Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość +magtw

Gdzie poznalyscie mezow?

Polecane posty

Gość przez internet
nie żartuję:)

Gość Liliana 1982
przez internet:)

Gość zsdcfvgbhnjkdblhv
a w necie na jakimś głupawym czasie po kilku dniach poszliśmy do kina i tak do tego kina chodzimy już kilka lat

Gość FajnieByćCiężarną
jeśli ktoś kojarzy funskan to będzie wiedział gdzie :) nudziłam się weszłam, zaczeliśmy pisać, 1 spotkanie, 2... kolejne... :) i od 20.09.12r., po prawie 3 lat od 1 spotkania wzieliśmy ślub :) a Ty?

Gość hijgh
ja również przez internet:)

Gość +magtw
To brawo bo teraz na czacie to sami zboczency i zgadzam sie ze kilka lat temu tylu ich nie bylo

Gość gogo 33
ja na stronie erodate.pl gadalm o glupotak sexie itp i ta jakos sie spotkalismy i malzenstwem jestesmy

Gość Małgochna
w pracy, w czasach studenckich, oboje dorabialiśmy w popularnym fast foodzie ;)

Małżeństwem nie jesteśmy, ale poznaliśmy się w internecie na portalu maxmodels.pl :)

Gość alusianmaaaaaaaaaadddd
na ślubie u przyjaciółki

obecny mąż był najlepszym przyjacielem mojej ówczesnej miłości na śmierć i życie. Świata poza tym chłopakiem nie widziałam (miałam 14 lat ;P) co okropnie wkurzało mojego (teraz;P) Nienawidziliśmy się dogłębnie ;P' Zaprzyjaźniłam się z siostrą (obecną szwagierką ;P) Zaczęłam bywać u nich w domu, przełom nastąpił jak pojechaliśmy na noc na ryby i jak mówi teraz mój mąż wtedy zobaczył jaka ja jestem fajna :D W lipcu będzie 20 lat jak jesteśmy razem :))

Gość W kuchni
U jego rodziców w mieszkaniu :D nocowałam u jego siostry i tak jakoś samo wyszło że przy kolacji zaczęliśmy gadać ale parą zostaliśmy po 1.5 roku. Małżeństwem nie jesteśmy ale mieszkamy razem i mamy malutkie dziecko:)

Gość OIllllllaaaaaaaaaaaa
Ja pojechałam na dyskotekę w swoje urodziny jeszcze poprzednim chłopakiem a że tam ten olał mnie dla piwa poszłam na parkiet na którym zaczepił mnie mój obecny mąż :)

tez na sympati:) po dwoch tygodniach od wejscia tam, poznałam męża

Gość Tmat d
Ja tam w necie na samych patafianow trafiam

Gość ja swojego na świętach
u przyjaciółki. To jej bliski kuzyn. Jesteśmy razem 5 lat, małżeństwem 3, ale straciłam przyjaciółkę... Okazało się, że to był jedyny raz, kiedy on tam był, bo praktycznie nie utrzymują kontaktów, a szkoda, bo pewnie już byśmy się dłużej znali. :) Poszliśmy na wiejską zabawę, bo to był drugi dzień świat Wielkanocnych. :P Ja kompletnie nie umiałam tańczyć, a on całą noc tylko ze mną. :P Namęczyłam się strasznie i nie chciałam go już widzieć więcej. :P Ale się przełamałam, bo ma uśmiech jak Edward Norton. :P

Na weselu kuzynki, jest Żołnierzem, był w mundurze... Mmmm :)

Gość To trochę niepokojące, że
znakomita większość ludzi (jak wynika z waszych odpowiedzi) zatraciła umiejętność nawiązywania znajomości w normalnych nie wirtualnych okolicznościach (w szkole, na studiach, w pracy, w klubie, w knajpie, na wczasach, na wycieczce, na spacerze...) To naprawdę dziwne. Czego wy się tak boicie ludzi? Dlaczego tak trudno nawiązać wam rozmowę z nieznajomym twarzą w twarz, tylko musicie być anonimowi i do siebie pisać, zanim się zobaczycie???

Gość tak z ciekwosci
a jakie to niby ma znaczenie gdzie się ludzie poznają?

bez przesady, poznałam faceta w pociągu, na przystanku, na imprezie. To chyba normalne, tylko może facet nie ten? to nie moja wina, że akurat ten jedyny był przez net

Gość tak to już jest
Na studiach :) brał wpis dla mojej koleżanki. odbierałam od niego ten indeks i wzięłam przy okazji numer telefonu.

Gość przez internet
Ze mną to raczej wszystko dobrze i znajomości zawieram zgodnie z obyczajami przodków:), ale mój -już teraz mąż - jest informatykiem. Spróbuj nawiązać z takim kontakt w realu to dostaniesz order:) A ja wtedy miałam złamane serce i dla zabicia czasu i chęci spróbowania czegoś nowego zalogowałam się na jakimś portalu, nawet nie pamiętam na jakim. Odezwał się po dwóch dniach. Więcej z nikim nie pisałam i nie korzystałam już z żadnego portalu nigdy. Przed pierwszym spotkaniem pisaliśmy 3 miesiące, bo do końca nie wierzyłam, że znajomość przez internet może przetrwać. Widocznie tak miało być. Znamy się już 6 lat, a małżeństwem jesteśmy 3.

Gość tak to już jest
Mój też jest informatykiem. Da się. Ot normalni ludzie, to tylko stereotyp że to nawiedzeni psychopaci komputerowi.

Gość mama majowa:)
w liceum, chodziliśmy do równoległych klas, byłam w nim szaleńczo zakochana on jednak traktował mnie tylko jak koleżankę ze szkoły. 3 lata po skończeniu liceum wysłałam mu życzenia urodzinowe, spotkaliśmy się i tak jesteśmy razem ponad 3 lata, spodziewamy się dziecka ::)