Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Androgen

Moją kobietę nie podnieca bezrobotny mężcyzna, którym jestem od wielu miesięcy.

Polecane posty

Nikt nie każde Ci tych dóch jajek zjeść, Foxy! Wystarczy wsadzić do ust, pociućkać i wypluć. Przynajmniej mnie to wystarczy...

Na czczo mozna tylko jedno, bo jak sie zabiorę za drugie, to juz na czczo nie bedę ;) Jaja sobie z Was robie troszkę :P

Co do dań z jaj to jeszcze przychodzi mi do głowcy kiełbasa na jajach. Ale to tylko dla tych nie bojących się kalorii.

Moga byc jeszcze jaja sadzone... ale to tylko dla tych, którzy sie nie boja gołą dupa na patelni siadać :)

ja te mieszanki z patelni zajadam :classic_cool:🖐️ bez jajek:D

Generalnie wrzucenie kiełbasy na patelnię często pomaga. Chociaż niektórzy wolą warzywa, na przykład kabaczki.

No jeszcze może być pełna perwersja czyli jajka na twardo wrzucone na patelnię. Niektóre Panie ponoć bardzo lubią, tylko nie można na patelni za długo trzymać bo się jajka rozpadną.

Wczoraj narzekaliście, że obrzydliwie moje jedzenie wygląda, to dzisiaj coś innego. https://www.google.se/search?q=kupa+na+talerzu&espv=2&biw=1440&bih=755&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiPx_GvxbvOAhWGAJoKHah2CGwQ_AUIBigB&dpr=1#imgdii=E1ECPGNi2lOpXM%3A%3BE1ECPGNi2lOpXM%3A%3BD-kHww1fF68T2M%3A&imgrc=E1ECPGNi2lOpXM%3A

Przywarcie jajek może się skończyć nieprzyjemnym przypaleniem i koniecznością wzywania specjalisty od patelni. Tak. Może być mało zabawnie. Dlatego zakrzywiony ogórek gruntowy (taki z wypustkami) jest jednak bezpieczniejszy.

Mniam :) Andro, a co nam na deserek wrzucisz? A jeszcze wracajc co jaj... to najgorsza potrawa, jaka tu widziałam na cafe, to jaja na słoiku, widzieliście? :D

Jolka, a faszerowane czym? Jesli grzybkami, to sobie odpuszczę :D Satyr, gruntowy sie do patelni nie nadaje, to musi byc taki długi, szklarniowy, żeby sie nie zgubił na wiekszej patelni