Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KURDUPELKA85

zamówiłam książkę "Bóg urojony"

Polecane posty

ja zapraszam na www. zbawienie com xx bylem na tym racjonaliscie. smiechu warte wywody.

Enfant Terrible mozesz sięgnąć pamięcią do czasów jak maiąłś 3-4 lata ja tak pamiętam jak uwaga całkowicie skupiała się na fizjologi,czyli zjesć napic spać, ciepło, tak wyglądała umysłowość pierszych ludzi i tak jak oni tak jak i ja nie miałam NAJMNIEJSZYCH ŚLADÓW SFERY SACRUM w całej moje rzeczywistości.

KURDUPELKA85 oczywiście Ty jestes wymiernym odniesiem dla ogólu ludzkości :D:D Wiesz co, sądząc po głębi inteletualnej Twoich postów, nie wiem czy jesteś w stanie ogarnac nawet tego nieszczęsnego Dawkinsa :O🖐️

Gość o ja cie pierdziuuu
kurdupelka może jakos zwinnie nie potrafisz sklecac zdań ale przekonałaś mnienie mam już powodów żeby udawać agnostyczke... tylko po prostu być ateistką.

Gość o ja cie pierdziuuu
kurdupelka może pisze dość prymitywnie, ale nie jest to przeintelektualizowany bełkot i bardzo logiczny stwerdziłabym, że nawet genialny...

o ja cie pierdziuuu heh dzięki, widzisz jak ktoś ma pustą głowę to musi ją napełnić jakąś religią czy bożkami :P

Gość o ja cie pierdziuuu
Nawet ta głupia Enfant Terrible zamknęła paszcze, proste argumenty są najgenialniejsze w swojej prostocie...

KURDUPELKA85 Enfant Terrible zapewne majac 3-4 lata miałaś sfere sacrummm HAHAHA v głupia jesteś jak but,porównując rozwój psychiczny dziecka z poziomem dorosłego człowieka więc nie mam zamiaru z Tobą dyskutować, bo to jałowa gadka z mojej strony

"proste argumenty są najgenialniejsze w swojej prostocie..." xx ale czy prawdziwe ??

pamietajcie ateisci o akcie apostazji. Bez tego jestescie tylko malutkimi pseudo-ateistami. To tak dla przypomnienia.

pierwsi ludzie nawet jak byli dorośli byli na takim samym rozwoju jak kilkuletnie dzieci obecnie... i tak jak one nie mieli żadnego sacrum... to wszystko późniejsze wymysły, a 3 dzieckoto też człowiek i jak zatrzyma się w tym momencie w rozwoju o tez nie bedzie mieć sacrum człowiek sobie wymyśla coś neiwidzialnego co mu pomoże, albo wyjasni coś niewiadmoego... to wymysł

Gość RaZR
Ateistów dzielimy na dwie kategorie. Na tych prawdziwych, o których nawet nikt nie wie że są ateistami bo nie rozgłaszają tego na lewo i prawo, nie interesują się w ogóle sprawami wiary, kościołem itd, nie obrażają nikogo ani nie nawracają na swoje poglądy. Drugi rodzaj "ateistów" to tzw hipokryci, najwięksi obłudnicy, oczerniają wszystkie religie, obrażając przy tym wszystkich kogo się da i kto nie jest po ich myśli, są pierwsi do obchodzenia świąt, lubia się chwalić swoimi dobrymi uczynkami oraz nie uznają szóstego przykazania w swojej hipokryzji choć uważają się za istoty wysoce moralne. Lubią jeszcze zakładać prowokacyjne tematy "że Boga nie ma". Ich całe życie to hipokryzja.

Razr bo religie śa po prostu śmieszne od razu widać, że to wymysły... przyklad - chrzescijanin się smieje z muzułmanów, ale osoba niezidoktrynowana śmieje się z obu

to smutne jak Polacy sa zindoktrynowanii, mieliście kilka lat i wasze usmysly były wolne a póżniej wam powpajano to i owo

Gość o ja cie pierdziuuu
dxdiag szatana to ty w doopie

prawdziwy ateista powinien miec wszystkie te religie Bogow wiary itp gleboko w dupie. Nie powinien na tentemat myslec czytac i ogladac. Ateista to czlowiek totalnie odciety od wiary i Boga. xx Dla ateisty jest zycie tu i teraz a po smierci nicosc. Amen

Gość lonty1
ateisci niczego nie są w stanie udowodnic, oni sie po prostu MYLĄ,tylko nie chca tego przyznac

"o ja cie pierdziuuu dxdiag szatana to ty w doopie" xx ojojojoj. i co czujeszsie pewnie lepszym czlowiekiem co. Wszyscy ateisci czuja taka wyzszosc nad wierzacymi czy nie. ??

dxdiag za kogo się uważasz, żeby mówić co kto ma robić?? komentuje religie bo są one po prostu śmieszne to obecnie największy wymysł do sterowania masami, zobacz na muzułmanów zabiją za swojego urojnego boga, katolicy wpychaja swoejgo do głowy po dobroci i dlatego wielu ludzi się łapie, dla miłosników egzotyki mamy buddyzm (religa bez boga ale wciąż wymysł) hinduizm,new age ale to wszystko WYMYSŁY

ateisci niczego nie moga udowodnic tylko przyjmuja wszystko za pewnik. katolicy nie potrzebuja dowodow.

jak byałam mała to czułam wokół siebie obecność malutkich minaiturowych wróżek ze skrzydełkami były one niewidzialne, teraz czasami tez odczuwam ich obecność niewidzialne piękne wrózki nie możesz mi udowodnić, że ich nie ma bo są neiwiedzialne...

Gość o ja cie pierdziuuu
KURDUPELKA85 predzej uwierze w te twoje wróżki niż boga... ba teraz jakoś w dziwny sposób zaczęłam czuć ich obecnoś!!!!

i nie musze ich udowadniac bo i po co. masz moze jakas ksiazke ktora zostala napsiana przez te wrozki lub przez ludzi ktorzy zostali natchnieni przez te wrozki ? chetnie poczytam, tak z ciekawosci.