Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sweety :)

okropny trądzik, a niedłUgo studniówka, POMOCY !!! :((

Polecane posty

zainteresowały mnie te tabletki, z tego co czytam naprawdęokej. możesz mi cos więcej o nich powiedzieć? przede wszystkim jaka cena i czy są na recepte?

Jestem znowu :) Przede wszystkim na moje za szybko się zniechęcasz do danego specyfiku. Ludzie latami leczą trądzik i masz marne szanse że w mgnieniu oka ci minie

Gość promyczekkk taki
nie wiem co gorsze - trądzik czy wysypka na całym ciele czerwone malutkie krostki - a na sylwku suknia z otkrytymi plecami i wiesz co - mam to gdzieś :) zamierzam się świetnie bawić

o podzielam, ja również mam taki zamiar pomimo tego że mam całą twarz w takich bliznach, że żaden podkład tego nie zakryje :):)

Najbardziej skutecznym i szybkim zabiegiem jest mikrodermabrazja, ja robiłam w Krakowie w ośrodku medycznym osteomed i jestem bardzo zadowolona. Wiem że skuteczniej działa cała seria a nie pojedynczy zabieg.

Najbardziej skutecznym i szybkim zabiegiem jest mikrodermabrazja, ja robiłam w Krakowie w ośrodku medycznym osteomed i jestem bardzo zadowolona. Wiem że skuteczniej działa cała seria a nie pojedynczy zabieg.

Gość jaq
ja jakiś czas temu dostałam alergii na twarzy. na policzkach miałam wysyp krostek z których porobiły sie pryszcze. koszmar. codziennie dodatkowe pryszcze, ktore nie chcialy sie goic. pomogl mi skinoren a potem acne derm. punktowo benzace. teraz juz nie ma sladu ale wczesniej to nawet nie patrzalam w lustro, bo plakac mi sie chcialo.

Gość jaq
marcelka ale nikt nie zrobi jej mikroermabrazji na ropne pryszcze. zeby miec mikrodermabrazje trzeba zaleczyc krosty.

Mi nawet kosmetyczka nie chciała nie dawno zrobi peelingu czy innego zabiegu oczyszczającego na twarz, mimo, że miałam tylko kilka krostek,to było latem, a latem mnie bardziej wysyfia,to coś w stylu alergii na słońce. Autorko po tym co pokazałaś na zdjęciu, dziwię się, ze nie chcesz wziąć się na poważnie za leczenie u dermatologa, tylko pijesz te głupie herbatki i nivea krem na twarz dajesz albo chcesz dawać wazelinę, sugerując się koleżanką, która nie ma problemu z pryszczami. Masz poważne schorzenie, które nie zniknie z dnia na dzień.

kup sobie w aptece maść Benzacne. kosztuje max 10zł. smaruj najlepiej przed snem. Tylko uważaj wtedy na pościel- jest tak mocna, że odbarwia ubrania. Po kilku dniach nie będzie śladu po trądziku. Do studniówki Twoja twarz będzie wyglądać jak pupa niemowlaka;-)

Idź !!! pozdrawiam i życzę udanego Sylwestra. P.S. Nikt Ci nie chce życzyć źle, ale takie kombinowanie samemu, może Ci bardziej zaszkodzić a niżeli pomóc :-)

Gość Sylwia Krukiewicz
Problemy z cerą to dość wstydliwy temat, szczególnie u mnie okropnie to wyglądało;/ Próbowałam przeróżnych metod walczenia z tym. W końcu znalazłam na to sposób, mama kupiła mi tabletki specjalnie sprowadzane ze Stanów o nazwie IQface. Moje problemy skórne w końcu się skończyły:) Jak dla mnie są najlepszym rozwiązaniem.

Gość gość
no i co z tego ze studniowka? cemu kazdy tak sra z ta studniowka? przeciez to nie slub zeby to tak przezywac, po prostu idz normalnie bez wydawania kasy na przygotowania na ta dyskoteke lub w ogole nie idz, jedna impreza w te czy wewte...