Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pfffiiii :( :( :(

Oświadczył mi się w wigilię... Pierścionek jest paskudny :(

Polecane posty

Ale z tego twojego faceta niemota :o trzeba było nie przyjąć oświadczyn, ja bym się wgl wstydził taki cyrk odwalić !

Ale z tego twojego faceta niemota :o trzeba było nie przyjąć oświadczyn, ja bym się wgl wstydził taki cyrk odwalić !

Nie mam nic przeciwko kobietom ALE KOBIETOM ani nie mam żadnych problemów ze sobą. Mam szczęśliwą rodzinę i nie narzekam. A co Panowie się obruszyli o parę słów prawdy napisane dosadnie?? Taka jest zdecydowana większość pań która się tutaj udziela. W opisach - nie spoglądam na wygląd, stan materialny itp itd, a w konkretach są na to widoczne dowody. Więc napisałem co napisałem i zdania nie zmienię. Gówno ma swoje miejsce.

ja jestem zaręczona od 3 miesiecy. Pierscionek nie jest Bóg wie jak drogi, delikatny ogólnie mi sie podoba bardzo..sama wybrałam nie oczekiwałam nie wiadomo jakiś oświadczyn,bo dla mnie liczy się najbardziej to ze chłopak który mi go dał kocha mnie ..a z tego co ja wnioskuje dla cb liczy sie kasa a nie gest z jego strony.

Gość jksd.
a moze porozmawiaj szczerze z narzeczonym, lepsze to niz gubienie pierscionka i zalenie sie na kafe... bo i tak to nic nie zmieni. I własnie ... tak szczerze nam napisz dlaczego chcesz wychodzic za niego za maz skoro tak go krytykujesz? Z tego co tu czytam to imponuje ci jego kasa i dlatego.. watpliwosci pojawiły sie w momencie kiedy pierscionek nie spełnił twoich oczekiwan? nie jest tak?... bo tak to wyglada

jacku dobre pytanie... wprawiles mnie w niemala konsternaje bo jak tak mysle, to na codzien on tez jest aki nieokrzesany troche... prezenty tez niezbyt udane mi daje ale zawsze sie cieszylam i docenialam :) nie jestem taka materialistka jak mnie nie niektorzy tu nazwali. jednak zareczyny to zareczyny stąd to rozczarowanie ;p

Gość jfjf
Kurde,chyba ma prawo jej sie nie podobac zwykly badziewny szmelc,popsuty juz zreszta. Dla jednego to podloga,dla drugiego sufit. Koles jest zarobasem, z tego co mowi autorka,wiec mogl sie wysilic choc na taki,ktory nie pierdolnie przy otwieraniu sloika :O

kasa mi jego nie imponuje bo wiem, że jakbysmy zamieszkali razem juz nie było by go stac na takie rzeczy które teraz kupuje. Wiadomo jak to jest mieszkajac z rodzicami, idzie sie duzo dorobic, tym bardziej ze nie musi jakos duzo im dawac na swoje utrzymanie :)

Gość jfjf
Od razu kasa. Ale niektore to tepe romantyczki. Ma racje,ze patrzy na wszystko,bo to rzutuje w przyszlosci. I zgadzam sie,ze jezeli ktos planuje zareczyny,to niech to bedzie chwila wyjatkowa. Wszak niby raz ;)

@pobieram pliki Czy do swojej corki, zony, matki tez mowisz: - j**nięta kafeterianka - kafeteryjnych pasztetach - Puste szmacisko - j**ane księżniczki - dzi**a? Nie sądzę. To jest prostackie i chamskie. Ty nie mówisz prawdy objawionej. Ty rzucasz błotem, miechem i jesteś agresywny w stosunku do kobiet. Jakaś kobieta Cie bardzo zraniła i skrzywdziła. Ale czemu obwiniasz o to wszystkie inne ...

Gość jksd.
auorko wiec porozmawiaj z nim!!!

Mnie nie byłoby przykro.Liczą się uczucia a nie "gadżet".Facet może wydać na pierścionek Bóg wie ile a później zdradzać,być chamem i tak dalej.Może również kupić pierścionek za 15zł i być najukochańszy na świecie...No ale teraz wszystko jest na pokaz:pierścionki,ślub itp.,itd.

@pfffiiii :( :( :( Widzisz, ja (po 17 latach) wiem jakimi cechami mnie ujeła moja kobieta. Uważam, że jeśli masz za co kochać tego faceta to będzie wam ok, ale jeśli nie ma on żadnych cech, zalet które lubisz ... no to będzie wam smutno.

Gość Klakierka
Autorko, ja Cie akurat doskonale rozumiem. To są do jasnej cholery zaręczyny! Prawdopodobnie (ale kto wie?:P) raz w życiu się je ma.. więc powinny być udane! Czy nie sądzisz że Twój facet mogł zachować się tak jak sie zachował bo zwyczajnie nie był świadomy czego (jakiej otoczki) oczekujesz? Rozmawialiście kiedykolwiek że chciałabyś dostać pierścionek w jakiejś ładnej scenerii a nie przed TV? Co do pierścionka, to MA PRAWO CI SIĘ NIE PODOBAĆ! Błąd zrobiłaś że go tylko upewniasz w przekonaniu że jest Ok... Gdybyś mu powiedzialą że nie jest w Twoim typie, to z pewnością by to zrozumiał... Biżuterię w sklepach często można wymieniać, więc może jeszcze nie wszystko stracone :)

Gość ja odpowiem a co tam
Ja dostałam mój wymarzony pierścionek (pokazałam palcem który chce) i wiesz co... wcale się z niego nie cieszę. Chyba wolałabym taki brzydszy, ale żebym wiedziała że mój facet sam go wybrał, że mu się podoba

Gość jksd.
to moze dlatego teraz tyle kupuje, bo wie ze pozniej moze nie bedzie go stac :P sprobuj z nim porozmawiac

Gość Yenna776
Ja pierścionek sama sobie wybrałam, z malutkim diamencikiem, a dostałam ten sam model z... ogromnym diamentem:) Nawet nie oczekiwałam tego od mojego PM, po prostu pokazałam, który model mi się podoba, bo wiem, że sam wybrałby coś zupełnie innego:P Ale tym, że kupił pierścionek z większym diamentem, to mnie zupełnie zaskoczył. Oprawę zaręczyn też zrobił piękną: kolacja w ładnej, eleganckiej restauracji, a przed deserem klęknął i zapytał, czy za niego wyjdę. Rozryczałam się jak bóbr. I nie chodzi tu o to, żeby facet wydawał kupę kasy na pierścionek, autorka po prostu oczekiwała czegoś w swoim guście, no i lepszego przyłożenia się do sprawy, a wy wyzywacie ją od materialistek... Ja sama nie chciałabym takich zaręczyn, chociaż kasa nie gra dla mnie żadnej roli. Liczy się zaangażowanie faceta w uszczęśliwienie ukochanej kobiety, a Twój niestety go nie okazał:(

Widocznie on myślał,że jest okey.Poza tym nie ma obowiązku kupować Ci drogiego pierścionka.Nawet gdy ma kasę na inne rzeczy.

Gość Autorkkkkkooo
wrzuć zdjęcie, nie wierzę, że jest taki paskudny. Rozumiem cię autorko, też się boję jaki dostanę (mam nadzieję, że dostanę) w przyszłości pierścionek od mojego faceta. Ale liczy się gest, to, że chce spędzić z tobą resztę życia, kocha cię! To jest najważniejsze, nic innego nie powinno się liczyć. Pierścionek to tylko rzecz, jakiś symbol. Miłość i chęć spędzenia reszty życia z ukochaną osobą- to jest coś pięknego.

Gość jfjf
Teqi Co ty bredzisz. To wlasnie kiedys pierscionki zareczynowe mialy wartosc,niekoniecznie finansowa,ale np przekazywane z pokolenia na pokolenie. Zenada dac gowno za 15 zl :O super facet,skoro za te 15 zl nie bedzie jej zdradzal :D

Nie Jacku - nie mówię tak do zony, bo ona nie ma takich problemów i nie udaje kogoś kim nie jest. Tym się różni od tego ogólnego pustostanu jaki jest na kafe, a ty sam napisz otwarcie że chcesz sobie zaruchać więc dziobiesz temu bezmózgowiu aby wyjśc na bohatera :/ Żałosne i dziecinne.

Gość jfjf
Ja z kolei obudzilam sie rano obok niego i na palcu mialam pierscionek. Rowniez z diamentem.

Gość Klakierka
Autorko wrzuć fotę, ja też nie dowierzam że aż taki brzydki ten Twoj pierścionek..

http://allegro.pl/slicznie-blyszczacy-pierscionek-zloty-prezent-i2932715791.html jedyne co udało mi sie znaleźć... tylko że ten mój jest cały złoty, bez tych cyrkonii, też ma takie poszerzenie na środku jak ten tylko całe złote ono jest i tylko 4 malutkie cyrkonie na tym sa. Z tym, że te poszerzenie jest takie duże, większe o wiele od tego co na zdjęciu i te cyrkonie sie w nim gubią wręcz...

Gość jfjf
Pobierampliki Siedzisz na kafe zalosna istoto. Musisz miec wielce nieudane zycie :( srajac sie tak do ludzi.

Pierścionek jest bardzo ładny a ty nie zasługujesz nawet na jedną z takich cyrkonii. Potwierdza to moje zdanie - pustostan i nic więcej, Jacek dalej zarywaj dalej, nie ma to jak pieprzyć głąby :/

jfjf-dlaczego bredzę?Bo facet MUSI kupić drogi pierścionek?Ano nie musi.Nie ma takiego obowiązku i tyle.Wszystko zależy od mężczyzny.Jeden się postara a drugi nie.Dla jednego to tylko symbol,może nawet być i bez pierścionka.Widocznie facet Autorki ma takie a inne "wyczucie stylu" i zaręczyny takie a nie inne uważa za dobre.

@pfffiiii :( :( :( Twój problem, to nie pierścionek. Twój problem to to co czujesz do swojego faceta.