Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwony od stóp do głów 587

OPTIGEN ZLIKWIDOWANY!!!

Polecane posty

Gość gość
Drozd.biz - firma porażka, nie potrafią załatwić niczego, telefon do nich kończy się stwierdzeniem że jaki mi się nie podoba to mogę sobie sam wszystko załatwić. Ale pieniądze już wzięli i cały czas upominają się o następne. Żądajcie od nich pisemnej deklaracji w jakim czasie załatwią dokumenty bo się nie doczekacie.

Gość gość
Też odniósłem takie wrażenie -nie panują nad niczym, bo są tylko pośrednikami Financial House Ltd i w pełni od nich zależni, a nie chcą stracić klienta i prowizji to tak jest. Uciekać...daleko

Gość gość
http://prawo.rp.pl/artykul/758341 ,1175383--Kiedy-zagraniczny-etat-zwalnia-przedsiebiorce- -z-oplacania-polskiego-ZUS.html?p=1 ...."Co przesądza o tym, że praca jest faktycznie wykonywana poza granicami Polski? Kiedy ubezpieczony podlega polskiemu, a kiedy obcemu ustawodawstwu? Niestety, interpretacje ZUS niewiele pomogą w tym zakresie. Organ rentowy nie podpowie, czy w konkretnej sytuacji przedsiębiorca podlega ustawodawstwu innego państwa. Przyjmie do wiadomości – jako tzw. stan faktyczny – jego oświadczenie o podleganiu ubezpieczeniom w innym kraju i na tej podstawie wyda werdykt...."- najważniejsza cześć artykułu

Gość gość
Szanowni Państwo, bardzo prosze o PILNY kontakt wszystkich poszkodowanych przez optigena i inne takie firmy - kancelaria@btradca.pl. Sprawa ruszyła do przodu. Proszę pozostawić swoj nr tel. Pozdrawiam Bożena Turecka - radca prawny

Gość gość
Co ma znaczyć że sprawa ruszyła do przodu ? Pozew zbiorowy czy kolejne naciąganie klientów ? Proszę podać więcej informacji , bo mam złe doświadczenia z pisaniem emaili tylko po to by ktoś zebrał bazę adresów.

Gość gość
Otóż to. Nie posądzamy nikogo od razu o złe intencje. Jednak analizując to forum nietrudno dostrzec, że większość zgłaszających się tu z różnymi propozycjami pomocy to zwyczajni naciągacze, którzy jedynie chcą zarobić na naszym nieszczęściu. W niektórych przypadkach jak się później okazało byli kolejnymi oszustami chcącymi wyłudzić ostatni grosz od poszkodowanych nie oferując żadnej skutecznej pomocy w sprawie (np. Polski Księgowy z Londynu ). PROSIMY WIĘC O KONKRETY.

Gość gość
To samo z firmą EURO L....and P.... Kamil K......- obecnie już Virtual Private Network Ltd.- uważajcie, bo to zwykłe oszustwo.

Gość gość
We wczorajszym Fakcie(artykuł dostępny na stronach Faktu- OSTRY) opisany został EURO L......and P.......Kamil K.

Gość gość
Tak. Ale temat i tak się rozbija tylko o to że nie były odprowadzane składki. Niestety w chwili obecnej nawet prawidłowo odprowadzane składki za granicą przy własnej działalności gospodarczej w PL nie pozwolą uzyskać A1 ani tym bardziej nieodrzucenie ustawodawstwa (o czym c***anowie zapewne też nie informowali ).

Gość gość
To może trzeba napisać do Faktu o problemie z A1, może oni nie wiedzą do końca na czym proceder polega. Są chetni???

Gość gość
U mnie były prawidłowo odprowadzane składki a i tak dostałam odrzucenie ustawodawstwa "nie ma dowodów, że pani tu wykonywała faktycznie pracę " choć wcześniejsze kontrole u pracodawcy nic nie wykazały, żadnych uchybień.

Gość Katowice_
Ja również dostałem pismo z ZUS. UK podważyło moją rezydenturę i teraz wszystko trzeba oddać. Czekam na decyzję z ZUS, a potem 30tyś do zwrotu.

Gość gość
Jakies szczegoly ?? W ktorej firmie byles zatrudniony ? Byl NIN, EHIC, jakies dokumenty ?

Gość gość
Ostrzegam przed dwoma firmami - Leafway Management Ltd oraz Excell Force Ltd- po zmianie obecnie B&A Centre Ltd, jedna i druga firma należyła w całości do tajlandki -przyjaciółki oszusta. Jest bardzo dużo osob poszkodowanych.Strzeżcie sie.

Gość eprofitplus
Wielu przedsiębiorców szuka różnych dziwnych rozwiązań bezZUSowych za granicami kraju,kiedy w Polsce można legalnie i bez komplikacji prowadzić firmę bez konieczności opłacania ZUS, z możliwością sprawnej i legalnej optymalizacji podatków itp. Z takich rozwiązań od dawna korzystają "duże miśki". Od niedawna, dzięki automatyzacji księgowości i procesów rejestracyjnych takie rozwiązania są dostępne finansowo dla zwykłego "Kowalskiego". Kto chce wiedzieć więcej to polecam obserwować profil na fb i kontakt przez stronę.

Gość gośćqqqqq
Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Pani pyta się Jasia: - dlaczego twoja babcia była na wywiadówce? Szczerze. - szczerze? Bo jest głucha.

Gość gośćbbu
Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor? Kategoria: Dowc**y O Jasiu Jasio mówi do mamy: - mamo wczoraj widziałem jak tata rozebrał sąsiadkę i włożył jej... - nie mów Jasiu teraz! Powiesz to tacie przy kolacji, niech mu się głupio zrobi. Kolacja. Mama: - no Jasiu teraz możesz dokończyć to co chciałeś mi powiedzieć - a więc widziałem jak tatuś rozebrał panią sąsiadkę i włożył jej ... mamo jak nazywa się to co wkładał Ci do buzi Pan dyrektor?

Gość rolnikze wsi
GUS zbadał pod koniec ubiegłego roku, co rolnicy sądzą o swojej sytuacji. W ocenie rolników, źle było przez całą drugą połowę ubiegłego roku. Co wy tu piszecie do roboty się zabrać bo pozdychacie z głodu

Gość wiochagórą
Mieszkam na wsi i potwierdzam,że chłopi to mega oszuści.Sąsiad przed wejściem do uni miał jeden mały stary traktor i nie miał samochodu osobowego.Dzisiaj po 10 latach wybudował nowy dom,na podwórku stoją cztery samochody osobowe,ma kombajn,prasę do balotów słomy i siana,3 traktory.Jak się go słucha to jakby nie miał na chleb.Osobiście dzwonili do mnie z GUSu i robili telefoniczną ankietę.Pytań szczegółowych dotyczących gospodarstwa było kilkadziesiąt ale na końcu pani mnie zapytała czy jestem zadowolony bycia rolnikiem?Odpowiedziałem zgodnie z prawdą,że nawet bardzo na to ona zadała jeszcze kilka szczegółowych pytań i na koniec powiedziała,że jestem jedynym zadowolonym rolnikiem bo reszta narzeka,że bieda.Oszuści, tak jak sprawa odszkodowań za jabłka od Unii.Zgłosiło się ponad 7000 rolników ale jak przyszła kontrola to tylko 700 rolników poddało się kontroli a reszta sądziła,że wypłacą kasę w ciemno.

Gość rybak12
W różnych częściach świata, ale dokładnie o 20.30 w sobotę w ramach "Godziny dla Ziemi", na 60 minut zgasną światła. Akcja ma przypominać, że możemy aktywnie włączyć się w ochronę przyrody i klimatu. W Polsce ma wskazywać na problem zagrożonego wyginięciem morświna. to jest problem, morświny wyginą a my z nimi

Gość emerytka69
Patrzcie, patrzcie... Mam 69 lat i jakoś całe życie udało mi się przejść bez zaglądania do jakiegokolwiek banku!!! Dzwonili, proponowali, nawet straszyli, szczególnie jak sobie zażyczyłam emeryturę pocztą otrzymywać, ale nikt mnie nie zmusił do zakładania konta... Nie stać mnie na utrzymywanie tych lichwiarzy. No i potrafię liczyć. Na maturze matematykę miałam. Oprócz logarytmów, procenty też były. Do dzisiaj potrafię na kartce pierwiastek obliczyć z dowolnej liczby... Do dowolnego miejsca po przecinku... Ciołki frankowe!

Gość gość
ale macie problemy

Gość jojoł
Piotr jest zdrowy, wykształcony chciałby mieć dużo dzieci, ale musi spuszczać się w kondona... Karol słabowidzący masażysta ma już trzecią żonę i zrobił 9, rozmnożył ślepe geny, choć pewnie wie, że w Polsce można poddać się zabiegowi wazektomii... czego pewnie nie wie upośledzony umysłowo Marcin i w wieku 30lat ma 6.dzieci, to ile jeszcze zrobi do andropauzy? sto? a te upośledzone co zrobił, też zechcą się rozmnażać. i tu jest tragedia a nie tam zusy jakieś

Gość anomalie
Głuchoniema kobieta przygotowuje się do porodu i żąda większych świadczeń… i nawet nie nauczy dziecka mowy… Gosia ma przepuklinę, wodogłowie, padaczkę, krótszą o 10cm nogę, przeszła operację kręgosłupa i oka, stała rehabilitacja... rząd to pielęgnuje, a ze zdrowych zrobił prostytutki: tresowane, dostosowywane, eksploatowane... guz na głowie od pałki, narkotykami, spulchniaczami... połamane nogi, pocięta na śmietniku. Ola niczego Ci nie odmówi, gotowe na wszystko, francuzik bez, posągowa blond piękność, ruda kicia studentka Ania, dojrzałe w pończoszkach, niegrzeczna mamuśka... zdesperowane gotowe zrobić złe rzeczy... wykształcona do łóżka z analfabetą, downem, paskudztwem, przymusowe małżeństwa... może zmarnować geny jako zakonnica i na misji zgwałcona. Mitochondria to centra energetyczne komórek i są przekazywane przez matki... a Polska traci i nie będzie miał kto rodzić zdrowego pokolenia... i nie będzie słonecznych włosów, aniołków tylko twory tak obrzydliwe, że diabeł by zwymiotował