Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***W kropce

ALIMENTY-EGZEKUCJA Z NIERUCHOMOŚCI

Polecane posty

Gość ***W kropce
Komornik wycenił na 201 tys zł, teraz czekam na termin licytacji. Nikt go za tyle nie kupi,więc co będzie dalej?

Gość gość
Podbijam temat! Czy coś się zmieniło w prawie od tamtego czasu?

Gość gość
Pomóc Ci jeszcze może pan Piotr Szweda. W takich sytuacjach nie ma za bardzo miejsca na sentymenty i zastanawianie się. Trzeba od razu działać. Tym bardziej, że działasz zgodnie z prawem, więc nie masz, czego się bać.

Gość gość
ale te alimety to ty wisisz czy tobie wisza? Jesli ty jestes wierzycielem to moze zmien swojego komornika na komornik tarnow www.tarnow-komornik.pl/ On jest skuteczny i szybko zalatwia takie sprawy

Gość gość
Myślę,że o takie informacje najlepiej dowiadywać się u rzetelnego źródła. Miałam okazję kiedyś korzystać z usług komornika,dlatego myślę,że pani Monika Peda z kancelarii www.komorniksadowygdansk.com.pl mogłaby Ci pomóc. Jest osobą miłą,komunikatywną i skuteczną w działaniu.

Gość gość
Trzeba dzialac szybko a nie czekać, aż alimenty odzyskają sie same. u mnie sprawa stala w miejscu bo poprzedni komornik nie mogl tego wyegzekwowac, moj byly nie jest na stale nigdzie zameldowany i to utrudnialo ściagnięcie należnosci zaleglych, a troche juz tego uroslo... w koncu poprosilam o pomoc prywatnego komornika i dzieki temu dzisiaj juz mam pieniadze na koncie, maciej kaczmarzyk okazal sie swietnym komornikiem i przy okazji bardzo sympatyczną osoba, której działania przynoszą efekty.

Gość Bogna 31
Witam! Widzę że piszecie o nieruchomościach i ich wynajmowaniu. Chociaż poszukiwałem innych informacji o Toruniu Poszukuję mieszkania na wynajem w toruniu a Twoja strona http://mieszkania.torun.pl mi się spodobał. Interesująco napisane. Naprawdę czekam na więcej. Narazie