Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K a r e n

Grupa wsparcia od 7.01.2013 (do -10kg) + o życiu rozmowy :)

Polecane posty

u mnie na szczeście nie pali sie w domu to nie czuć tak, tylko ja sama czuję ze smierdzę fujj:( próbowałam rzucić- nie paliłam tydzien ale pozniej stwierdziłam a co mi tam! nie bede sobie żałować:)

Gość Natka.
dobrze ze w domu chociaz tego nie robicie.. no mowie Ci smród niesamowity. Jak paliłam jeszcze jakis czas temu LM linki to ok, nie capiło az tak ode mnie i w domu, ale teraz tniemy koszty niestety i palimy ruskie fajki ktore kupujemy raczej hurtowo i mowie Ci tragedia. Śmierdzą jak palona szmata. Zimne moge wiedziec jak masz na imie? Łatwej mi bedzie z Tobą rozmawiac ;-)

Gość Natka.
Mam cos dla Was. Mi to pomaga. Zawsze kiedy nachodzi mnie napad głodu na słodycze (a miewam takie dość czesto, przed @ jest to nieuniknione) wchodzę na tą strone i patrze i patrze i podziwiam i zazdroszcze .. i w 90 % mi ta chęć na slodycze przechodzi. Mozna niezle sie zmotywowac :) http://thinspiration-pictures.blogspot.com/

Ela jestem:) a może natka spróbuj do zielonej herbaty dodac cytrynę i syrop klonowy ewentualnie łyżeczkę miodu, mnie tak o wiele bardziej smakuje

ale fajna strona, też bede lukać, kurde jak te dziewczyny potrafiły schudnąć to my nie potrafimy? uda nam sie, fajne ze dołączyłam do was, w grupie o wiele łatwiej:)

Gość Natka.
Miło mi Bardzo - Natalia ;) mi zielona smakuje tylko wlasnie pilam ją na czczo i to byl chyba wlasnie błąd z tego co wyczytalam w Twoim poscie to tez tak masz :) rano czerwona a na reszte dnia zielona. Wiesz co, ja to mam juz obsesje na punkcie odchudzania, kiedys znalam kalorycznosc wszystkich produktow na pamiec a teraz jak jestem w sklepie to zanim cos kupie to sprawdzam na opakowaniu ile ma kalorii leczyc mnie trzeba :P

Gość Natka.
Ela ja to umieram z ciekawosci jaka Ty masz sylwetke przy takim samym wzroscie jak ja skoro chcesz sie jeszcze odchudzac do 50 kg. Ja mam przed sobą stare zdj z wakacji gdzie wazylam pewnie z 60 kg i wydaje mi sie ze naprawde bylam szczupla. To Ty naprawde musisz byc laska, modelka normalnie. ZAZDROSZCZE CI!!

Natalka:) ja tylko chce te 5 kg zrzucic (moja obecna waga 55) tyle mi do pełni szczęśca wystarczy, ja tez mam obsesję na punkcie odchudzania ale nie sprawdzam kaloryczności produktów w sklepie;)

Gość Natka.
Ja jak bym schudla teraz z 70 do 50 to bym wygladala jakby mnie anoreksja dopadła :P moze po prostu mamy inną budowe chociaz ten sam wzrost i stad taka roznica, bo ja spasiona jakos strasznie nie jestem ;p w ogole mam lipną budowę, bo baba wiela a cycki ze tak powiem rodzynki. Normalnie wstyd pokazac. Nawet hormony nic nie daly ;\ fakt faktem tyłek mam wielki ale on akurat mógłby zostac, broń Boze niech nie spada wraz ze zbednymi kilogramami ;p hmm. Ela Ty masz cellulit tak? kup sobie taki krem kurde jak on sie nazywa.. jutro sprawdze i Ci powiem. wyszczupla, ujedrnia. Nie jakos tak strasznie efektownie ale jak na krem za takie pieniadze to wiesz. Czujesz ze skora jest bardziej napieta. Chłodzi, czujesz ze działa, mrowi, ciarki przechodzą, ale fajny jest :)

Gość Natka.
mieszkasz w jakims wiekszym miescie? jest u Was siłownia?

no to jest moja najwieksza zmora, robie sobie pillingi z kawy, cynamonu i miodu ale na razie efektów nie widze, a najgorsze jest to ze on uczepił sie mnie jak nie powiem co :/ mimo ze naprawde ruszam sie w miare dużo

tak, jest ale narazie kasy brak:( studia mnie duzo kosztują a do tego nosze aparat ort. wiec dodatkowe koszty mam :(

Gość aaagata
HEJ DZIEWCZYNY DZISIEJSZY DZIEN UWAŻAM ZA UDANY - W PRACY ZJADŁAM O 19 JOGURT NATURALNY 0% TŁUSZCZU + POMARAŃCZA A TERAZ JUŻ TYLKO WODAAAAAAAA :)))

Gość aaagata
JA DOPIERO WRÓCIŁAM Z PRACY I JESTEM TAK ZMĘCZONA ŻE NAWET NIE MYŚLE O JEDZENIU .... TERAZ MAM 2 DNI WOLNEGO WIĘC JUTRO LECĘ NA BASEN :)

Gość Natka.
Ela rozumiem Cie doskonale sama teraz jestem spłukana, ale jak tylko bedziesz miala troche kasy to zobacz czy jest tam ta bieznia pod cisnieniem o ktorej mowilam. Mnie ujedrnila fenomenalnie i cellulitu tez duzo ubyło :) witam witam drugą Panią :-) brawoooo! Jestem z Ciebie dumna, ze sie tak ladnie pilnujesz i nie podjadasz na noc, to najwazniejsze ! :)

Gość aaagata
WITAM WITAM :) A CO DO JEDZENIA NA NOC TO PRAWDA .... PRZEZ OSTATNIE KILKA MIESIECY NIE BYLAM NA ŻADNEJ DIECIE JADŁAM WSZYSTKO DOSŁOWNIE WSZYSTKO SŁODYCZE FAST FOODY RAZ NA JAKIŚ CZAS PO PROSTU NIE JADŁAM NA NOC I JADŁAM MAŁE ILOŚCI I KTÓREGOŚ RAZU ZOBACZYŁAM PO CIUCHACH ZE SĄ ZA DUŻE STANEŁAM NA WAGĘ A TAM - 7 KG :)

Gość Natka.
tylko niestety u mnie w miescie nie ma karnetu na tą bieznie, to jest oddzielna opłata i niestety jest to bardzo drogi koszt.. :( Agatka brawo ! jogurt jako kolacja to chyba jedno z najlepszych rozwiazan. Zazdroszcze Wam ze mozecie pic jogurciki.. :(

Ja dzisiejszy dzien tez zaliczam do raczej udanych. Na sniadanie kawka i jogurt, na drugie mala kanapka i dwie mandarynki, na obiad mala porcja makaronu z sosem pomidorowym, na podwieczorek herbata z dwoma ciasteczkami (zlamalam sie), na kolacje salatka z tunczykiem. Na jutrzejszy obiad do pracy przygotowalam juz piers indyka z warzywkami, mniam :) u mnie kluczem do sukcesu jest planowanie tego co zjem, inaczej jak mnie dopada glod,rzucam sie na co popadnie :S

Gość Natka.
copo_de_nieve no brawo. Zalicz dzien nie do "raczej udanych" tylko do udanych, zdecydowanie :) Masz racje, jesli masz taka mozliwosc to sobie przygotowywuj, to jest na pewno lepsze rozwiazanie, wiesz co jesz, nie jesz byle czego co masz akurat pod reka tylko zdrowo i niskokalorycznie. Fajnie fajnie. Kurde musze sie klasc spac zeby wstac o 4.30 i bys w miare wypoczeta ale za cholere mi sie nie chce :P a rano bede marudzic jak zwykle i spac na stojąco..

zmykam spać dziewczynki:) niestety jutro pobudka o 6:( moze uda mi sie zjeśc sniadanie w domu, kurcze nie ma nigdy czasu w tygodniu na zjedzenie czegoś konkretnego przed pracą dlatego zapycham sie drożdzówkami, chyba musze wcześnie wstawac. trzymajcie sie cieplutko, do jutra;)

Gość Natka.
Ela Ty przynajmniej do 6 sobie pospisz, ja niestety mam pobudke o 4.30 ;p nie jedz tych wstretnych bulek zapychających ! wystarczy ze kupisz sobie mleko, platki musli i wystarczy Ci rano 10 minut zeby zjesc porządne sniadanie :) Dobranoc, 3maj sie tam, nie podjadaj bo będą baty ! :P papa :)

Gość aaagata
pa do jutra miłej nocki :)

Gość Natka.
niestety nie z wlasnego wyboru :P kiedys zasypialam notorycznie do szkoly kiedy mialam na 8 a teraz odkad mieszkam z chlopakiem i on na 6 do pracy to musze wstac zrobic sniadanko, kanapki do pracy, niech wie ze ktos sie o niego troszczy :)

masz racje ale ja strasznie jestem wybredna jeżeli chodzi o jedzenie, u nas w domu lodówka pełna ale dla mnie i tak nie ma nic do jedzenia ehh musze sie zmienic podejście bo nic z tego dobrego nie wyjdzie:)

Gość Natka.
nawet batonik musli rano Ci wystarczy na jakis czas, albo są takie fajne zbozowe ciasteczka pyyycha ! :) o jakaś wybredna ! :P