Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytamy

czy mezczyzna powinien sie szanowac??

Polecane posty

Gość Podrabiana Nutella
Mmm, porządna dziewczyna po treści postow coś tam sobie wydedukuje -spokojnie, ja tam wierzę w dziewczyny :) Nie są głupie. Tym bardziej że zanim się ew"nabierze" to przecież go najpierw pozna na żywo, a wtedy nieco trudniej udawać kogoś kim się nie jest.

Wiec dla dobra dyskusji (bo moze dzis lub jutro inne osoby beda chcialy tu cos jeszcze napisac) przyjmijmy z gory, ze jestem wszystkim tym za kogo mnie uwazasz, ja to wszystko przyjmuje, biore na siebie itd. i mozemy dalej rozmawiac w temacie watku;) O Misia lubie, choc juz troche mi sie przejadl;)

Gość Podrabiana Nutella
Miś to kultowa sprawa-jak 4 rej pancerni ;)

A gdzie to sie umieszcza? Bo ja tu jestem na kafeterii jak dziecko we mgle;) @Nutella: nie no 4 pancernych juz niekoniecznie lubie;) Ale polecam Historie Roja;)

Och...bajkopisarzy i naciagaczy juz kilku na kafe było. Maciek im nie dorównuje więc nie masz się czego fikusna stroszyć ;)

Gość iftar nie raz dala sie
nabrac na gadke szmatke komika i kucharza o zs nie wspomne :D:D

@Ifka: no wiec wlasnie, tym bardziej, ze ja nikomu nie wmawiam, ze mam prywatny odrzutowiec i 100 milionow dolarow na koncie;)

FM: jestes bardzo antypatyczna;) Przynajmniej w pierwszy dzien nowego roku moglabys wysilic sie na odrobine uprzejmosci;)

O matko, zagajam rozmowe;) Nie doszukuj sie we wszystkim jakichs zlych intencji:) Ja wiem, co kobiety chca uslyszec i co na nie dziala, wiec mysle, ze jakiejs tajemnej wiedzy mi nie sprzedasz;) Nie moge powiedziec o sobie, jak tamta kolezanka, ze jestem na tyle doswiadczony, ze "idealizmu sie wyzbylem", ale to i owo przezylem i to i tamto wiem;)

Maciek ja Ci na to zagajenie odpowiedziałam :D :D :D

Gość Podrabiana Nutella
Wa aw jaka stopka :D :D Haha, Fiku aleś Ty skuteczna :D