Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale nie ma zadnej epidemi

dlaczego uważacie ze po smierci cos istneje?

Polecane posty

"ale logika bez podstawowej wiedzy choćby nie zrobi wrażenia na kimś kto zna Boga i Biblię - przynajmniej w tym temacie" i to jest herezja potępiania przez Kościół Katolicki xxxx\ i taka jest rozmowa z ignorantem dla którego człowiek wierzący to tylko katolik :D o innych wyznaniach chrześcijańskich oczywiście nic nei wiesz , panie logiczny ?:D

a z ciekawości - choć pewnie i tak nic mądrego nie napiszesz - dlaczego nazywasz herezją to ,ze znam Biblię i Boga ?

czyli już wiemy, że jesteś wyznawczynią jakieś małej sekty - podobne bowiem zdanie nt. logiki mają m.in. kościoły wschodnie, anglikanie, ewangelicy i kalwiniści "na kimś kto zna Boga i Biblię" ty taką osobą nie - udowodniłaś, że Biblii nie znasz, a istnienia twojego znajomego nie dowiodłaś

srednio wierze w opowiesci ludzi sa "dowody" na istnienie reinkarnacji, sa "dowody" na istnienie boga katolickiego, allaha, sa "dowody" na istnienie cudów i uzdrowień i objawień ludzie zeby zaistniec, zeby zarobic lub zeby zdobyc przychlnosc innych sa w stanie powiedziec i zrobic WSZYSTKO był kiedys taki dokument o 2 ludziach ktorzy płakali krwią..z róznych czesci swiata,dziennikarze razem z nimi chadzali po lekarzach, zbierali opinie ich członków rodzinny i srodowiska i co się okazalo sie ze jeden z nich cierpial na jakas chorobe podczas ktorej tworzyły sie pecherzyki na wewnetrznej czesci powiek ktoe pekaly i stad byla krew, druga biedna kobieta używala jakis barwników tylko po to zeby nie wykonywać czynosci domowych i dostać sie do szpitala bo cierpiala na jakies bole brzucha a ze tam zdrowie i opieka kobiet nie byla zbytnio brana pod uwage wiec kłamala w zywe oczy, mezowi i lekarzom którzy juz nie raz mieli takie przypadki wiec te swiadectwa ludzi sa tyle warte..

"a z ciekawości - choć pewnie i tak nic mądrego nie napiszesz - dlaczego nazywasz herezją to ,ze znam Biblię i Boga ?" a gdzie ja coś takiego napisałem, to stwierdzenie, to akurat jest w najlepszym przypadku nieuprawniona hipoteza a nie herezja? ja napisałem, że twierdzenie: "ale logika bez podstawowej wiedzy choćby nie zrobi wrażenia na kimś kto zna Boga i Biblię - przynajmniej w tym temacie" to herezja na gruncie KRK przyznaj się - przedmiotów ścisłych i języka polskiego "nie lubisz"

oj ,synku , synku ...:D ty może i na pryszczatych kolegach , którzy mieli problem z przeczytaniem " Łyska z pokładu Idy " może i wrażenie robisz ale ... tylko na nich i tylko w realu :D nie wypowiadaj ise na tematy o których nie masz pojęcia , Sokratesa zostaw w spokoju bo tyle o nim wiesz , ze ktoś taki był :) , o jego metodyce pracy pojęcia masz jeszcze mniej ale najbardziej omijaj tematy o Bogu . O Nim nie wiesz nic . A nawet jeszcze mniej . Miej litość na dobą chłopaku , bo nikt poważny z tobą nie pogada , chyba , ze ci zależy na poklasku takich jak ty - niedouczonych ignorantów z zadęciem :) powodzenia .

matacz.,.,., nie jestem to konca wolna, jestem i musze byc podporzadkowana prawom natury, musze jesc, oddychac, musze sie starzeć i wcale mi sie to nie podoba ;) nie mieszaj boga i smierci z polityka i rzadzacymi nimi tez rzadza przeciez prawa natury :)

o problemach z jasnym formułowaniem myśli nawet szkoda wspominać ,mnożenie niedokończonych zagadnień by w ich gąszczu ukryć brak wiedzy ...ech ... ale młody jesteś - wszystko przed tobą , tylko sie nie poddawaj . Kto wie - za rok , dwa - może jakaś myśl obronisz . Jeszcze raz - powodzenia .

wylazła z ciebie alluium nie tylko ignorancja i pycha, ale również prostactwo i chamstwo, dyskusję z tobą uznaję za zakończona, gdyż nie chcę mieć do czynienia z takim prymitywem

Gość huukkk
OPA GIMBA STYLE O O O O

Gość huukkk
OOOOO SEXY GIMBUS O O O O

dxdiag podsumowałeś się równie dobrze jak twoja koleżanka - miłego kiszenia się we własnym sosie

postawa wyjatkowo katolicka ;)

czyżby tylko katolicy byli zobowiązani do trzymania poziomu ?:D

"ale nie ma zadnej epidemi postawa wyjatkowo katolicka " xx nie oceniaj zeby samemu nie byc ocenianym i sadzonym np.

no a czy nie wasz bóg mówi zeby nadstawiać drugi policzek ?:D czy to nie wy powinniscie umeczeni cierpiec i zbierac ciegi? :P u mnie na mszy ksiadz na pytanie "moherka" z pierwszej ławki " co zrobic z sasiadami spod 5 oni głosuja na palikota jak i ich przekonac ze on jest zly:O" odpowiedzial "modlic sie" wiec drodzy katolicy pomódcie sie teraz za nas:) film o którym mówilam jesli to kogos zainteresuje: "medyczne anomalie: krwawe łzy" dxdiag dobrze hipokryto do potegi entej :D

"allium czyżby tylko katolicy byli zobowiązani do trzymania poziomu ?" xx dobrze napisane :D

dobrze pomodle sie za was. Wierze ze kiedys zmadrzejecie i ujzycie Boga w swoim zyciu.

no ale ja nastawiam :D ciągła rozmowa z kimś kto mówi na temat Boga pojęcia o Nim nie mając to jak policzek :) i to nie jeden :D

bładzacy katolik :D no prosze idz zgwałc jakies dziecko albo ponawracaj prawym sierpowym jakiegos ateiste, a potem w niedziele grzecznie do kosciola na 19 KATOLIKU :O 🖐️

a gdzie ja jestem hipokryta. Jestem wierzacy, ciagle szukam Boga w moim zyciu, ucze sie o nim. Ale tez popelniam bledy. Nie jestem doskonaly ale sie staram. A wy . ? szukacie czegos. Z gory zalozyliscie ze Bog nie istnieje. xx Ateizm to w ogole jakis chory stan. Przykre.

"ale nie ma zadnej epidemi bładzacy katolik no prosze idz zgwałc jakies dziecko albo ponawracaj prawym sierpowym jakiegos ateiste, a potem w niedziele grzecznie do kosciola na 19 KATOLIKU " xx zalosne xx zal mi takich ludzi jak ty.

hipokryto? chociazby to ze sam pierwszy nas oceniłes wrzuciles do worka :idiotów a potem sam wymagałes zebysmy cie nie oceniali ;)

a mi zal wszystkich których zabito pod pretekstem nawracania wiernych;)

i tu sie mylisz. Do worka wrzucilem wsystkich ateistow. Bo rzeczywiscie to idioci. No bo jak moge nazwac czlowieka ktory na 100 % jest przekonany ze po smierci nic nie ma. ?? no jak,. xx ja tez nie wiem czy cos tam jest czy nie. Ale ja mam wiare. Wierze i mam nadzieje ze cos tam istnieje. xx to tak jakbym powiedzial ze kosmici na 100 % nie istnieja albo na 100 % bede zyl dluzej niz 100 lat albo na 100 % zostane milionerem albo na 100 % cos tam cos tam i byl oczywiscie przekonany tak jak ateisci ze wlasnie tak jest jak ja mowie i mysle i nie interesuja mnie inne dowody czy przypuszczenia teorie itp. Bo ja tak powiedzialem i tak musi byc. Bo skoro milion ludzi cos powiedizalo to tak musi byc bo nie mozliwe zeby tyle osob jednoczesnie sie mylilo. Rozumiesz ?

"ale nie ma zadnej epidemi a mi zal wszystkich których zabito pod pretekstem nawracania wiernych" xx oczywiscie twoim zdaniem to wina religii , biblii itp. To nie ludzie ich zabili tylko Bog. To tylko moja teoria bo chyab wikszosc ateistow ma tego typu wytlumaczenia.

Gość Romeo876876
ateiści - mam pytanie - po co żyjecie? jaki jest dla was sens życia?