Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivo7er

Pierwsza randka a on wypalił mi do ucha: "tak bardzo seksu mi się chce!"

Polecane posty

Knola & Lola: Bardzo proszę się rozejść do swoich zajęć! Koleżanki też! I proszę dać mi się skupić! :D

Gość knola
wymieńcie się mailami no!! zobaczcie się czy się sobie nawzajem podobacie, potem wymieńcie się numerami telefonów :):) ❤️

Gość knola
Nic nie jest w tej chwili ciekawsze niz ten temat, więc czytamy i trzymamy kciuki :) ❤️

Gość nojaakto
Nawet ja to czytam :) Po pierwszej stronie tej wzruszającej historii mam pytanie do autorki: piszesz, ze wypiliście po piwie, a potem poszłaś do samochodu? Jeździsz po alkoholu?

nojaakto: Na następnej stronie tej wzruszającej historii pisze jak wół, że wypiłam sok, a piwo wypił on, panie władzo!

Gość knola
On wypił piwo, ona nie.

Gość haye
Autorko podaj w końcu maila to i ja coś na skrobie hehe

Gość knola
Szkoda, że wino nie chce podać maila. wINO podaj Jej maila, możecie zyskać miłość, bez miłości życie jest puste i nijakie, szare :( ❤️ ❤️

Gość haye
Autorko podaj w końcu maila to i ja Ci coś naskrobię hehe

Gość knola
Dobrze, że jutro wolny dzień mamy to będzie Wam tutaj kibicować i nakłaniac wino do podania maila, chyba że zrobi to jeszcze dzisiaj :) ❤️ ❤️

Gość Dojrzałe_wino
Nie za dużo gimnazjalistek się tu zleciało? ;) x Yvonne,z posta o 21:30 przebijał taki ton w stylu "może nie było nam przeznaczone".Może tak,może nie... może lepiej podchodzić do tego bez emocji,tak jak wcześniej proponowałem. Czym się zajmuję?Czymś zupełnie innym niż Ty; wykształcenie też wyższe,aczkolwiek ścisłe (ale to nie na forum).Co do miast,to nie ukrywam że do Wrocka byłoby jeszcze ciężej trafić niż na Silesię ;) A już "Warszawka" to stworzyłaby kilka okazji w miesiącu do spotkania ;) Ale głupio zaczynać od (za przeproszeniem) d... strony: najpierw musisz się gdzieś usadowić,żeby mieć źródło utrzymania; potem dopiero możesz się zastanawiać,skąd jest sens łapać znajomości inne niż czysto internetowe,zwłaszcza że na początku byłyby niezbyt zobowiązujące.Może zbyt twardo stąpam po ziemi,ale... Nie ma co budować domu na obłokach ;)

Gość knola
Wino, daj jej maila, bo rozbudziłeś wyobraźnie itd. Niech Cię zobaczy, a Ty ją, a nuż uznacie, że podobacie się sobie, a wtedy po spotkaniu nie wiadomo co będzie. Może ona zamieszka u Ciebie i tam znajdzie pracę? czym jest odległość dla miłości? :) ❤️ Daj jej maila no ;)

Gość Dojrzałe_wino
Noż ja... Że też dzieciaki jeszcze nie w łózkach,tylko przy kompach ślęczą! Dorośli ludzie tak szybko nie budują związków;jak się coś za szybko buduje,to o błędy konstrukcyjne nietrudno :P

Gość pepe123456
dobry koles, ale ja uwazam, ze musialaas wygladac tego dnia zbyt seksownie. A on pewni dawno baby nie widzial:P

Gość knola
No nie masz szybko budować, ale od czegoś trzeba zacząć. Spotkanie w ciemno nie jest dobre, więc mail i zdjęcia. Najpierw. ❤️

Dojrzałe_wino: Cieszy mnie Twoje racjonalne, twardo stąpające po ziemi podejście. Mam nadzieję, że spotkam Cię tu jeszcze jutro. Dobranoc!

Gość knola
Autorko, cieszymy się, że zapowiedziałaś jutro swój pobyt tutaj :) W zasadzie to kibicujemy wam i poniekąd podanie tego maila nie byłoby nam na rękę ;) Bo wtedy wszelkie umizgi będą sę odbywały poza naszymi oczami ;) A fajnie by było, gdybyście się "całowali" jak na tym ołtarzu na Pasterce :) :) ❤️ ❤️ Dobranoc Kochana Ivo7er :)

Gość Dojrzałe_wino
@Yvonne,na pewno,aczkolwiek nie w pierwszej części dnia,może nawet dopiero wieczorem.Wytrzymasz?A póki co dobrej nocy Ci zyczę :) x @Knola: może jeszcze Tobie jedno i drugie do wglądu? :P Do lóżka,bo już późno!

Gość knola
Wino, nie jestem dzieckiem :)

Gość Dojrzałe_wino
Yvonne,to do zobaczenia wieczorem :) Lub wcześniej,jak Bóg da,a partia pozwoli :D x Knola: a świetnie udajesz!Poza tym nie obraź się,ale dla mnie nawet licealistka to też jednak dzieciak ;)

Gość knola
Celowo wpadłam w taką konwencję infantylną :) 👄

Gość Dojrzałe_wino
Knola:ZBYT infantylną.Ile Ty masz lat?Nie obraź się,ale w naszym wieku (odpowiednio 28 i 35) to już coś takiego chyba wydaje się... No nie wiem,czy to jeszcze na wczesnych studiach będzie dobre.Gimnazjum,liceum pewnie tak,ale później...?

Gość funaweria
Dojrzałe_wino--> przecież chyba zdajesz sobie sprawę, że w Internecie można wcielać się w różne postaci i role? Motywy takiego zachowania bywają różne. Czasem po prostu chodzi o zabicie nudy w danym momencie :)

Gość Dojrzałe_wino
@Funaweria,dobrze,ale to nie przestaje być dziecinne; staram się sobie przypomnieć,gdzie ostatni raz coś takiego widziałem i nie mogę się zdecydować,czy to była jeszcze podstawówka czy już ogólniak.Albo ten tekst: x "A fajnie by było, gdybyście się "całowali" jak na tym ołtarzu na Pasterce" x W tym momencie poczułem,że ktoś wybrał mnie sobie na jedną z głównych postaci telenoweli i reality show w jednym; tylko się zastanawiam,co autorce tego tekstu wystarczy?Bo może by nam jeszcze chciała zamontowac kamery jeszcze dalej niż na etapie całowania?To by cholera jasna było dopiero reality show dla nastolatek! Aż mi się ciśnie na usta cytat z filmu sprzed dwóch dekad,ale jeszcze się powstrzymam.Nie wiem,może dziewczyna (Knola) ma nawet dobre intencje,ale...

Właśnie część nocy spędziłam na myśleniu o tej sprawie, i muszę powiedzieć, że to, w co się mój post przepoczwarzył, co najmniej mnie przeraża... Napisałam tę historię ot tak, pisząc po drodze zdecydowanie zbyt dużo, i teraz widzę, po przeglądnięciu postów od początku, że rzeczywiście wszyscy, którzy to czytali, musieli mieć niezły ubaw. Cóż, od czego jesteśmy, jak nie od rozbawiania sąsiadów! W każdym razie nauczyłam się, o co chodzi w tym forum - więc w pewien sposób było warto. Nadal mam nadzieję, że ten top wkrótce umrze śmiercią naturalną (Knola: daj żyć!) v PS. Dzień dobry, Dojrzałe_wino. Dobrze spałeś?

Gość Dojrzałe_wino
Hej Yvonne,dzięki :) Średnio spałem,dużo dokumentów musiałem ( i muszę) pisać :( A jak Tobie się spało?Koty dobrze robią na krążenie,więc pewnie nieźle ;) To co: dobijamy topic?

Koty nie śpią ze mną (chrapią), panie bohaterze telenoweli ;) v A jak się dobija temat?

Koty nie śpią ze mną (chrapią), panie bohaterze telenoweli ;) v A jak się dobija temat?