Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifilozoffka

tak sobie myślę o aborcji i co wymyśliłam

Polecane posty

Chm ciekawe jakież to zyski mają ci wszyscy profesorowie i naukowcy którzy stwierdzili prosty fakt że życie zaczyna się w chwili poczęcia ? Pewno mają procent od tej tacy ;) Haha, jakiś Ty durny ciołek, to aż czytac smutno :D Wiesz gdy nauka mówi coś wbrew KK to wtedy się na nią powołujecie, wtedy nauka jest obiektywna, i naukowa oczywiscie, a kto jej nie uznaje, ten cieć , zasciankowy katol i ciemniak prawda ? Ale gdy ta sama nauka powie coś co nie zgadza się z Waszym poglądem , oo to wtedy juz ta nauka jest be ;) No ciekawe, ciekawe :D Idę-bo szkoda zdrowia na jałową dyskusję.Ciesz się że mamunia Cie nie wyskrobała, też mogła mieć"prywatna sprawę ".

Gość możesz jakieś czerwone
te "bule" to bym sobie odpuściła :) Może zastąpić je bólami :)

Gość matacz.,.,.,
ale ty mylisz pojecia , to kiedy sie zaczyna zycie to jedno , a to kiedy to cos co sie tam zaczyna staje sie człowiekiem to drugie

wkurza mnie ze to jest forum naktorym kazdym pawo npico hce kto kto sienizgadarzucamu iedogrdla jasi nie jestem za aborcja Shesadda a czyja to ma byc sprawa? jest pelno takich przypadko i co mam biegac po domach i mówic rb tak a tak nie?kowalskiej nalezy sie pomoc jemu kara

Gość bo to bulle
papieskie som :P

Gość matacz.,.,.,
zezresz mieso zainfekowane wychodujesz w sobie zycie - tasiemca :) o gronkowcu złocistym co też jest zyciem , nie wspominam i innych bakteriach - to wszystko zycie , nawet wirusy zyją

no i nie wiadomo czy to tak teoria tylko jak powinno być super, czy prawdziwa matka, które wie o czym mówi. Ani jedna ani druga nie chce się zdradzić

Gość matacz.,.,.,
tylko matacz pisze bule i inne byki specjalnie sadzi - to przywilej tego nicka

Gość kocurzyco poes
ty sie nie martw woreczku na sperme od pieprzenia sie w dupe w ciąże sie nie zachodzi

Gość matacz.,.,.,
system podkresla na czerwono orty , mimo to jest jak jest , bo tak ma byc !!!!!!!!!!!! ile razy to bede pisał ? ile ?

nie, nie myle pojec. bo jezeli kosciol i panstwo takie zasady stosuja, to nie powinni byc hipokrytami, ze aborcja to zabojstwo.

Gość akukuruku
Aborcja to sprawa wyłącznie kobiety.. to ona musi nosić ciało którego nie chce w sobie.. na niej ono pasożytuje, ona je rodzi.. nie ma tu niczego więcej do wymyślenia - to powinno być legalne.. jakim prawem jakiś płód ma być ważniejszy od w pełni ukształtowanej kobiety??

aha, no to przepraszam, nie wiedziałam, a powinnam, bo w obecnym pokoleniu sami dyslektycy :)

Gość matacz.,.,.,
nie idzie sie do wiezienia i nie mowi sie o zabujstwie kiedy zabijesz chorego psa , pchłe , muchę , osę , bakterię a i wirusa .

Gość matacz.,.,.,
jezli kobiety znosiły by jaja to wtedy mogłbym isc na kompromis czy wysiedziec to jajo czy nie .... ale kiedy to rodzimy potomka zywego ktory rowija sie jak by nie patrzac pasozytniczo w nas , kobiecie , to ona decyduje do penego momentu .

Gość glistaludzka
Przeciwnicy aborcji zawsze mówią, że trzeba ponosić konsekwencje. Ok, świetnie by było, gdyby każda kobieta, która wpadnie odnalazła się w tej sytuacji i wychowała dzieciaka na porządnego obywatela, ale w rzeczywistości nie każda kobieta to zrobi. I co w wtedy? Adopcja? Jakoś wątpię, że gdyby siostra/przyjaciółka takich obrońców życia oddała dziecko do adopcji to zostałaby przez nich poklepana po plecach. Znam sytuację kiedy samotna dziewczyna w ciąży wróciła ze szpitala bez dziecka, nie wytrzymała i zwierzyła się komuś, że zrzekła się praw do niego. Rozniosło się i tak jej gnębiono, że musiała się wyprowadzić. Nie życzę żadnej kobiecie takich dylematów, ale uważam że powinno być prawo wyboru...

Gość matacz.,.,.,
ja jestem za aborcją do pewnego tygodnia ciazy , powiedmy do 11 tygodnia ! kobieta ma dosc czasu by zdecydować , potem juz bym zabronił aborcji chyba ze wzgledy zdrowotne

Gość DNA dna
04.01.2013] 16:52 [zgłoś do usunięcia] akukuruku czemu ? bo ten płód może wyrosnąć na mądrego człeka ona już nie :O po kiego się dawała zapłodnić jak tak nie chce teraz nosic obcego ciala ??? jak ktoś jest tak tempy że nie wie do czego służy seks to do likiwdacji dziecko jej może będzie mądrzejsze

Gość matacz.,.,.,
wbrew woli partnera / dlaczego ? bo to jej ciało ! ona nosi ciązę 9 miechów , ona rodzi w "bólach" nie cierpie poprawnie pisać :) irtd. ona ma rozstepy , ona ma niejednokrotnie wyjebana cipę ze trzeba plastyke pochwy robic , itd.

Gość matacz.,.,.,
DNA pierdolisz , kobiety zachodza w ciaze mimo antykoncepcji jakiejkolwiek

Gość kooorva
porownywać psa pchłę osę do dziecka ,ja pierdole to cza mieć nasrane we łbie

Gość Kukukum
Lepiej dziecko usunac niz narazic na biede, nieodpowiedzialnych rodzicow, patologie, dom dziecka.

Gość matacz.,.,.,
jak jestes facete to sobie urodz dziecko , wtedy bedziesz mial ów powazny argument łosiu

Gość matacz.,.,.,
dziecko jest dopiero jak sie urodzi , wiec nie pitol mi to mocherze jeden

to samo pytanie do DNA dna Ile lat po ślubie i ile dzieci masz? Czy czysta teoria jak to fajnie mogłoby być gdyby było...

temat nudny a wnioski durne tu Radko pada porządny argument rozstępy to chyba nie powód dla osunięcia ciąży,każą kobieta przechodzi to samo a jakoś dzieci wciąż sie rodzą

Gość matacz.,.,.,
a mój nik to rodzaju żenskiego jest łosiu :)

Gość DNA dna
sam pierdolisz debilu jakby cie matka mlotkiem piescila w dziecinstwie wiesz od czego jest mozg ? dla ciebie musk od tego aby myśleć kretynie przed, nie po , tępa amebo