Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivo7er

Pierwsza randka a on wypalił mi do ucha: "tak bardzo seksu mi się chce!"

Polecane posty

Gość Dojrzałe_wino
No mówiłem,że Ci się źle skojarzy :D

Dojrzałe_wino: Właśnie miałam nadzieję, że jest około tej liczby. Dlatego się zastanawiałam, czy nie piszesz tego, co chcę usłyszeć.

Gość nie jest gupia.......
jest naiwna i antypatyczna. 28 lat na karku a naiwność nastolatki.

Gość Dojrzałe_wino
NADZIEJĘ?Ja się raczej spodziewałem,że OBAWĘ :D To znaczy że z premedytacją szukasz aż o tyle starszego?Niezłe; myślałem,że gość się po prostu "jeszcze łapał w widełki wiekowe",a nie że był precyzyjnie ustalonym celem ;)

Gość jamnikszorstkiwlosek
dojrzale_wino wcale nie jest o wiele starszy! Ja kiedyś byłam w związku z mężczyzną starszym ode mnie o 11 lat :)

Gość Dojrzałe_wino
@Jamnikszorstkiwlosek: ile miałaś wtedy lat?I ile ten związek przetrwał?

Kiedy weszłam w tamten związek miałam 26 lat i 2,5 roku byliśmy razem, ale jego chorobliwa zazdrość, skłonność do depresji spowodowały, że wysiadłam psychicznie i musieliśmy się rozstać.

Gość Dojrzałe_wino
@Jamnikszorstkiwlosek:... i teraz pewnie jesteś z kimś,kto od Ciebie wiekiem tak nie odbiega?11 lat,to chyba jednak trochę inne kategorie wiekowe ;)

Potem bylam w związkuz równolatkiem, a aktualnie jestem w związku z mężczyzną o rok starszym ode mnie. A ja jestem rocznik 1978. Tak, to prawda, że różnica pokolenia to zbyt dużo w naszym przypadku. Ale pewnie w takich sprawach żadne prawidła nie obowiązują :)

"Dojrzałe_wino: To znaczy że z premedytacją szukasz aż o tyle starszego? (...) był precyzyjnie ustalonym celem." v Gdyby miał mniej niż 30 lat, to pewnie w ogóle bym nie pojechała na tamto spotkanie. "Premedytacja", "szukasz", "precyzyjnie ustalony" oraz "cel" to niedokładnie opis moich intencji, i skoro tak to odebrałeś, to niepotrzebnie się tyle upisałam... :-O

Gość Dojrzałe_wino
Przepraszam,nie gniewaj się 🌻 Po prostu szukasz poważnego faceta,który będzie dla Ciebie oparciem i może doszłaś do wniosku,że w tym wieku juz powinien być dojrzały :) No chyba że jeszcze coś doprecyzujesz?A ja ze swojej strony jeszcze raz przekopię ten wątek ;)

Chyba już wszystko, co można powiedzieć na ten temat, powiedziałam :) i wszystkie bluzgi, jakie można wymyślić, dostałam i przeczytałam. Pozostaje mieć nadzieję, że nie trafi mi się więcej ani Pan Ruchacz, ani Pan Bezzębny, ani żaden inny pan spod ciemnej gwiazdy :) A czy Tobie się trafiły jakieś beznadziejne randki, oprócz Pani Z Internetu O Której Się Nie Rozmawia? Zbyłeś mnie, jak zapytałam wcześniej - czy tylko ja mam więc takiego pecha?

Chyba już wszystko, co można powiedzieć na ten temat, powiedziałam :) i wszystkie bluzgi, jakie można wymyślić, dostałam i przeczytałam. Pozostaje mieć nadzieję, że nie trafi mi się więcej ani Pan Ruchacz, ani Pan Bezzębny, ani żaden inny pan spod ciemnej gwiazdy :) A czy Tobie się trafiły jakieś beznadziejne randki, oprócz Pani Z Internetu O Której Się Nie Rozmawia? Zbyłeś mnie, jak zapytałam wcześniej - czy tylko ja mam więc takiego pecha?

Gość Dojrzałe_wino
Z internetu była tylko ta jedna panna; wbrew pozorom wszystko było dobrze do końca. Po tamtym etapie postanowiłem,że żadnych więcej z internetu;a jeśli kiedyś nawet,to nie będę się nastawiać,że coś może z tego wyjść,bo z tego mogą wyjść same minusy: jak nawet temperatura nie uniesie się ponad granice rozsądku,to w razie niepowodzenia rozczarowanie zniechęca do kolejnych prób... Owszem,można się spotkać,pogadać w jakimś klubie,ale to już chyba nawet nie z założeniem że "nic na siłę",tylko jeszcze jeden stopień niżej ;) Najwyżej potem,jeśli już dwie strony dojdą do wniosku,że jest jakaś chemia,to może...

Gość loIa
nie, nie tylko Ty masz takiego pecha;-) a tak na marginesie, to kibicuję Tobie i Panu Dojrzałemu...;-)

Gość Dojrzałe_wino
@lola,miło że kibicujesz,ale nie wiadomo czy jest czemu: odległość duża,dwie zrażone do internetowych randek osoby,które raczej będą pewnie stawiać na stopę koleżeńską,która MOŻE (ale powtarzam: MOŻE) wejść na wyższy stopień. Do nowej pary na kafe to jeszcze nie tyle daleka droga,ile w ogóle nie wiadomo,gdzie ta droga prowadzi :) Ale dzięki za dobre intencje :)

Gość zwlaszcza ze
zwlaszcza ze autorka nie szuka faceta.

Dojrzałe_wino: Odległość o mały włos nie zmniejszyłaby się o połowę - dwa dni temu o mało nie przeprowadziłabym się do Warszawy... Ale się w ostatniej chwili nie przeprowadziłam. Za to tego samego wieczoru weszłam pierwszy raz na kafe. Jak widać niezbadane są wyroki niebios :)

Dojrzałe_wino: Odległość o mały włos nie zmniejszyłaby się o połowę - dwa dni temu o mało nie przeprowadziłam się do Warszawy... Ale się w ostatniej chwili nie przeprowadziłam. Za to tego samego wieczoru weszłam pierwszy raz na kafe. Jak widać niezbadane są wyroki niebios :)

Gość Dojrzałe_wino
No patrz,a do Warszawy byłoby już znacznie łatwiej trafić :o I może zmieniłbym stosunek do tego miasta... Masz jeszcze taką możliwość?

Gość loIa
oj tam, oj tam...trochę wiary i chęci Dojrzałe_wino...chociaż znowu z drugiej strony, żadne z Was nikogo nie szuka, zrażone jest bardzo, odległość spora...hm;-) poza tym, mam wrażenie, że autorka rakiem wycofywać się zaczęła...a jeszcze kilka wpisów temu była...zainteresowana nieco bardziej?

Lola: Ciężko być zainteresowaną, gdy wszyscy mi patrzą na ręce... To jak całowanie się na środku ołtarza podczas Pasterki... v Dojrzałe_wino: Nie wiem. To się nadal waży. Przeprowadzka jest nadal niewykluczona, tylko gdzie i kiedy...?

Gość Dojrzałe_wino
Yvonne,a z jakich względów?Wziąwszy pod uwagę wcześniejsze posty typuję kwestie zawodowe (coś pisałaś o kiepskim czasie dla języka francuskiego); aż tak źle?No i jakie masz opcje na dziś?

Gość knola
Wymieńcie się mailami i zdjęciami :):) ❤️

Matko Boska, jeszcze dziś rano żyłam złudną myślą, że nikt tego nie czyta...... :-O

Matko Boska, jeszcze dziś rano żyłam złudną myślą, że nikt tego nie czyta...... :-O

Gość knola
Wszystkie moje koleżanki to czytają :)

Gość loIa
czytamy, czytamy...:P

Dojrzałe_wino: Dokładnie, względy zawodowe. Jestem w trakcie zmieniania pracy. Jednak nic nie jest jeszcze przesądzone: kontrakt w Wawie zerwałam 2 dni temu, wcześniej rozglądałam się we Wrocławiu... A czym Ty się w ogóle zajmujesz?