Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KURDUPELKA85

zamówiłam książkę "Bóg urojony"

Polecane posty

nie nie twią w bledzie nie zostali zindoktrynowani i dlatego maja wątpliwosci i nie biora pod uwage żadnych teorii i biorą je jako ludzie wymysły...

po prostu nie chce wam sie szukac Boga. tak jest latwiej poweidziec ze Boga nie ma i miec cala ta duchowa otoczke w dupie. kurdupel przyznaj sie :D

Gość lonty1
kurdupelka jestes przykladem ateistycznego betonu, z ktorym nie ma rzeczowej dyskusji, poczytaj cos o agostycyzmie, nie bedziesz tkwila w błedzie

kurdupel mimo ze nei weirzy w Boga to od kilku godzin udziela sie w tym temacie. Cos pieknego. To jest prawdziwa ateistka. Brawooooooooooo :D

kurdupel a jaka masz pewnosc ze akurat Bog to nasz wymysl a nie twoj wymysl ze Boga nie ma ?? Uzasadnij. jak juz pisałam nie zostałam zindoktrynowana, nie biorę pod uwagę czegoś takiego, są to wymysły a wymysły nie mają sensu tak jak kot przeszedł mi drogę

Gość lonty1
kurdupelka ostatni raz to napisze ateisci tkwia w błędzie twierdzac na 100% ze Boga nie ma a ja jako agnostyk odpowiadam ci: NIKT nie moze twierdzic ze Boga nie ma lub ze jest, wez sobie to w ramke i powtarzaj przed snem

Gość lonty1
kurdupelka to ze kot przeszedl ci droge(jesli ci przeszedl) nie jest wymyslem , tylko zdarzeniem ktore mialo miejsce

ateisci sa tacy zaklamani. eh a wystarczy uwierzyc i zyc takj jak Biblia nakazuje. kurdupel ale nie odpoiwadasz mi tym na moje pytanie. ciagle powtarzasz jeden belkot.

Gość lonty1
kurdupelka ateizm jest jednym wielkim błędem , nawet samo glowne zalozenie tzw ateizmu jest błędne

lonty1 kurdupelka ostatni raz to napisze ateisci tkwia w błędzie twierdzac na 100% ze Boga nie ma a ja jako agnostyk odpowiadam ci: NIKT nie moze twierdzic ze Boga nie ma lub ze jest, wez sobie to w ramke i powtarzaj przed snem xxx - sam jesteś w błędzie gdyby boga nie wymyslono to by nie zadawano sobie pytan co do jego istnienia...widzisz nie biorę pod uwagę czegoś takiego jak bóg pod uwagę, bo to jest wynik fantazyjnego myślenia człowieka

"KURDUPELKA85 a dlatego tyle godzin w temacie bo już wyprowadziłam wiele osób z błedu i przekonałam to ateizmu" xx i znowu placze ze smiechu. Niezla maszsile przebicia skoro po kilku postach przkekonalas tyle osob do ateizmu. hahahahaahhahaha jutro pewnie kazda z tych osob pojdzie do proboszcza w swojej parafii i sie z niej wypisze na amen. xx ale masz wyobraznie.

ateisci sa tacy zaklamani. eh a wystarczy uwierzyc i zyc takj jak Biblia nakazuje. kurdupel ale nie odpoiwadasz mi tym na moje pytanie. ciagle powtarzasz jeden belkot. xxx daj sobie spokój z baśniami

jezus jest Bogiem jego matka maryja jest krulowa aniołów i polski

kurdupel juz sama nie wiesz co piszesz. Ale zabawna jestes i jaka waleczna w obronie ateizmu. Szok.

lonty1 kurdupelka ateizm jest jednym wielkim błędem , nawet samo glowne zalozenie tzw ateizmu jest błędne xxx ateizm nie bierze pod uwagę istnienia wymysłów, fantazji... dlatego nie jest w błedzie

a ty znowu kurdupel. bajki basne wymysly itp. Wszystkie twoje posty sa takie same. Jalowe i bezsensowne. Tak samo jak ten caly ateizm. Ateizm jest chory i pozbawiony sensu. zawsze taki byl , jest i bedzie.

Gość lonty1
kurdupelka wez juz przestan mnie rozsmieszac przeczytaj sobie definicje tzw ateizmu, gdyby nie brali pod uwage kwestii Boga nie mogliby sie uwazac za ateistow

a ty znowu kurdupel. bajki basne wymysly itp. Wszystkie twoje posty sa takie same. Jalowe i bezsensowne. Tak samo jak ten caly ateizm. Ateizm jest chory i pozbawiony sensu. zawsze taki byl , jest i bedzie ---wasza religia jest stworzona zeby sterowac masami i sobie je podporządkować

ateizm i ateisci od zawsze byli na przegranej pozycji. Smutne. Ale nawet za takich ludzi trzeba sie modlic. Kazdy czlowiek jest rowny.

lonty1 kurdupelka wez juz przestan mnie rozsmieszac przeczytaj sobie definicje tzw ateizmu, gdyby nie brali pod uwage kwestii Boga nie mogliby sie uwazac za ateistow NO TO ZA KOGO??

dxdiag ateizm i ateisci od zawsze byli na przegranej pozycji. Smutne. Ale nawet za takich ludzi trzeba sie modlic. Kazdy czlowiek jest rowny. IDIOTO PRZSTAŃ OBDAROWUWYAĆ KOGOS SWOIMI WYMYSŁAMI !!!

mnie jakos nikt nie podporzadkowal. Moja wiara to moj wybor. Nie czuje sie ani lepszy ani gorszy dlatego ze wierze w Boga. Nie jestem ani biedniejszy ani bogatszy (no chyba ze duchowo) .

wybrałeś wiedz idź swoją drogą i nie obdarowywuj kogoś swoimi wymysłami jeżeli ktoś sobie ich nie życzy

to jest prawdziwa postawa ateisty. obrazanie. nie macie zadnych sensownych argumentow. xx waszym argumentem jest "Bog nie istnieje bo ja tak mowie" i chuj

napisałam ci, że w kulturach gdzie nie pielegnuje sie istnienia boga ani zjawisk paranormalnych , nie beirze się czegoś takiego pod uwagę, mózg jest wyłączony na takie fantazje...

kurdupel mloda jestes i moze jeszcze glupiutka. wierze ze kiedys wszystko ci zostanie podane jak na tacy i moze wtedy otworzysz oczy, czego oczywiscie ci zycze

Gość lonty1
kurdupelka nie pytaj mnie za kogo byscie sie uwazali,skoro uwazacie sie za ateistow