Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KURDUPELKA85

zamówiłam książkę "Bóg urojony"

Polecane posty

Gość lonty1
bardzo wielu tzw ateistow uwaza sie za nich bo taka jest obecnie moda, w miare ogarniety agnostyk wciaga takich nosem

lonty1 tak jak kilkuletnie dziecko nawet nie wyobraża sobie istnienia boga, to jego istnienie jest po prostu wmówione mu po jakimś czasie, to rzecz którą się komuś wmawia, wymysł. jezeli ktoś komuś nie wmówił czegoś takiego to nie musi się spierać o udowadnianie czyjegoś wymysłu.

ja mam otwarte oczy i chcialbym zebys i ty je otworzyla. Bog czeka na ciebie. Poszukaj go. A jak znajdziesz to go poznaj i zaufaj. On cie Kocha

nie wmawiam. Prosze cie zebys poszukala. A z pewnoscia znajdziesz. Bog czeka na to. Uwierz. Zycie z Bogiem jest lepsze, spokojniejsze i pelniejsze. Ale zeby to zauwazyc trzeba dojrzec do tego a takze zadac sobieten trud i znalezc Boga.

Gość lonty1
kurdupelka nikt nikomu nie wmawia istnienia Boga, nigdy nie slyszalem zeby ktos dzieciom wmawial istnienie Boga

dxdiag ŚLEPOTO NIE PISZ DO MNIE W TEN SPOSÓB BO JUZ NAPSIAŁAM ŻE TWOJE OBARCZANIE MNIE WASZYMI WYMYSŁAMI MNIE NIE OBIWIAZUJE I ODWAL SĘ ODE MNIE ZE SWOIMI BAJKAMI!!

nie unos sie tak. Staram sie ci pokazac droge. do niczego nie zmuszam. Zachecam tylko zebys otworzyla oczy i poszukala Boga. Znajdziesz go uwierz.

tak w naszej kulturze to wmaiwa sę boga każdemu dziecku, w niektórych karajach azjatyckich typu korea poludniowa czy u wyznawców buddyzmu nie ma czegoś takiego i ludzie niezidoktrynowani nie biorą czegoś takiego pod uwagę

Gość lonty1
kurdupelka ateisci maja nastepujacy problem by byc wiarygodni powinni udowodnic ze Bóg nie istnieje skoro uparcie TWIERDZĄ ze nie istnieje, tyle ze stoja na straconej pozycji bo NIE DA SIE UDOWODNIC ze Bóg nie istnieje, ze go nie ma, tak samo jak nie da sie udowodnic ze jest(mozna jedynie wierzyc), wiec caly ten ich ateizm jest nic nie wart

dxdiag ŚLEPOTO NIE PISZ DO MNIE W TEN SPOSÓB BO JUZ NAPSIAŁAM ŻE TWOJE OBARCZANIE MNIE WASZYMI WYMYSŁAMI MNIE NIE OBIWIAZUJE I ODWAL SĘ ODE MNIE ZE SWOIMI BAJKAMI!! JESTEŚ IDIOTĄ PO POWTARZAM TO PORAZ ENTY!!!

jestem idiota ? dlaczego Bo staram sie ci pokazac droge . ? dziwne masz rozumowanie. bo zachecam cie do szukania odpowiedzi. ?

lonty1 rozumiesz mnie, że wateistci to w wiekoszsci ludzie niezindokrtynowani i nie biorą czegoś takiego pod uwagę jak bóg, to jest tak jak w religi buddyzu nie ma boga, w wielu krajach azjatyckich też i nikt nie udowadnia jego istnienia tam bo nie został wpojony do głowy!!!

Gość lonty1
kurdupelka tkwisz w bledzie, otoz ateisci brali pod uwage kwestie Boga, twierdzac(bez zadnych podstaw)ze na pewno go nie ma uwazaja sie wlasnie za ateistow

lonty1 ateiści biorą kwestie boga jako cudzy wymysł, tak jak rzecz typu kot przejdzie ci droge to cioe spotka nieszczescie...

Gość lonty1
kurdupelka nie byliby ateistami gdyby nie brali pod uwage kwestii Boga twierdzac ze na pewno nie istnieje

tak czy siak ateisci WIEDZA na 100 % ze BOG nie istnieje. Odwazne i naiwne.

lonty1 kurdupelka nie byliby ateistami gdyby nie brali pod uwage kwestii Boga twierdzac ze na pewno nie istnieje no to kim są ateiści?? skoro nie biorą kwesti istniena boga pod uwage??

Gość lonty1
widze ze tzw ateisci maja nowe slowo-wytrych jakim jest slowo wymysł zawsze twierdzilem ze agnostyk z wierzacym rzeczowo porozmawia, a z ateista taka rozmowa jest bardzo trudna kurdupelka przyznaj sama ze ateisci tkwia w błędzie

bo ty bys tak chcial nie biore wogole czegoś takiego pod uwagę a słowo wymysł stosuję aby nikogo nie obrazic

kurdupel a jaka masz pewnosc ze akurat Bog to nasz wymysl a nie twoj wymysl ze Boga nie ma ?? Uzasadnij.

Gość lonty1
ateisci brali za punkt wyjscia kwestie Boga, i stanowczo twierdza(bez zadnych dowodow) ze Bóg nie istnieje, ze go nie ma, dlatego tkwia w błędzie