Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

mariola89k

odchudzanie-07.01.2013 ;-) zapraszam

Polecane posty

Go艣膰 sephia/
SUper wszystko super

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Arlea
Dobry Wiecz贸r:) Wchodzenie na to forum staje si臋 dla mnie na艂ogiem:) M贸j synu艣 w艂a艣nie zasn膮艂, wi臋c zabieram si臋 za trening:) Ps. Foczka1985 - wyrazy wsp贸艂czucia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 walczacy z otyloscia- MAX
Witam serdecznie wszystkie wszystkie internautki.Widac ze jest nas coraz wiecej to fajnie. Arlea bede ci goraco dopingowal.Masz swietny sprzet ktory szybko obnaza brak kondycji.Sama wiesz juz napewno jak jest na nim ciezko.Sciskam za ciebie mocno kciuki.Najwazniejsze to dzien w dzien trenowac+dieta odpowiednia.Tylko nie stosuj Dukana poniewarz on nie jest dla osob ciezko trenujacych.Dasz rade dziewczyno,maz dodatkowo bedzie cie wspieral a to wazne w trudnych chwilach gdy czuje sie miesnie w nogach po takim treningu.Z wielka ciekawoscia bede sledzil twoje poczynania. Ja dzisiajrano sniadanie 100g musli+lyzka platkow owsianych z mlekiempo ok 1,5h pozniej kolejny dzien na silowni przed nia spalacz tluszczu w tabletce i 1,5 h ciezkich aerobow (non stop recznik do twarzy w uzyciu).Po treningu ok 20-30 min obiad.Brokuly,mala porcja ryzu,100g lososia wedzonego 2,5h pozniej 2 piersi z kurczaka pieczone.Na kolacje kostka bialego twarogu z mlekiem niskotluszczowym. Nastepne wazenie za ok 10 dni.Ale musze przyznac ze w tej chwili kg bardzo wolno zaczynaja schodzic.Ale nie poddaje sie.Za kilka tyg lece do polski na urlop i chcialbym zaskoczyc rodzine bo nie bylo mnie tam rok czasu.Tak sobie licze to ja juz mam za soba prawie pol roku odchudzania oraz silowni.Jest bardzo ciezko ale wiem ze warto i nie moge sie poddac.Jutro sobota wiec odpoczynek po tyg ale niedziela dzien biegania jakies 4-6km.Pozdrawiam wszystkich odchudzajacych sie. Ps.Zmieniam nika z walczacy z otyloscia na MAX-szybko i zwiezleTak wiec od nastepnego postu bede MAX

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iwantmycake
u mnie 42,7 ; )) jak na razie serek wiejski z ananasem :) kurcz臋, mam straszne problemy z czekolad膮, a Wy? nie pal臋, nie pijam codziennie kawy, ale od czekolady nie mog臋 si臋 uwolni膰 - przynajmniej 2 kostki dziennie, bo inaczej nie mog臋! :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arlea
Max - wielkie dzi臋ki za wsparcie:) Tym bardziej wiem, 偶e nie mog臋 si臋 podda膰:) Ja w艂a艣nie zako艅czy艂am trening:) 1h=14km. Uwielbiam ten sprz臋t:)

Udost臋pnij ten post

hej kurcze normalnie brakuje mi czasu pranie sprz膮tanie gotowanie rentgen w szafie itp padam z n贸g i id臋 spa膰 pozdrawiam Wszystkich jutro postaram si臋 odezwa膰- i oczywi艣cie wytrwa艂o艣ci 偶ycz臋 :-* dobranoc

Udost臋pnij ten post

arlea daj linka strony z tym orbitrekiem,bo tez chcialabym kupic a zupelnie nie wiem jaki.pliiis;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trzynastego
hej Mog臋 si臋 do艂膮czy膰? Ja chc臋 zgubi膰 moje 艣wi膮teczne 3kg, nic si臋 nie stanie je艣li by艂oby 5kg Chc臋 to potraktowa膰 jako przedwiosenne wracanie do formy. 61kg przy 167cm, 偶adna tragedia , ale odczuwam dyskomfort , przy 58 czuj臋 si臋 rewelacyjnie.

Udost臋pnij ten post

trzynastego jasne zapraszamy :-) kolejny dzie艅 z diet膮 i 膰wiczeniami, a kochani jutro wa偶enie w ko艅cu... lec臋 na 艣niadanko b臋d臋 p贸藕niej mi艂ego dnia :D

Udost臋pnij ten post

Pozdrawiam wszystkich, a zwlaszcza Elwerke:-) Pragne dolaczyc do waszego grona. Udzielanie sie na forum, to dobra motywacja. Stosuje diete zbilansowana i tak jak radzi Max przykladam wieksza uwage do bialek. Zwlaszcza, ze z natury jestem milosnikiem weglowodanow we wszelkiej postaci. Do konca roku cwiczylam codziennie w domu na orbitreku 1 godzine plus 2 razy w tyg na silowni po godzinie zajec. Do tej pory idzie mi dobrze,choc przed swietami spadek wagi zwolnil. Ale dla mnie to nie problem. Dalam sobie rok czasu by zrzucic 20-25 kg.Teraz jestem w polowie drogi. Teraz cwicze wylacznie na silowni, bo moj orbitrek sie polamal, poza tym na silowni maja naprawde super maszyny. W niedziele robie sobie teraz przerwe, ale kalorii spalam nadal tyle samo w tygodniu. Czasem nawet ciut wiecej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arlea
Witajcie:) Potwierdzam - udzielanie si臋 na forum niesamowicie motywuje:) Dzisiaj by艂am tak zabiegana, do tego kilka egzamin贸w i straaaaszna migrena, 偶e zapewne odpu艣ci艂abym sobie dzisiejszy trening - bo przecie偶 mog臋 si臋 sama przed sob膮 usprawiedliwi膰. Ale nie tym razem - nawet o 22:00 :D- z niecierpliwo艣ci膮 czekam na jutro:) B艂agam, niech waga drgnie :D Dobranoc i do jutra:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arlea
Witajcie:) Ja ju偶 po wa偶eniu :D 2,6kg mniej w 4 dni, to chyba nie tak 藕le :D

Udost臋pnij ten post

hej ja te偶 ju偶 po wa偶eniu i 2,5 kg mniej przez tydzie艅 :-) dobre i to :D walczymy dalej :-) lec臋 robi膰 艣niadanko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dotka85
I ja juz po wazeniu , a wiec -3 kg :) motywacja jest, oby ten 1 kg na tydzien teraz gubic ! nastepne wazenie za tygdzien :) Arlea bravo :)

Udost臋pnij ten post

Witam piekne macie efekty na poczatek.Trzymam kciuki za wytrwalosc:-) U mnie pol kilo mniej. Zawsze to blizej celu. Dzis czeka mnie podwojna sesja na silowni.

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkie walcz膮ce. Ja drugi dzie艅 bez 膰wicze艅 przez gryp臋, kt贸ra mnie dopad艂a:( ale na wadze wybi艂o 76, 5 kg:) od drugiego stycznia zmieni艂am nawyki 偶ywieniowe w sumie 2.01 - 80,5 kg , 14.01 - 76,5kg:)

Udost臋pnij ten post

hej-kolejny dzie艅 :-) kurcze ale sobie pospali艣my z syniem dzisiaj do 9 :D lecimy na 艣niadanko papa

Udost臋pnij ten post

cze艣膰 wszystkim!!!jak idzie walka z kg? ja niestety chora i le偶akowanie wiec gorsza przemiana materii i zero 膰wicze艅:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiktoria d.
Ja zacz臋艂am od 01.01.2013. Jak na razie jest super, bo straci艂am 3 kg. Bo kilku podej艣ciach do normalnych diet tym razem wykorzysta艂am suplementy. Mam foreverslim, ale r贸wnie偶 膰wicz臋. Apetyt mam taki sobie - staram si臋 eliminowa膰 z diety te sk艂adniki, kt贸re s膮 po prostu t艂uste. M贸j cel to 9 kg ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arlea
Witajcie:) Ja nadal trwam w postanowieniu:) Aktualnie po przeja偶d偶ce orbitrekiem, zaraz prysznic, pranie, kr贸tkie prasowanie i spanie do 6:00 :) Ca艂e szcz臋艣cie w pracy mam tyle pracy, 偶e nawet nie mam czasu na jogurt. Mo偶e w ko艅cu b臋d膮 jakie艣 efekty... Powodzenia

Udost臋pnij ten post

hej ja te偶 nadal trwam, tylko nie wiem czy waga si臋 ruszy w tym tygodniu bo okresu dosta艂am a na okres zawsze tyj臋

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkich zgromadzonych , d艂ugo szuka艂am takiego forum i znalaz艂am.Milo mi b臋dzie dzieli膰 si臋 z lud藕mi problemami poniewa偶 nie mam silnej woli a ludzie maj膮cy ten sam problem na pewno b臋dziemy si臋 wspiera膰 =) a wiec tak jestem Olka musz臋 zacz膮膰 si臋 odchudza膰 ju偶 tak gadam i gadam i nic z tego nie wychodzi ehhh, mam 165wz i wa偶臋 85kilo niestety no i zaczynam macie mo偶e jakie艣 rady jaka艣 dieta czy 膰wiczenia ?? wiem i zdaje sobie z tego spraw臋 ze d艂uga droga przede mn膮 ale mam nadzieje ze wasze posty mi pomoga i bede wspiera膰 Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arlea
Witaj Olu:) Wiem, jak to jest, kiedy kg zaczynaj膮 przeszkadza膰:) Chcia艂oby si臋 co艣 zrobi膰, ale te drako艅skie diety i ci膮g艂e pokusy zbytnio nie pomagaj膮:) Ja zacz臋艂am od 9 stycznia - Aktualnie ok 90kg, 165cm...Masakra - wiem, 偶e to tylko g艂upie t艂umaczenie - ale przez ci膮偶臋 sobie troszk臋 pofolgowa艂am... Wszystkie diety jako艣 do mnie nie przemawia艂y - by艂o ich kilka. Ale po kilku dniach rzuca艂am si臋 na 艣edzenie jak wyg艂odnia艂y pies. Teraz postawi艂am sobie minimum - m偶! Zainwestowa艂am w orbitreka do 膰wicze艅 - 1h dziennie i my艣l臋 nad Dukanem - 2 lata temu schud艂am na tej diecie 14kg. Dowiedzia艂am si臋 w艂a艣nie, 偶e za 2 tygodnie id臋 na imprez臋 karnawa艂ow膮...mo偶e to mnie zmotywuje do dzia艂ania, bo w tej chwili 艣rednio sobie wyobra偶am moje wyst膮pienie...;/ Ps. A je艣li chodzi o namacalne efekty - po 膰wiczeniach na orbitreku zdecydowanie lepsza kondycja:) Chocia偶 tyle:)

Udost臋pnij ten post

Czesc, Arlea ja nigdy nie stosowalam Dukana, ale w moim otoczeniu kilka osob probowalo.Tylko jedna zrzucila 18kg bez szwanku.Dla pozostalych konczylo sie to roznymi przypadlosciami jak zaparcia, wypadanie wlosow itp.A w koncu spowolnieniem metabolizmu. Ale nadmiar bialka w organizmie moze tez uszkodzic nerki, dieta ta moze tez zakwasic cialo. Ja sama pamietam jak czytalam wywiad z Dukanem przed paru laty, gdy dopierorobil sie popularny i on tam powiedzial, ze jest to dieta dla osob, ktore chca szybko stracic 3-5 kg. Niedawno znow czytalam z nim wywiad, w ktorym powiedzial, ze todieta idealna nawet dla ludzi chcacych stracic ponad 15kg. Facet zweszyl forse, biznes sie rozkrecil, marketing dziala i czlowiek, ktory niby jest lekarzem ma za nic zdrowie ludzi, ktorzy mu wierza. Nie ma cudow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarnulencja
hej wam, co do dukana to pr贸bowa艂am i nawet ksiazke kupilam i staralam sie ale.. w 3 dniu owej diety nie mia艂am si艂y wstac z 艂贸zka a niestety do pracy i szko艂y chodzic trzeba ;d przerwa艂am to. od jutra zamierzam si臋 odchudzac, na oczyszczanie kiszek polecam Li艣膰 senesu, dostepny w aptece w formie herbatki do picia, ale uwaga wypic lepiej rano i siedziec caly dzien w domu bo mozna z lazienki nie wyjsc ;d pozdrawiam

Udost臋pnij ten post