Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki_facet

Dlaczego kobiety nie doceniają dobrego charakteru u brzydali ?

Polecane posty

"chyba atrakcyjnej cztredziestolatki nie widziales." ­ Może i widział ale taka zawsze przegra z atrakcyjną dwudziestką i trzydziestką. Zresztą, ile takich atrakcyjnych i do tego bezdzietnych jest? Ma rację pewna autorka w udzielonym wywiadzie, że kobieta po 40-stce staje się przezroczysta dla mężczyzn i jest to okropnie frustrujące. I taka prawda bo co tu podziwiać w większości przypadków? Kilogram tapety na gębie aby ukryć zmarszczki i kurze łapki, cellulit na dupie, gniazdo na głowie i cycki do pępka. Na filmach i okładkach gazet to rzeczywiście może wyglądać lepiej ale magia Photoshopa nie działa na żywo w prawdziwym życiu a prywatni trenerzy nie udzielają się jako wolontariusze. Związek z samotną kobietą w takim wieku... to już chyba tylko aby mieć partnera do gry w szachy. Jak ktoś uważa, że albo taka albo samotność do usranej śmierci to proszę bardzo. Ja wolę sobie popatrzeć na młodsze i atrakcyjniejsze bo to nic nie kosztuje. ­ A teraz mnie oplujcie.

Gość nie zaloguję się
ja znałem atrakcyjną 40-ke (42 dokładnie miała), pracowałem z nią i jeśli chodzi o urodę wygrałaby z co najmniej 90 procentami 20 latek, no ale to bł wyjątek potwierdzający regułę 🖐️

Gość jaki dobry charakter
Nie wierzę w dobry charakter u brzydali wystarczy popatrzeć po sąsiadach i po pijanych wycieruchach ulicznych wszyscy oni sa brzydcy i wredni są chyba psychopatami, taki najgorszy sort są brzydcy i niski wzrost mają takie małe wredne brzydkie karaluchy leją swoje żony i maltretują , więc gdzie ten dobry charakter u brzydali? xxx nie wierzycie? to popatrzcie na podstarzałych wrednych sąsiadów, jest któryś z nich starszy brzydki i dobry? nie, wszyscy są brzydcy, bardzo brzydcy ....i podli ze złym charakterem xxx konia z rzędem dla tego kto mi wskaże dobrego brzydala z dobrym charakterem , odrzucam tych grających rolę i udających dobry charakter.....ja nie znam żadnego brzydala z dobrym charakterem a wszyscy znani mi starszawi brzydale mają podłe charaktery, czyli zawsze byli złymi ludźmi, z młodego dobrego brzydala nie wyłoni się stary psychopata, musiał byc taki zawsze tylko w młodym wieku kamuflował się i udawał dobrego i co?

Gość Zuzanna Amelia & 9
17:03 [zgłoś do usunięcia] Darker "chyba atrakcyjnej cztredziestolatki nie widziales." Może i widział ale taka zawsze przegra z atrakcyjną dwudziestką i trzydziestką. Zresztą, ile takich atrakcyjnych i do tego bezdzietnych jest? Ma rację pewna autorka w udzielonym wywiadzie, że kobieta po 40-stce staje się przezroczysta dla mężczyzn i jest to okropnie frustrujące. I taka prawda bo co tu podziwiać w większości przypadków? Kilogram tapety na gębie aby ukryć zmarszczki i kurze łapki, cellulit na dupie, gniazdo na głowie i cycki do pępka. Na filmach i okładkach gazet to rzeczywiście może wyglądać lepiej ale magia Photoshopa nie działa na żywo w prawdziwym życiu a prywatni trenerzy nie udzielają się jako wolontariusze. Związek z samotną kobietą w takim wieku... to już chyba tylko aby mieć partnera do gry w szachy. Jak ktoś uważa, że albo taka albo samotność do usranej śmierci to proszę bardzo. Ja wolę sobie popatrzeć na młodsze i atrakcyjniejsze bo to nic nie kosztuje. A teraz mnie oplujcie. Alez ja sie w duzym stopniu z Toba z gadzam z kilkoma wyjatkami: 20 czy 30 na pewno jest atrakcyjniejsza do popatrzenia. Na pewno bylaby tez atrakcyjniejsza i do seksu gdyby "dawala" Tyle ze takie rzadko daja , raczej chca adoratorow a nie seksu z nimi. A wtedy powstaje pytanie czy lepiej byc na rocznym etacie adoratora 20 czy miec konkretny seks z 40. A to zupelnie zmienia postac rzeczy. Wiec "pograc w szachy" to sobie mozesz wlasnie z taka super laska 20 bo taka Cie do niczego innego nie dopusci.

Gość Zuzanna Amelia & 9
No i temat upadl

Gość IMO12391
Zuzanna Amelia & 9 "Wiec "pograc w szachy" to sobie mozesz wlasnie z taka super laska 20 bo taka Cie do niczego innego nie dopusci." ­ Acz temat jest o brzydalach - takiego na pewno nie dopuści. Ale jeśli pojawi się Książę von Przystojny, to dopuści, puści, popuści z każdej możliwej strony i w każdej pozycji. Dlatego mit nie dających 20 latek, jest właśnie tylko tym - mitem. :classic_cool:

Zuzanna Amelia & 9 No i temat upadl - Upadł bo piszesz głupoty (sorki) IMO trafnie to podsumował ,polać mu dobrze gada ;)

Gość IMO12391
Blu - a polewaj, ale nie sobie, bo obcas Lusi stanie się cięższy. :P

Gość Zuzanna Amelia & 10
A co Blu - lubisz zabiegac przez rok i nic z tego nie miec? A ... to dlatego krecisz sie kolo fikusnej... Rozumiem.

Gość Kruselka
Nie wszystkie brzydale maja dobry charakter niestety.

Gość 30-40
do nie dziw się I Po 40 kobieta to juz masakra zazwyczaj :O Do tego dochodzi czesto depresja , znam jedna 40 lat ale maz na nia tyra , tapeta i drogie ciuchy maskuja .

Gość Blondas_Kraków
Kobiety to takie stworzenia że jak facet nie jest przystojny i nie ma wypchanego portfela i ładnego samochodu to nawet na niego nie spojrzą a charakter nawet najgorszy to u takiego gościa większość lasek zaakceptuje no może z wyjątkiem pijaństwa bo laski podobno nie lubią pijaków.

Kobiety to takie stworzenia że jak facet nie jest przystojny i nie ma wypchanego portfela i ładnego samochodu x to żeś wymyslił :P

Gość do ifka
w twoim wieku są już małe wymagania ;_buahahahhah

Gość jamnikszorstkiwlosek
Nie wystarczy dziś być skromnym i wiernym ( i brzydkim).

W moim wieku sama posiadam samochód i wypchany portfel :P

Gość Zuzanna Amelia & 10
Co jest zlego w tym ze sie ceni zawartosc................... portfela ?

Gość Superman 31
ifka* W moim wieku sama posiadam samochód i wypchany portfel ifka Atrakcyjna laska z ciebie ,bardzo mi się podobasz ;)

Gość ladyboss vel alex ka
A skad ta pewnosc, ze masz dobry charakter???

Gość Zuzanna Amelia & 10
17:11 [zgłoś do usunięcia] Superman 31 ifka* W moim wieku sama posiadam samochód i wypchany portfel ifka Atrakcyjna laska z ciebie ,bardzo mi się podobasz ­ Musi byc atrakcyjna skoro umie sobie sama radzic.

Gość Egoiste orencz
up

Gość don profesores sekses
Masz rację blondasie wygląd+kasa i jesteś królem życia :)

Gość nie ma takiej reguly
ze brzydal bedzie wierny, znam sto przypadkow na nieprawde. brzydale sa jeszcze gorsi jak sa do tego biedni wtedy zawsze sa powody do klotni, walki o kase, nieradzenie sobie z problemami, bieda to pieklo, dlatego trzeba szukac bogatego i przystojnego bo brzydale maja kompleksy i zryte glowy

Gość nie ma takiej reguly
wystarczy popatrzec na polska biede i brzydote, nedze same okropnosci do czego popycha czlowieka bieda, glownie alkoholizm, kradziez, molestowanie, klotnie, przemoc psychiczna i fizyczna

Ciekawe czy oprócz fundowania małych przyjemności autor nie leczył na niej swoich kompleksów.

Wszystko zależy od tego, czy wybierze się kobietę wartościową (albo chociaż w miarę normalną ;)). Jak ja poznałam mojego partnera, w ogóle jak zobaczyłam pierwsze zdjęcie, to się przestraszyłam, czy iść na spotkanie. Ostatecznie się zdecydowałam i teraz tego nie żałuję. Stresowałam się podczas tego spotkania, jakoś nie wyobrażałam sobie przyszłości, a po pocałunku i takiej ogólnej bliskości wiele zaczęło się zmieniać, rozwinęło się pożądanie itp. A jak już go pokochałam, to stał się najpiękniejszy. Więc jeżeli kobieta zwiewa do przystojniejszego, po którym na serio nie widać zbyt wielu dobrych cech, to znaczy, że nie była warta wysiłku.