Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość l'avendaa

20kg do zrzucenia. moze ktos podejmuje sie podobnego wyzwania i sie przylaczy?

Polecane posty

Ja dopiero niedawno wróciłam, zjadłam coś, muszę jeszcze poćwiczyć :))) W ogóle miałam beznadziejny dzień, ale z drugiej strony usłyszałam takie rzeczy dzisiaj, że moje dupsko opasłej murzynki nie robi już na mnie takiego wrażenia. Ważne, że żyję i mogę je cały czas zrzucić. A taki mój plan, bo u mnie stringi to bielizna zakazana.

hej jestem i ja:) nie było mnie cały dzień ale mój mąż ma złamana lewą ręke(a leworęczny jest) i wszędzie go wożę do lekarza w tą i spowrotem bo nic sam nie moze biedny zrobić ach. Mój dzień tez nie nalezy do udanych jak twój wczoraj lavendaa i szczere kondolencje. Hmm co do chodakowskiej to ja zaczełam od turbo spalania i no spaliłam turbo... nie wiedziałam nawet ze mam tyle mięśni na tyłku myslałam ze to sam tłuszczyk!!!a tu prosze bolą jak nie wiem co!! Ja jestem przed ćwiczeniami bo to moje dziecko nie chce spać i musze go uspic dzisiaj. odezwe sie jeszcze później buźka

Golden co ty gadasz o d*pie murzynki ;-) jak moją byś zobaczyła to byś padła XD:-D:-D ja chciałabym ważyć tyle co ty ... A ty narzekasz;-);-);-) Powiedz jeszcze co się dowiedzialas ..... Bo mnie zaciekawilo tak tajemniczo piszesz...:-)

Golden_Girl masz zupełną racje mozesz zrzucic i wszystkie to zrobimy razem:) poróbcie sobie teraz zdjecia i za dwa miesiace porównamy:)

Z tymi zdjęciami to fajny pomysł:-) Tyjaca to ja chyba sam tłuszcz na tylku noszę albo po Chodakowskiej inne mięśnie bolą ...chociaż mnie już nie bolą:-) A ten wczorajszy dzień dla mnie też nie był zbyt udany...wszystko się chrzani Aby do wiosny...:-D

no i jestem po ćwiczeniach właśnie skończyłam serię "killer" no powiem szczerze ze wykańcza na maxa jest super ja sie cudownie czuje po tych ćwiczeniach oprócz tego ze wszystkie miesnie mnie bolą to jest super:) miłej nocy wam życze dobranoc 🌼

wiesz lucy 76 jestesmy po to aby sie wygadac pogadac.wyzalić wiec wal śmiało:):)... bo w końcu kto nas lepiej zrozumie jak nie ta co ma podobne problemy z waga???? po to jestesmy zeby sie wspierac❤️

Przeciągnęłam się przez Pilates, wyglądałam przy tym jakbym była połamana i się sama rehabilitowała, ale od czegoś trzeba zacząć. Wagą się nie ma co sugerować, bo to zależy od budowy. Naprawdę mam wielki zad i otłuszczony brzuchol. Noszę spodnie 42 nawet, a kiedyś 36 głównie, więc widzę różnicę. Wyglądam jakby mnie osy pokąsały heheh... Nie chcę wnikać w szczegóły, ale powiedzmy, że komuś kogo znam umarły dwie najbliższe osoby, w przeciągu kilku tygodni. Smutne i dające do myślenia. Uciekam pod prysznic. Dobrej nocy dziewczynki :)

Fajny pomysł z tymi zdjęciami :-) Tyjaca to ja chyba sam tłuszcz na tylku noszę albo po Chodakowskiej bolą inne partie mięśni .???.. Chyba że jutro będę stekac :-P A wczorajszy dzień i u mnie nieciekawy ,ale najważniejsze pozytywne myślenie...

No jak się tu nie wkurzyc ... Mojego postu nie było to sklecilam drugi a jak się pokazały to oba naraz..:-P A u mnie lekarka podejrzewa chorobę wrzodowa :-( i niestety gastroskopia mnie nie minie:-(:-(:-( jak tu ją przeżyć???:-P

Witam:-) wspominal cos ktos o murzynskiej dupie? moja ma 105cm w obwodzie!!! tak ze same widzicie. dla rownowagi tyle samo mam w biuscie! o ile cycki jestem w stanie zaakceptowac, bo po przytyciu nabraly okraglego ksztaltu, to dupy absolutnie nie jestem w stanie nawet tolerowac. wielka i kwadratowa jak karton po telewizorze. tez myslalam o tych zdjeciach. na zdjeciach najbardziej widac roznice. lubie patrzec na zdjecia "przed i po" fajnie motywuja. na fanpagu chodakowskiej na facebooku jest pare takich fotek od dziewczyn, ktore z nia cwicza. jak sie na nie patrzy, to od razu tez tak sie chce! ja wczoraj chyba przesadzilam. wieczorem zrobilam sobie jeszcze troche cwiczen ze skalpela - brzuch i pupa, po dwa powtorzenia. moje miesnie sa w fazie zaniku, wiec po takiej dawce cwiczen dzis wszystko czuje. ach, zapomnialam. moja poranna waga to 74,5kg. czyli cos sie rusza :-)

a co myslicie na temat tabletek na cellulit typu Detocell, Cellasene? bo sie zastanawiam nad zakupem. tylko nie wiem. w te wszystkie suplementy odchudzajace nie wierze i dlatego zastanawiam sie nad skutecznoscia takich tabletek. sa dosc drogie (jak na moje oko) i nie chcialabym aby to byly pieniadze w bloto wyrzucone. i tak sie zastanawiam czy kupic, czy lepiej skupic sie na zdrowej diecie i cwiczeniach?

No właśnie co z tym celulitem ??? Ja tabletek nie byłam na to i raczej jestem antytabletkowa :-) ja stosuje jakieś kremy ale czy one pomagają? U mnie jeszcze dodatkową "atrakcją" są rozstepy :-( zostały mi po pierwszej ciąży i z nimi tchyba już nic się nie zrobi :-(:-(;-)

Gość agula13
Hej. Coś nie mam szczęścia- zastać was jak tu jesteście- drogie panie:(

Gość Michigen
Hej to ja tez coś napisze. Dzis kolejny udany dzień, jesli chodzi o diete. Cwiczyc mi sie nie chce :( Dla mnie najlepiej jakbym chodziła na jakiś aerobic ale nie mam czasu.

hej lavenda mówisz o rozmiarach??? więc ja mam w pupie o zgrozooooo113cm a w cyckach 104. no i co???jej jak ja sie roztyłam!!!! lucy 76 co do gastroskopii to nie jest miły zabieg. Ja mam przepuklinę żołądka i refluks wiec miałam to badanie. No cóż jakby słuchać lekarza i nie przełukac cały czas sliny to moze by nawet człowiek nie zwracał a tak wymiotowałam troche później gardło obdarte ale wiesz poród gorszy!!!

Gość agula13
Ja też specjalnie nie ćwiczę, czasami trochę brzuszków porobię i to wszystko, jak na razie waga leci więc jest ok. Do jakiej wagi dążysz?

Hej dziewczyny czy moge do was dołączyć?? jak dostane akceptacje to napisze kilka słów o sobie:)

Gość agula13
Witaj- im nas więcej tym lepiej:) start- faza I 13.12.2012- 81,1 faza II 20.12.2012- 78,1 30.12.2012- 77,2 09.01.2013- 73,4

Gość Michigen
Każdy może sie przyłaczyć :) Ja nie mam jakiejś określonej wagi. Kiedyś ważyłam 60kg i czułam sie szczupło, schudłam wtedy około 15 kg ( nie ważyłam sie na poczatku bo bałam sie wejść na wage) Startowałam z 80 kg

No wiec tak mam 21 lat dwa i pół miesiąca temu urodziłam synka Franciszka. Niestety troche za duzo mi się w ciąży przytyło a nigdy chudzielcem nie bylam wiec aktualnie na wadze 88 kg wzrostu mam 173 cm i chce zrzucic równo 20 kg bo przy wadze 68 kg czuje sie bardzo dobrze. Zaczelam juz 2 dni temu jem bardzo malo pije duzo no i zrezygnowalam z chleba ziemniaków tluszczy. Pije duzo kawy z odtłuszczonym mlekiem bo to juz takie moje uzaleznienie. Cwiczyc nie lubie robilam brzuszki ale po porodzie mi to troche ciezko idzie wiec narazie stawiam na spacerki z maluchem a i opieka nad nim pozwala mi troche kalori spalic. Mam nadzieje ze z waszym wsparciem uda mi sie dotrzec do celu bo strasznie sie juz mecze z moim wygladem.

Gość Michigen
Tyjąca z tego co widze mamy podobną wage i wzrost. Ja w biodrach mam 109, ale nie oszukuje sie z bedzie mniej niz powiedzmy 100... Zawsze byłam szeroka w biodrach. W piersiach mam 93cm (mam małe piersi), a w tali 80cm. Nie rozumiem dlaczego niektóre z was tak źle pisza o sobie... Jestem tłusta, tyłek jak szynka... Przykro to czytać.

Gość Michigen
Apropo wczesniejszego postu to w tym tygodniu startowałam z 80, teraz pewnie jest 79 :), narazie sie nie waże. Na razie pisanie na forum mi pomaga. Jeszcze tylko musze zacząć ćwiczyć

Tyjaca dzięki za pocieszenie:-) ale powiem ci szczere że porodu się tak nie bałam jak tego badania:-( A tak to u mnie dietka się trzyma :-) właśnie skończyłam ćwiczenia ...dzisiaj było mi gorzej robić powtórki ...jednak mięśnie mam :-Pjeszcze wypije zieloną herbatę i odpoczynek :-)

Pela1992 słuchaj wiem po sobie ze po prostu musisz sie uzbroic w cierpliwość:) ja jak zaszłam w ciaze wayłam 75kg do porodu wazyłam 93kg. po urodzeniu szeszło mi 10 kg. myslalam ze jak bede karmić to będę chudła ale nic takiego nie było karmiłam i miałam apetyt okrutny. Ale później tak po roku od urodzenia schudłam do 70kg. takze spokojnie a wszystko zrzucisz. hormony szaleja bo to ogromny wysiłek dla organizmu taki "pasożytek"hihihi

Michigen takie pisanie wynika chyba z tego ze siebie nie akceptujemy do końca. Mamy szczupłe kolezanki zazdroscimy im tez chcemy byc szczupłe:) ale wiecie w kazdej z nas jest piekno trzeba go wydobywac ile sie da bez wzgledu na to ile wazymy:) Ja np mam ładne piersi i je eksponuje nie dekoldami ale bluzkami które uwidatniają piersi a chowaja troche wystajacy brzuszek:)