja bym nie brala. tym bardziej jezeli to przeziebienie

Gość BlackBlack20
Hehe a mnie dziś wszyscy denerwują :)

Agnieszka, gratulacje!! :) Ja nawet nie chcę wiedzieć jaką mam betę, skoro w niedzielę wynosiła 4000 :D Ale ostatecznie lepiej, żeby rosła niż żeby malała, nie? :D Fajnie, że odetchnęłaś :) To kiedy usg??

Gość ZosiaMarysia
Niby w oskrzelach nic nie slychac ale kaszle jak gruźlik, buzia mi sie nie zamyka. Juz mnie miesnie brzucha od tego kaszlu bola. Do tego mam 39 temerature i okropnie leci z nosa. I co na herbatkach z miodem i sokiem malinowym leczyc sie dalej. ??

Hej dziewczyny:) Rzadko się odzywam,ale obiecuję,że od przyszłego tygodnia będę częściej pisać:) Od 5 tc strasznie męczą mnie mdłości:(Całe święta przeleżałam z płaczem pod kocem,tak się masakrycznie czułam:(Nie miałam żadnego środka na to paskudztwo...do dzisiaj:)Poszłam wreszcie do apteki i Pani zaproponowałam mi Mamarin-tabletki na mdłości:)Wzięłam dzisiaj 4 i czuję się wspaniałe:)Polecam bardzo:) A tak ogólnie,to piersi bolą jak cholera:(Seksu dawno nie było,bo mdłości nie pozwalały:(Spać,spać i spać:( Mam nadzieję,że to niedługo minie:)Dzisiaj byłam porobić badania.Zła jestem,bo parę wyników będzie na jutro,a toxo dopiero w piątek:/A ja w czwartek mam lekarza. A Wy jak tak żyjecie ciężarówki? Mamy już jakąś tabelkę?Jak nie,to może coś wymyślimy:)

Gość BlackBlack20
Wszyscy mają bete większą od mojej i zaczynam się denerwować.

Gość ninka281
Agnieszka a ile mialas tej bety wczesniej i kiedy mierzylas? bo sie pogubilam kto co i jak z wartosciami:)

Gość ninka281
blackblack moj 1 pomiar to byl 278!! ktory masz tydzien i dzien??

Gość BlackBlack20
pierwszy pomiar 295 a drugi 2999 jutro będzie 6 tydzień tak kalkulatory pokazują

Kruszynka - tabelka to dobry pomys, ja może jutro coś zmontuję, bo dzisiaj padam na twarz :) Black, nie denerwuj się tymi przyrostami bety :) W ogóle zauważyłam, że np w 2010 roku normy były inne, teraz są inne, za parę lat pewnie też ustalą nowe :) Także nie ma się co denerwować tym hcg i tak, jak powiedziała moja doktor - najważniejsze, żeby na obrazie usg wszystko było w porządku :) Ja też się schizowałam tą swoją 4000 w 3tc ale patrzę, że jeszcze 2 lata temu normą dla 3tc było coś przy 6000, więc.. :D

Dziewczyny,a czemu Wy tą bete tak cały czas robicie?:)Zalecenie od lekarza?Bo ja nie miałam wcale bety.Jak zrobiłam test,to poleciałam do lekarza,wszystko ok:)I powiedział,żeby bety nie robić,bo nie ma żadnych problemów i wszystko w jak najlepszym porządku.A teraz się zastanawiam czy może źle że nie zrobiłam?U mnie to już 8t4d