Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stanikstanik.....

Stanik na ślub! Pomoc przy doborze....

Polecane posty

Gość stanikstanik.....

Pomóżcie bo ja już nie wiem co tu wybrać... :/ Mam taką suknie slubna (bardzo podobna) i teraz szukam bielizny, ktora by pasowala idealnie, zeby nic nigdzie nie wisialo, nie wystawalo. Znalazłam taki stanik http://www.e-lady.pl/produkt/14381/polgorset-modelujacy-perla-minimizer.html Szukam od dwoch tygodni i tylko ten mi pasuje do mojej sukni. Co o tym sadzicie? Nada sie? :)

Gość 10 zł.
no pewnie,ze się nada. pasuje idealnie--widać. krój ma taki sam jak dekolt sukni. dobry wybrałas.

Gość kartuszka123456
bardzo ładny ten półgorset :) Zależy oczywiście jaki masz biust (ja mam za wielki, zeby sobie pozwolic na sukienke bez ramiączek ) a stanik bardotka? też ładnie uwydatnia i podnosi piersi http://img2.cokupicstatic.pl/c_big350688.jpg

Gość dziewczynanglika
gorset piekny, suknia rowniez. mozesz powiedziec jaki to model i ile kosztowala? jestem na etapie poszukiwania sukni...

Bardzo ładny gorsecik, będzie pasował :) Ja mam duży biust, 65G i mam suknię bez ramiączek. Staniki kupuję w sklepie z fachowym doborem i bez problemu trzymają mój biust.

Polecam wybrać się do brafitterki :) coś w tym jest, że większość kobiet nosi źle dobrany stanik! POLECAM!

Czy suknia ma wbudowany gorset? Bo wtedy mozna nawet zaryzykowac bez stanika (i chyba tak najlepiej i najwygodniej).