Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytamy

czy mezczyzna powinien sie szanowac??

Polecane posty

Nigdzie nikogo nie nazwalem kloda, takie okreslenie w tym watku z mojej strony nie padlo;) A rozpalac sie musza obie strony wzajemnie;)

Gość Podrabiana Nutella
Do zbudowania dobrej relacji trzeba nie tylko czegoś więcej niż samo seksowne ciało partnerki, więcej niż tego aby ona była mądrą, myślącą, wartościową kobietą, ukształtowaną wewnętrznie, dojrzałą emocjonalnie , ale przede wszystkim trzeba aby to wszystko cechowało też mężczyznę. Jeśli człowiek (facet) sam siebie nie wychowa, jeśli będzie kimś kto pójdzie do łóżka z każdym ładnym ciałem a przy tym będzie szukał na żonę kobiety które reprezentuje sobą"coś więcej" to taki związek z całą pewnościa się nie uda. Można tu dać gwarancję jak do Philipsa ;)

Gość Podrabiana Nutella
Do zbudowania dobrej relacji trzeba nie tylko czegoś więcej niż samo seksowne ciało partnerki, więcej niż tego aby ona była mądrą, myślącą, wartościową kobietą, ukształtowaną wewnętrznie, dojrzałą emocjonalnie , ale przede wszystkim trzeba aby to wszystko cechowało też mężczyznę. Jeśli człowiek (facet) sam siebie nie wychowa, jeśli będzie kimś kto pójdzie do łóżka z każdym ładnym ciałem a przy tym będzie szukał na żonę kobiety które reprezentuje sobą"coś więcej" to taki związek z całą pewnościa się nie uda. Można tu dać gwarancję jak do Philipsa ;)

"Do zbudowania dobrej relacji trzeba nie tylko czegoś więcej niż samo seksowne ciało partnerki, więcej niż tego aby ona była mądrą, myślącą, wartościową kobietą, ukształtowaną wewnętrznie, dojrzałą emocjonalnie , ale przede wszystkim trzeba aby to wszystko cechowało też mężczyznę. Jeśli człowiek (facet) sam siebie nie wychowa, jeśli będzie kimś kto pójdzie do łóżka z każdym ładnym ciałem a przy tym będzie szukał na żonę kobiety które reprezentuje sobą"coś więcej" to taki związek z całą pewnościa się nie uda. Można tu dać gwarancję jak do Philipsa" podpisuję się pod tym, mądrze ujęłaś tę prawdę :)

Gość Podrabiana Nutella
Sory-zdwoiłam się ;)

Gość Podrabiana Nutella
Fiku -dzięki :)

bo to taki marny amant, czaruje na kafe na fb, udaje tradycjonalistę, faceta z wartościami a wciska tani kit

Gość Podrabiana Nutella
O na fb? To zapodaj linczka, luknę sobie (ocenimy jak to u niego z tym atrakcyjnym ciałem :P)

Nikogo nie czaruje ani na fb, ani nigdzie indziej, tylko pisze co mysle, biorac udzial w dyskusji;) Ale tak, rzeczywiscie jestem konserwatywnym tradycjonalista;)

Nie chwalilem sie, tylko chcialas sama zobaczyc, a ja dalem Ci wskazowke jak znalezc moj profil, nawet nie podalem Ci linka, jak dobrze pamietasz;)

Gość Podrabiana Nutella
Haha, Fiku jak co kilka m-cy mieszka z inną to jest tradycjonistą, jak najbardziej :P Bo to taka nowa świecka Tradycja;) Przypomniał mi się film Miś :)

nutello a on nadal mimo iż juz wcześneij mu to wytknęłam "reklamuje się" jako konserwatysta i tradycjonalista :O i wciska tani kit :O

Tak, czyli z braku argumentow przesunelas temat ogolny dyskusji na moja osobe;) To bardzo nieladnie z Twojej strony;)

Gość Podrabiana Nutella
Ech, reklama dzwignią handlu ;)