Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę dziwne poranne

pytanie może trochę bezczelne, ale potrzebuję znać odp dla porównania..

Polecane posty

Gość A za wode na wsiach nie licza?
Pytam z ciekawosci. Nie ma licznikow? Placicie ryczaltem, czy jak? No bo chyba nie uzywacie gruntowej?

Gość a moj mezus
a jak gospodarujecie takimi kwotami chodzi mi o to czy odkladacie tyle na zywnosc? tyle na rachunki? osobno na dzieci ?

Gość xzxzxz
różnie od 1500 zł ja upierdolą premie do 4000 zł z nadgodzinami

Gość tak to już jest
A co komu zależy podać prawdziwe dochody? przecież to jest właśnie ta zaleta,że to jest wypowiedź anonimowa,więc nikt nikogo nie będzie oceniał.

Gość xzxzxz
raz mam tylko na rachunki , innym razem na wszystko i jeszcze zostanie z 500

u nas różnie (prowadzimy własny biznes), zależy od miesiąca... Zimą jest najgorzej, ale tak uśredniając ok 10 tys. Ale tak jak mówię jest miesiąc ze sprzedaż idzie świetnie i mamy 30 tys, a jest miesiąc ze zarobimy 2 tys.. nie ma reguły. Ja pracuje w szkole, 2200 na rękę.

Gość odpowiem na pomarańczowo
mój mąż zarabia na rękę ok. 2500, ale na szczęście jeszcze dorabia i z tym jest różnie - od kilkuset złotych w górę miesięcznie. Na bieżąco nam wystarcza, bo oboje pracujemy i w sumie mamy około 4,5-5 tyś. a dodatkowo dorobione przez męża pieniądze umożliwiają nam wyjazdy na wakacje, ferie, jakieś dodatkowe zakupy typu meble, rowery, itp.

Gość ja swojego na świętach
Kupujemy gaz w butli do kuchenki, bo ziemny dopiero w tym roku mają robić, a wodę mamy ze studni głębinowej. Podłączona do instalacji normalnie i na pompę chodzi. Nie dali zgody na podłączenie do kanalizacji i szykowała się dłuższa przeprawa, która by nas kosztowała o wile więcej niż wykopane studni. Ale nigdy nie miałam takiej wody. W ogóle osad z kamienia nie zastaje. Łazienka wygląd jak nowa cały czas, polecam.

Gość A za wode na wsiach nie licza?
A ta pompa ma filtr uzdatniajacy glebinowke do picia?

Gość ja swojego na świętach
Pompa nie ma filtra... Tylko filtry są w studni, różne i kilka, ale dokładnie się nie znam jakie.

Gość czy tak macie?
72 tysiące rocznie. Miesięcznie różnie wychodzi,bo na jego pensję składa się kilka czynników.

Gość Mój mąż zarabia mało.....
2600 na rękę... izynier.... Myślę, że nie umie o siebie walczyć i nie chce zabiegać o lepszą pracę pomimo mojego dopingowania:(:( Dlatego ja nie miałam szansy posiedzieć z jednym, czy drugim dzieckiem dłużej niż macierzyński. Całe szczęście ja mam lepszą pracę i zarabiam 4,5 tys. netto.

Gość Vaaaniiilaaa miaaaaaaaaa
Ja nie moge uwierzyc w zarobki 1.200zl na reke.kto i gdzie takie grosze zarabia.moj maz 6000zl.z wyksztalcenia inz automatyk

Gość 1200? nieudaczne lenie
No sorry moja koleżanka pracuje w tesco i ma 1400zł na rękę. więc nie wiem gdzie facet musi pracować żeby mieć 1200zł? chyba co drugi dzień chodzi do pracy albo tyle ma na papierze a różnicę bierze do ręki i kantuje żonę. albo jest ostatnią ciotą bez ambicji i umiejętności.

Gość frhyik
Mój mąż zarabia 3,800 netto, ma na utrzymaniu mnie i synka, ja nie pracuję, bo zajmuję się dzieckiem, starcza nam na życie bez szaleństw ale i nie biedujemy

Gość no i???
ok 1111,86 zł netto tyle wynosi minimalne wynagrodzenie w Polsce wiec nie rozumiem dlaczego dziwi was ze ludzie tyle zarabiają 1200 ?Wiele osób pracuje za taka pensje.

Gość napisze na pomarańczowo bo
mnie tu nie lubią ;) mąż ma 5 tys na rękę. ja 2100 równiez na rękę nie jest więc źle, ale zawsze mogłoby być lepiej - wiadomo mamy kredyt hipoteczny. żyjemy bez stresu, starcza na wakacje i odłożenie paru stówek miesięcznie

No i??? owszem tyle wynosi płaca minimalna,ale ... większość osób ma tyle na papierze a do ręki biorą więcej. na twoim miejscu bym sprawdziła ile mężo wydaje na dopy na boku :D

Gość no i???
a gdzie ja napisałam że mój maż tyle zarabia?

Gość no i???
ale pracowałam przez 2 lata w dużej firmie gdzie każdy przez pierwszy rok dostawał najniższa netto i o żadnej podwyżce nie było mowy.

Pytanie brzmiało ile zarabiają wasi mężowie. Skoro podana kwota nie jest kwotą jaką zarabia twój mąż to po co się wypowiadasz?

Gość Gertruda30
3800

Gość no i???
żebyś miała o czym pisać:)

moj zarabia duuużo,jest producentem kostki brukowej roczne przychody hmm około 1-2 miliony,ale idzie połowa ztego na fundusze merytalne,fundacje,studia dzieci

Gość do pasinoe
a ty masz chyba 15 lat jak napisałas wiec dziecko skoncz pierwsze szkole a potem wyjdz za maz

Gość Kasleja
czwórkę z groszami euro