Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaonna sdfg

czy chciałabyś faceta tylko po zawodówce

Polecane posty

Więc szkoła nie ma znaczenia. Wkurzają mnie takie tematy zakładane przez cwaniaczków po studiach

Gość kiedys studia
jak sie naslucham mojej sasiadki to nie zdziwie sie jak ona po tych swoich studiach bedzie na bezrobociu pare lat :D. Ja nie mowie ze wszyscy studenci sa tacy ale nie oszukujmy sie wiekszosc chodzi na te z dupy wziete uczelnie aby do roboty nie isc i na utrzymaniu rodzicow byc.Jak juz pokoncza te swoje studia to pracy nie moga znalesc a rodzice placza tyle kasy wydali na nauke :D:D smiechu warte podejscie niektorych bo teraz jest takie motto BYLE JAKI ABY MAGISTER :D

Gość elemeledutki
Ja bym nie chciała, już wolę być sama, nie żeby to byli źli ludzie, tylko nie ma z nimi o czym porozmawiać.

Gość ja pier,,,dole
Fakt w dzisiejszych czasach kazdy moze studiowac aby mial tylko kase.Kiedys medycyna to byl prestiz zreszta dla mnie tez do czasu :D.Ostatnio zle sie czylam myslalam ze zdechne a nic nie pilam :D siostra zawiozla mnie w nocy na izbe przyjec i przyszedl lekarz no standardowe pytanie co pani jest?Mowie mu a ten do mnie co pani przepisac normalnie myslalam ze to zart ale nie nie zasmial sie i wyjol z regalu jakas ksiazke poczytal i przepisal.Pojechalysmy z siostra do apteki wykupilam ten lek jak go wzielam to myslalam ze nie przestane rzygac.Rano poszlam do lekarza rodzinnego i baba byla w szoku bo tamten mi przepisal lek dla ludzi po wylewach. Wiec takie magistry pedagogiki czy socjologi sa nie grozni :D Narzekają na swoja prace i niskie zarobki ale krzywdy nikomu nie zrobia no chyba ze zle policza za zakupy :D

Gość VJJH
Dajcie już spokój biednym studentom:]

Gość gemma tanzen
dlaczego nie

Gość Jakaś Madam ;)
podnoszę