Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BasiaaBasia86

MÓJ CHŁOPAK MA TATUAŻ Z IMIENIEM BYŁEJ...CO ROBIĆ?

Polecane posty

Gość BasiaaBasia86

cześć dziewczyny. temat założyłam, który może się wydać głupi/błahy ale liczę na wasze zrozumienie...może ktoś coś doradzi? otóż poznałam X równy rok temu w sylwestra, później troszke randkowaliśmy a parą jesteśmy od lipca... byłoby ok, ale jest coś co mi przeszkadza wcześniej on był w związku 5 lat, i nawet zraęczył się z dziewczyną, ale ona go zostawiła i wyjechała ma on dwa tatuaże związane z nią- na nadgarstku jej imię (dość spory ten tatuaż) i na piersi date jak ją poznał (ona ma ten sam tatuaż) na poczatku mówił, że je przerobi TYLKO na razie nie ma pomysłu mówie mu , że mnie to drażni, tym bardziej, że jest to widoczne, zawsze moi rodzice albo znajomi sie pytaja co to za tatuaże...

Gość władek włodek
upij go do nieprzytomności a potem zetrzyj tarką skórę :classic_cool:

Gość Yenna776
I dlatego własnie uważam robienie tatuaży z imieniem ukochanej/ukochanego za debilizm... Porozmawiaj z nim szczerze, niech przerobi te tatuaże, może nawet pomożesz mu wybrać wzór. powiedz, że Cię to boli. Tyle.

Gość no własnie hehe
co to jest ?

Gość Yenna776
uważam to za głupie, nie wierzę w trwałe uczucia. ja np. partnera zmieniam co miesiąc, cała wytatuowana musiałabym chodzić:)

Gość zauważylam, że
fubu to jakas idiotka lub idiota wiec nie przejmujcie sie jego wpisami, w każdym temacie ma coś daremnego do powiedzenia, spadaj fubu

Gość BasiaaBasia86
oj, dziewczyny wiem, że są w życiu powazniejsze problemy, ale jednak... myślę, że chyba każda z Nas by to zabolało, prawda? a więc na nadgarstku on nosi taki bardzo szeroki zegarek (na szerokim pasku) a tatuaż i tak widać rozmawiam z nim o tym to on mówi, że nie ma pomysłu, że zbiera kase, że zrobi sobie bardzo duży tatuaż na całą ręke i wtedy to przykryje...

Gość beacia s.k
zrób sobie tatuaz z imieniem byłego albo wytatułuj jego fote na klacie

Gość ej moze to ja bo my tez
tak zrobilismy, ale go zostawilam i wyjechalam...albo zbieg okolicznosci

Gość jhkjhkjsadsad
ej ty zlodzieju nicków, ukradlas nicka beatce sk

dlatego ja zawsze byłam przeciwniczką takich tatuaży. śmieszy mnie to... mój narzeczony powiedział zawsze marzył o tatuażu i obiecał sobie, że wytatuuje sobie albo daty narodzin naszych dzieci albo ich imiona