Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lecę bo chce

Szukam męża

Polecane posty

Gość redebetumm
no to witaj w klubie gruby

Gość -===teQuilla===-
jestem tu bo lubię,poza tym partner to nie "całe życie" a brak posiadania go,nie pozbawia mnie w zasadzie prawie:P niczego jesteśmy dojrzali,wiemy czego oczekujemy,dlatego zapewne nikt nie "chyta" tego co w łapy wpada miłego dnia🖐️

Gość lecę bo chce
Mój związek Gruby, rozpadł się po 12 latach, jestem sama od około 8 lat. Też (mimo założenia tego tematu) nie jestem desperatką. Ale chce kogoś pokochać z wzajemnością. Jestem bardzo ciepłą, uczuciową i lojalną osobą.

Gość -===teQuilla===-
życzę powodzenia,jeśli to Twoje marzenie na 2013 rok to niech się spełni,znajdź męża! :D🖐️

Gość redebetumm
kazdy ma Swoje zdanie na temat bycia na cale zycie.Ja akurat chcialem,zeby byla tylko ta jedna i na cale zycie.

Gość lecę bo chce
Miłego dnia -===teQuilla===-, przyjazna z Ciebie dusza :) A jeśli chodzi o te kobiety, które według was mają za dużo, to też się zgadzam, że takie istnieją. Ja jak znajdę odpowiedniego mężczyznę, to zrobię wszystko aby czuł się kochany i zadbany.

Gość Gruby z nadwaga
lece to kawal czasu jestes sama.Wychodzi mi ze mialas lat 18 jak zaczelas ten zwiazek,a wieku lat 30 stu zostalas sama.Moj zwiazek rozpadl sie po 20 latach,a mam tyle samo lat co Ty.

Gość lecę bo chce
Dziękuję -===teQuilla===- :) Ja też tak myślałam redebetumm, pragnęłam być z pierwszym partnerem do końca zycia ale życie to zweryfikowało.

Gość redebetumm
teQilla,mam nadzieje,ze znajdziesz...tego zycze

Gość lecę bo chce
Tak Gruby, zgadza się to co napisałeś.

Gość redebetumm
Jak Wam minal sylwek?Ja z temperatura przesiedzialem pod kocem razem z kotem:)

Gość redebetumm
cholera dawno mnie juz tak nie wzielo😠

Gość lecę bo chce
Też mam kota, całego czarnego. Ja wypiłam szampana bezalkoholowego, obejrzałam fajerwerki i poszłam spać.

Gość -===teQuilla===-
a ja nie szukam męża:P ale dzięki za dobre słowo:) jak minął,też z temperaturą i ogólnym złym samopoczuciem....niestety:(

Gość -===teQuilla===-
uppsss zapomniałam o kocie:P też mam,nawet 2:) ratowałam je,bo strasznie się bały huku:O

Gość Gruby z nadwaga
Wszyscy pili szampana picolo:-D U mnie tez bezalkoholowo,bo ja nie pijam,ale bez goraczki i kota.choc w domu jest kot i pies:)

Gość redebetumm
ja mam kotke,bialoszara,bestia z niej:D,nawet nosa nie wytknela do ogrodu,bo tak to zmyka na wiele godzin:)

Gość redebetumm
widze,ze jeszcze tu normalni ludzie istnieja,bo i popisac normalnie mozna:P

Gość lecę bo chce
Moja też kotka, a taka wierna, że jak za długo nie ma mnie w domu, to później tak miauczy, wręcz płacze i nie odstępuje mnie na krok. Bardzo kocham moją kicię.

Gość -===teQuilla===-
no i ja mam wielkiego wytrzeszcza gał:) może gówniarsto odsypia,to było nam łatwiej wpaść na siebie,miło..bardzo popisać z...normalnymi ludzmi;) i jeszcze koty macie

Gość lecę bo chce
A zauważ redebetumm, że na początku włączyli się do dyskusji różni ludzie, mało poważni ale jeśli się ich ignoruje, to odchodzą.

Gość lecę bo chce
Nie jestem michał3 zwolennikiem przygód, seks jest ważny, ale ni podparty uczuciem bezwartościowy. Spotykałam się z jednym mężczyzną ale nie wyszło nam.

Gość redebetumm
tu wiekszosc dzieciarni przesiaduje i stad ta niepowaga.Czytam tylko o fiutach,dupczeniu,pierdzeniu itp.no zal...mlodzi ludzie bez kszty kultury i perspektyw zyciowych.Zauwazcie,tu sami jacys pokaleczeni zyciowo mlodzi osobnicy.

Gość Gruby z nadwaga
ja tez mamkotke i suke:)widze,ze cos nas wszystkich laczy i to nie tylko chec posiadania drugiej polowki:)

Gość ide bo nie chce
wiesz co ci powiem,ze mało poważni to są tacy pierdziele starzy niedojebani,którzy szukają w necie swojego szczęścia bo w realu nie potrafią i to jest mało poważne,a wręcz żałosne,masz 38 lat i na co liczysz,ze znajdziesz tutaj kogoś fajnego?:-D:-D śmieszna jesteś

Gość redebetumm
teQuilla a Ty czego szukasz...lub kogo w takim razie?

Gość redebetumm
a kto powiedzial,ze przez neta nie mozna poznac,bo co,bo gorzej?Skoro moge poznac na ulicy,w sklepie,to rowniez w necie,i nie swiadczy to o tym,ze nie ma sie innego wyjscia.Ja po dyskach nie smigam,a puste lale mam w dupie.Przerpbilem to juz.

Gość lecę bo chce
Ja uważam redebetumm, że po części poziom jaki reprezentuje młodzież jest winą dorosłych, którzy dają im przykład, po części zbyt duży i szybki rozwój techniki, po trzecie (i nie krzyczcie na mnie), zbyt dużo seksu w mediach. Jestem z wykształcenia pedagogiem i jak słyszę jak Palikot chce wprowadzić od 1 klasy podstawówki wychowanie seksualne to mnie nerwy biorą. Przecież każdy, kto zna psychologię rozwojową wie, że od6 do 13 roku życia płciowość dziecka jest w stanie latencji, więc po co ją przedwcześnie rozbudzać? Ale to nie ten temat, męża szukam :)

Gość -===teQuilla===-
ZNACZY...:) nie nastawiam się w ten sposób że np cafe to miejsce gdzie bede szukala partnera,albo gdzies tam inaczej,raczej obserwuję co daje życie,zaglądnęlam tu,bo temat konkretnie brzmiał;) moze i net jest miejscem na odnalezienie drugiej połowki,choć jak tam ktoś powyżej napisał,raczej real jest miejscem na ukłądanie sobie zycia,tylko teraz tak wygląda "zycie" ze własnie na necie spędzamy sporo czasu:O