Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zrozpaczona14

wspolzycie z nieletnia ...

Polecane posty

w polsce wspolzycie dozwolone jest od 15 roku zycia , a mam 16 i mam chlopaka 26 lat ma , jestesmy razem od ponad pol roku i chcialabym z nim wspolzyc , ale mama grozi policja, czy moga mu cos zrobic skoro i tak seks moge legalnie uprawiac juz rok ....

Gość grzrędda
spierdaIaj do szkoły a nie myślisz żeby dopsku podstawić facetowi

Gość Miss u buntu z haczykiem
Ilu potrzeba programistów do wkręcenia żarówki? > > - Ani jednego, bo to sprawa hardware'u... > > - Ilu prawdziwych mężczyzn potrzeba do wkręcenia żarówki. > > - Ani jednego, prawdziwy mężczyzna nie boi się ciemności. > > - Która laska jest najbardziej aerodynamiczna? > > - Ta, która nie stawia żadnego oporu.

Gość bezzaletowiasty
nic mu nie grozi

Gość jakbyś chciała to bys
juz dawno to zrobiła a nie słuchała opinii mamy

Jako matka ma oficalnie prawo tobie zabronic sie spotykac z tym chlopakiem i musisz jej zqakaz respektowac, jest twoja matka i ona decyduje z jakim towarzystwem sie zadajesz W kwesti prawnej mozesz juz "legalnie"wspolzyc, ale miej na uwadze ze zakaz kontaktow twojej matki nalozony na ciebie do tego chlopaka jest jak najbardziej na miejscu

Gość vgbvb777
Ja w wieku 25 lat uprawiałem seks z 15 latką , do dzisiaj jesteśmy razem , ja mam 35 ona 25 i jesteśmy po ślubie.

Gość Mam 16 letnią córkę
Nic mu nie zrobią. Policja może jedynie zapukać do niego po 22 po Ciebie (gdybyś nie wróciła na nic do domu).

wychodzi na to ze nawet z taka roznica wieku kiedy jeszcze dziewczyna jest nie bardzo dojrzala ludzie moga sie kochac ... to ze wiekszosc starszych facetow wykorzystuje mlode laski to nie znaczy ze kazdy ...

Gość Mam 16 letnią córkę
Zanim rozpoczniesz współżycie udaj się do ginekologa po zabezpieczenie.

Gość a że zapytam
to skąd policja by miała wiedziec że uprawialiście seks ?

juz nie chodzi o seks. ale rozmawialam z mama i ona mowi ze moglby poniesc kare za same spotykanie sie ze mna bo on jest dojrzalszy i wie co jest dobre a co zle , a ja nie wiem. i taka jest etyka ze on est odpowiedzialny za nas obojga i moze isc na policje z tym ze tylko sie spotykamy . to jest dla mnie smieszne , ale ona tak mi powiedziala ....

Gość Kolejna młoda i naiwna
dziwka. Rzuci cię a ty z dzieckiem zostaniesz i mam nadzieję ze wtedy matka ci nie pomoże!

to jest moja sprawa czy zostane z dzieckiem czy nie ! nie chcesz pomoc to dziekuje .... jak ja zostane z dzieckiem to daj numer telefonu to ci napisze , zebys sie cieszyla :) prosze tylko o rade ...

Gość Mam 16 letnią córkę
Moja ma chłopaka 24 lata. Przerabiałam to samo, co Twoja mama. Płakałam, krzyczałam. Nic to nie dało. Są razem ponad rok i jakoś z czasem przekonałam się do niego i goszczę go w swoim domu.Nawet przy wigilijnym stole siedział z nami.

Pod względem prawnym nic ci nie grozi, bo masz juz skonczone 15 lat. Matka ci grozi policją ?? Jak dla mnie to jakaś wariatka. Mogła wcześniej zadbać o uświadomienie córki, a nie teraz straszyc 16-latkę policją :D

meczy mnie klocenie sie z mama trudno ja przekonac do niego ... ale on jest ze mna nawet mimo tej policje i wszystkiego mam w nim wsparcie ...

Gość Matueusz26
zaproponuj mu seks analny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hmm nie rozumiem czemu tak jedziecie po dziewczynie. Czasami to właśnie starszy partner daje młodej dziewczynie większą troskę, bezpieczeństwo i oparcie niż pseudo rodzice.

czasami sie klocimy jak normalne pary , ale mam w nim wsparcie , i w sumie duzo przeszlam w zyciu i on daje mi bezpieczenstwo... zaraz bedzie rok jak sie spotykamy a on do niczego mnie nie zmuszal....

Gość Mam 16 letnią córkę
Frankie_Stein Ja nie jadę, więc nie wszyscy.

jestem wdzieczna za rady i w sumie podniesliscie mnie na duchu ... nie chce sie klocic z mama i probowalam juz to skonczyc tylko dla niej ale nie potrafie ...

fajny facet, zupełnie jak Dodek Hitler, nie chce go żadna dojrzała, to dzieci molestuje, za kilka lat autorka skończy 20 i jej tatuś poszuka młodszej

akronim Ja znam z życia raczej odwrotne przypadki, gdzie młoda kobieta dojrzewa, zaczyna dostrzegać wady starszego faceta, chce się jeszcze bawić i go zostawia.

i tu ze go zadna inna nie chce sie mylisz , ja wygladam dojrzale , jestem wysoka i nikt mi nie daje na tyle ile wygladam a on za to wcale nie wyglada na tyle co ma bo wyglada bardziej na 20 niz na 26 i kiedy sie poznalismy on myslal ze ja jestem starsza a ja ze on jest mlodszy , i odrazu miedzy nami zaiskrzylo , dogadywalismy i wcale nie chcielismy tego skonczyc bo wiek .... byly watpliwosci ale tylko przez chwile

Gość szczęśliwa_ja
Ja jestem z moim chłopakiem już prawie dwa lata,a jest starszy ode mnie o 7 lat:)spotykaliśmy się też jak miałam 15,ale nasz związek się rozpieprzył przez moja matkę.Minął rok jak zaczęliśmy się spotykać.Teraz on będzie miał 26 a ja 19 ;*i jesteśmy naprawdę szczęśliwi.