Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkulika

bidet do łazienki

Polecane posty

Gość dobre po kupie
i jak masz okres. jak masz miejsce w lazience to rob

Gość jak juz to podwieszany
zeby latwiej bylo sprzatac, choc ja uwazam, ze to zbedne. Nie jest wcaler wskazane pucowac narzady po kazdej potrzebie, zwykle wilgotne chusteczki wystarcza po kupie, a mycie sie raz dziennie wtedy, gdy bierzemy prysznic, wystarczy. Jesli jednak lubisz się wyjaławiać i narazać na problemy - to miej sobie bidet.

Gość Strasznatulipa
wydaje mi się to zbędne, podmywam się raz dziennie podczas prysznica a jak mam okres lub po dwójeczce to chusteczki do higieny intymnej w zupełności wystarczają :)

Gość jkdsf;
zdecydowanie podwieszany.. bidet to fajna sprawa.

Gość jkdsf;
ja tez myslalam ze to zbedne dopoki go nie miałam :P

Gość też polecam podwieszany
bardzo ułatwia higienę

Gość cincirdia
zbyteczny.. ale jak ktoś lubi myć się po kawałku? bez natrysku nie wyobrażam sobie łazienki!!! po pracy..frrruu..pod tusz... i świeżo, radośnie..do sypialni...

Gość kichanka
bidet to super sprawa. dopóki nie miałam to wydawał mi się zbędną rzeczą, ale teraz nie wyobrażam sobie łazienki bez bidetu. Lepszy podwieszany, ale to też zależy jaki masz kibelek, no bo trochę dziko będzie wyglądać jedno taki, drugie takie

Dziewczyny ja mam małą łazienkę, dlatego zdecydowałam się bidetotoaletę czyli połączenie toalety z bidetem , super sprawa o niebo lepsza niż te nakładki bidetowe i bidetki, o których się naczytałam. Pięknie to wygląda, można zaoszczędzić dużo miejsca, polecam, Same sprawdźcie https://aquapurit.pl/ , dostałam przy zakupie kod rabatowy, cały czas aktualny może komuś się przyda ak***3,5%rabatu pozdrawiam.

Gość Tamara Ordowska
Niedawno zmieniliśmy mieszkanie i nareszcie mam większą łazienkę. Bidet jest bardzo praktyczny, zawsze chciałam mieć, ale zawsze brakowało miejsca. Teraz już się to zmieniło, upatrzyłam sobie już z Roca, tylko nie wiem czy te bidety mają też tą powłokę Maxi Clean?

Gość czarna smuga
Przydatne i praktyczne rozwiązanie. Nie jest to drogi sprzęt. Z roca ja akurat mam u siebie tylko umywalkę, ale odkładam na remont łazienki i niewykluczone, że podwieszane wc też się tam znajdzie, na bidet niestety nie mam miejsca.

Gość gość
To czy kupisz bidet z powłoką Maxi Clean zależy od ciebie. Bidety, WC i umywalki sa produkowane z powłoka i bez. Jeżeli już to lepiej dopłacić niewielkie pieniądze i kupić z powłoka. O wiele łatwiej się sprząta, a ceramika naprawdę lśni :)

Gość abcdefghijk456
Ja mam deskę z bio bidet i polecam. trochę droższa, niż zwykły bidet, ale ma fajne funkcje (różnego rodzaju natryski) i nie trzeba się przesiadać z toalety, żeby się umyć, a to największy plus tego rozwiązania.