Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Androgen

Moją kobietę nie podnieca bezrobotny mężcyzna, którym jestem od wielu miesięcy.

Polecane posty

Jolka, cos jest na rzeczy z tym zardzewieniem ;) Ale to przejściowy problem, rdzewieje cyklicznie a potem wraca do normy.

Nie znam twojego szyfru i nie potrzebuje, ale zawsze wiem jak wejść do mojego ulubionego miejsca..od 3 lat sie tam wlamuje... :-)

Ja wam powiem, że też jestem przeciwny otwieraniu na siłę, ale jednak czasami chciałoby się tak ostro, bez żadnych narzędzi wieczko odwalić.

Satyrze, nigdzie nie poszłam, do muszelki sie nie dostanę a nie mam tez żadnego ssaka do walenia ani walenia do ssania. Poza tym jak tak sobie myslę, to patelnia niezbyt do walenia ssaka sie nadaje... pozostaje mi ta druga opcja. Tylko skąd wziąć walenia?

Ssanie przez podniebienie, oczywiście. Ale, ze względu na Sanepid najpierw dobrze wyczyszczę patelnię. Dogadani jesteśmy?

Wzorrowa, czarne podniebienie podsyca apetyt...np amstafa dostarcza wtedy silniejszych wrażeń :-)

Np w łazience na pralce? Albo pod prysznicem? Albo na balkonie? Albo w lesie, na plaży... i różne takie ..ale z wlasciwa kobieta..przerabiam :-)

Co szukujecie na kolacje?...u mnie dzis, smazona piers kurczaka + salata + bagietka opieczona i natarta czosnkiem :)

To tez dobrze brzmi ...mniam! b. lubie szpinak z czosnkiem My przynajmniej raz w tyg. mamy rybe, najczesciej ostatnio jest to losos (niechodowlany) prosto z natury, bo taki jest zdrowszy, do tego obowiazkowo salata, czasem ryz.

Moze wyda sie to smieszne :D...ale dania mm sa tak wysmienite i ich prezentacja, ze juz od jakiegos czasu je fotografuje. Nie tylko smakuja, pachna...wizualnie sa nieslychanie kuszace :)

No ja wysylam regularnie do moich znajowych z innego topiku :) ale na maila.

Daj znac czy losos doszedl, wysle Ci wiecej dan...mam nadzieje, ze moge liczyc na dyskrecje :)