Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zadziorna sucz :)

slub w czerwcu->i jestem zalamana

Polecane posty

a ja nie mam sukienki :/ zadna mi sie nie podoba- jak dla mnie wszystkie sa na jedno kopyto :( moze ktos zna strony internetowe, sklepy w Pl gdzie sa ladne sukienki lub jakas dobra krawcowa. nawet jak bym miala jechac na drugi koniec Polski. z gory bardzo dziekuje -

poszukaj w internecie w grafice sukienek, jak wybierzesz taką jaka Ci się podoba, to wtedy pójdziesz deo krawcowej i Ci uszyje.

WomanInTheFog - ohh nie wiem dzialam o takim czyms - dzieki za podpowiedz. a znasz jakas konkretna stronke ? tomeh - niby tak , ale napewno szybo zleci :/

nie rozumiem czemu zamiast ogladac setki sukni w necie, nie pojdziesz do salonów ich poprostu poprzymierzac. to jedyny sposob by znalezc dla siebie cos wlasciwego

nie mieszkam w Polsce :( a tutaj gdzie mieszkam zadna mi sie nie podoba :/- u mnie w miescie w Polsce tez ladnych sukienek nie ma. dlatego mowie ze juz teraz to nawet jak bym miala do krawcowej w warszawie

moze są jakieś elementy róznych sukni, ktore ci sie podobaja? mozna np wziąść górę od jednej a dół od drugiej i to polaczyc? widze ze sama nie wiesz czego tak naprawde chcesz. sprobuj okreslic w jakim stylu bedzie slub i wesele... romantycznym, retro, nowoczesnym, jakie auto, sala jaki kosciol czy urzad, jaka restauracja, o jakim bukiecie czy welonie myslalas. wtedy dopasuj do tego suknie - no i do swojej figury. i pamietaj- nie wazne ze cos ci sie podoba/nie podoba w necie...wazne jak w tym wygladasz kiedy to zalozysz. najfajniejsze sa skromne klasyczne suknie w ksztalcie litery A. Moze podaj swoj wzrost i rozmiar, moze pomoge :D

beda lilie czerwone i biale- uwielbiam te kwiatki :)... gore sukienki chcialabym na ramiaczkach albo skromna przylegajaca do ciala albo z ladnym dolem taka nie wiem - masz racje nie wiem czego chce dlatego jest mi trudno:/

ramiaczka dobrze wygladaja u pan w rozmiarze powyzej 42 i u pan bez biustu :) no i podalas tylko kwiaty :D a co z reszta?

ja mam ślub w maju a sukienka już dawno kupiona. ale też tylko dlatego że nigdy żadna mi się nie podobała, a tą zobaczyłam i od razu kupiłam wiedziałam że to ta jedna jedyna i do tej pory jestem nią zauroczona :D

ale dodam jeszcze że kosztowało mnie to setki przeglądniętych sukien w internecie

kosciol ma bys ozdobiony liliami - sala na 150 osob - stoly beda ustawione w podkowe - - sala nazywa sie krysztalowa- bo ma wielki krysztalowy zerandol plus osdoby z marmuru przystrojone na bialo z dodatkami czerwieni. tak klasycznie - nie wiemy czym chcemy jechac jeszcze z tym tez jest problem :/ ... sala ma duze drzwi na wielki ogrod gdzie tez jest bardzo ladnie :) mam nadzieje ze wesele sie uda - ale nie wiem jak z sukienka - samochodem i pierwszy taniec :/

ja kupiłam Cymbeline, model damille2012/espiegle2011 zobacz, jest prosta, skromna, zgrabna, elegancka i ma fajny kuperek z tyłu :D

ta ktora podalas jest sliczna, klasyczna, pasuje do Twojego rozmiaru, sali i dodatkow :D

kwiat jest doskonalym dodatkiem z welonem i bez takze nie musisz pytac :D pamietaj zeby ni epodpinac welonu pod kok, tylko nad :) tez lubie lilie