Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek 25 lat

18latek jest lepszy niż ja - może mieć doświadczenie i auto

Polecane posty

Gość Prawiczek 25 lat

Ja co prawda po studiach, ale nie mam prawa jazdy. Pracę mam, umysłową, ale gorzej płatną niż fizyczna. Dlaczego dziewczyna miałaby się mną interesować? Nie jestem pierwszej młodości, a mam mniej do zaoferowania niż doświadczony seksualnie małolat, który pracuje na budowie

Gość Prawiczek 25 lat
Wybitnie mi to nie szło, oblałem ileś tam egzaminów

Gość Prawiczek 25 lat
Teraz już mi na prawku nie zależy, na dobre auto i tak nie byłoby mnie stać. Zresztą nie miałbym autem gdzie jeździć. No i znając znajomych prosiliby mnie często, żeby kogoś gdzieś podwieźć itp. a ja wolę mieć święty spokój i nie być "dyspozycyjnym".

Gość Prawiczek 25 lat
No, ale boli mnie że kobiety tak patrzą na prawo jazdy u faceta

E tam prawko. Napiszę z własnego doświadczenia, bo podobnie myślałem. Mam 27lat. Jestem dobrze zarabiającym inżynierem ze sportowym autem-motoryzacją interesowałem się od zawsze. Często odwiedzam tory wyścigowe, różne eventy by poćwiczyć umiejętności. Prawko od niemal 10 lat i dalej nie mam kobiety :P Powiem wiecej, nigdy nie miałem nawet koleżanki. 10 lat temu myślałem, że pozycja zawodowa w oczach kobiety coś daje, podobnie prestiż w postaci samochodu, ale się mocno myliłem :) Nie mam kobiety bo mam chorobę skóry, także można mieć wiele, ale na pewno nie wszystkiego i trzeba to zrozumieć.