Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitka0888888

bezrobotna w ciąży

Polecane posty

Gość lolitka0888888
no faktycznie mówilas - przepraszam zapomnialam ;)

Gość lolitka0888888
a ty czemu nie jestes z ojcem dziecka ?

Gość do jak to ile ?
wiesz myslałam o tym bo z natury jest dobrym facetem tylko te fochy jego gorsze niż humory wrednej baby,do sądu myslałam iść go postraszyć może się obudzi ale nie zmieni to faktu ze nie dopytuje się co u nas -w ogóle się nie odzywa,przykre to.

Gość lolitka0888888
faceci tacy sa ze wymiguja sie od odpowiedzialnosci mnie mama zawsze uczyla ze facet jezeli jest prawdziwym mezczyzna to kocha przed i po ;)

Gość Malutka0090
Współczuję Ci Autorko ale i życzę powodzenia wam wszystkim. Ja się rozeszłam ze swoim mężem gdy nasz synek miał roczek i dziś ma 3 latka i dalam radę z pomocą rodziców którzy mi pomagali przy dziecku. Obecnie mam nowego partnera, jestem w 6 miesiącu ciąży i się układa naprawdę dobrze, choć wpadliśmy przy tabletkach i na począgtku chyba oboje nie wiedzieliśmy co dalej, bo to był szok- ja jego pierwsza dziewczyna (on 27lat) a do tego nie pracowaam prócz dorywczych zajęć, chciałam wreszcie coś osiągnąć bo mam tylko szkołę średnią, maturę. Niedawno zadzwonił do mnie facet czy nie przyjdę od 10stycznia do pracy jako spedytor(chciałam to nawet studiować). No i cóż... nie rpzyjdę... Jesteśmy na utrzymaniu mojego K. a dodatkowo na swoje wydatki synek ma alimenty. Dajemy radę w zupełności. Powodzenia Dziewczyny a debilami nie ma co się przejmować. Mój mąz udawał dojrzałego a okazał się debilem skończonym z kolei ten wydawał mi się nieodpowiedzialny gdy zaproponował mi usuniecie a okazał się najcudowniejszym facetem pod slońcem i poniekąd...tata dla mojego synka z którym ma b.dobre relacje. Jego rodzina mnie akcpetuje w 100% a mama K. nazwała mojego maluszka wnuczkiem :) Są różni ludzie na swiecie... Szkoda tylko, że czasami zbyt późno dowiadujemy się jacy są naprawdę.... Ja zawiodam się na wielu ludziach... Zbyt wielu... Dacie radę:))

Gość lolitka0888888
moj mezczyzna was pozdrawia bo dopytuje z kim tak zawziecie wypisuje ;)

Gość do jak to ile ?
lolitko on z dnia na dzien sie przestał odzywać -nie odbierał telefonów, nie odpisywał na smsy ,maila, gg ,w dodatku pracuje za granicą. wiem od znajomych ze wszystko z nim ok.

Gość jak to ile Ci się należy?
skoro się nie interesuje to widocznie bardzo mu zależy.. ja już nie dałabym takiemu facetowi szansy.. ja mojemu musiałam usługiwać. Miałam plamienia i zakaz seksu od 14-17 tygodnia to był problem bo ja go nie zaspokajam, nie spotykalismy się praktycznie wcale pod koniec. Zawsze wolał iść do kolegów i na piwo. Do tego w połowie ciazy dowiedziałam się o jego wyczynach i kłamstwach.. przedstawił mi się jako ktoś zupełnie inny i skrzętnie się maskował przez tyle czasu

Gość lolitka0888888
malutka - bardzo dziekujemy za slowa otuchy , ja zawsze gleboko wszystko przyjmuje przemyslam , bardzo wam wszystkim zycze wszystkiego dobrego ! aby kazdej z nas sie ukladalo na ten nowy rok ;)

Malutka zazdroszczę, że tak Ci się ułożyło :) ja wśród ludzi wyszłam na tą winną, co nogi rozłożyła i teraz płacze.. :) jego znajomi śmieją mi się w twarz a on uchodzi za boga..

Gość lolitka0888888
a w ogole jak znosicie ciaze pod katem fizlologicznym typu mdlosci macie etc ?

ja całą ciążę czułam się wspaniale. Wiadomo teraz na końcu coraz gorzej, brzuch duży, kręgosłup boli..

Gość lolitka0888888
" jak to ile ci sie nalezy" nie przejmuj sie ty masz czyste sumienie to on zawinil a jego znajomi sa tyle samo warci co on

Gość lolitka0888888
ooo to masz fajnie ;) ja na poczatku niestety nie bardzo - mdlosci itd jeszcze mam problem z moja krwia i 3 tyyg lezalam w szpitalu bo niby ciaza zagrozona ale narazie jest ok ;)

facet ma to do siebie, że odwróci się na pięcie, podziękuje i odpowiedzialności żadnej.. a kobiecie zmienia sie zycie o 180 stopni..

Gość do jak to ile ?
no z alkoholem mój tez miał problem, wsiadał np po 4 piwach do samochodu jak gdyby nigdy nic! Jak to ile -pewnie naopowiadał ludziom głupot na Twój temat takie skurwysyny tak mają ! :( ale jeszcze los się na nim zemści zawsze tak jest :)Dobrze,że się tak stało wcześniej niz później -ciesz się :) Malutka to gratulacje :) fajnie że wszystko dobrze sie układa, dałaś nadzieje na lepsze jutro. lolitko ja nie mam prawie w ogóle objawów ciąży :)ostatnio jedynie po ciepłym prysznicu bardzo bolą mnie żyły na nogach, nie wiem czy to spowodowane jest ale idę do lekarza i się spytam

Gość lolitka0888888
a na kiedy masz termin ?

dbajcie o siebie :)

termin mam na 16 stycznia :) a co do ciepłego prysznica - uwazaj z tym to niewskazane w ciązy, zbyt gorąca woda moze bardzo zaszkodzić

Gość lolitka0888888
ty o siebie tez bo predzej bedziesz mama niz my ;) juz ci zazdroszcze pierwszego spotkania z mała ;)

a ja Wam tylu spokojnych nocy jeszcze bo moje zaczną się hardcorowe :)

Gość do jak to ile ?
jak to ile trzymam kciuki :) jeszcze 2 tygodnie i przytulisz maleństwo :) ja nie mogę się doczekać kiedy synka przytulę, do połowy maja jeszcze trochę. Zmykam, wszystkiego dobrego z Nowym Rokiem i TYLKO samych przyjemnych doznań, chwil i pociechy z dzieciaczków !!! :) Ściskam Was wirtualnie na lepsze jutro :)

wzajemnie :) też uciekam, trzymajcie się!

Gość lolitka0888888
ja wam rowniez wszystkiego dobrego ;) pamietajcie ze damy rade bo jak nie my to kto ;) caluski ;)

Gość Malutka0090
Zawsze wina leży przeciez po stronie kobiety;) Jak to moja amtka mawia: kobieta jest odpowiedzialna za wszystko- za to czy jest porzadek w domu czy nie, za to jak chodza dzieci ubrane i mąż etc.

Gość myslisieeee
pamiętaj jak urodzisz to dziecko to zaraz zrób sobie kolejne, co za baby, nei ma pieniędzy, bezrobotna a funduje sobie dziecko, przestańcie zwalać na wpadki, no trudno, jak się nie umiecie zabezpieczać albo zabezpieczacie nieodpowiedzialnie a bierzecie za seks no to są wpadki,