Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slubomaniaczkaaaaaaa

slub w 2014

Polecane posty

Gość gość
Heja, 2000,00 zł. myślę w zupełności wystarczy na ładne obrączki, my też zastanawialiśmy się nad paroma w tej cenie. Zależy też gdzie chcecie kupić, u jubilera taniej oczywiście, ale jakość ta sama. My co prawda wzięliśmy z apartu, ale tam też za ok. 2000,00 zł. można spokojnie cos bardzo ładnego kupić. Koleżanka polecała nam bardzo kruka. my postawiliśmy na tradycję i trochę mody, no bo złoto mieszane ( ja byłam za żółtym ) , mój przyszły wolał mieszane, bo taka chyba moda, no i jest mieszane, w końcu to do pana młodego należy zakup, a i mnie też bardzo te mieszane, które wybrał się podobają ;-) i jest okej :-D

ja wybrałam klasyczne żółte złoto bez żadnych dodatków i nie żałuje w sumie to zalezy od gustu i oczekiwań ja chciałam żeby każdy kto spojrzy na moją rękę nie miał wątpliwości że to obrączka bo teraz to naprawde cuda można wybrać.Kupowałam w Aparcie najlepsze ceny mieli a troche sie nachodzilismy...:)

Super, dzięki za rady, mam nadzieję,że załatwię to w jeden dzień bo strasznie nie lubię tak chodzić i wybierać. Im więcej modeli zobaczę tym większy mętlik w głowie ;) My nie robimy żadnego wesela. Może kilka tygodni po ślubie zrobimy jakiś obiad tylko dla najbliższej rodziny. Przeglądam własnie sukienki w internecie i to dopiero przyprawia mnie o ból głowy. Pewnie kupię coś 2 tygodnie przed haha Ponieważ nikogo nie zapraszamy temat samych zaproszeń mnie nie dotyczy, ale jak myślicie, kiedy wysłać zawiadomienia przed czy po ślubie? Myślałam o czym w stylu "... serdecznie zawiadamiamy ze dnia tego i tego odbył się nasz slub i dodać zdjęcie" hmmm ale może macie jakiś lepszy pomysł?

Neptune ale Ci zazdroszcze tez tak chciałam ale stanęło na małym przyjeciu :( wiesz jesli wyślesz zawiadomienia przed to z doswiadczenia kilku przypadków C***owiem ze i tak czesc zrozumie to jako zaproszenia beda telefony pytania itp.i pewnie część rodziny czy znajomych i tak sie pojawi jeśli chcesz sie zamknac w swoim gronie to lepiej po ślubie wysłać bo po to i tak bedzie już po;) i bez zbednych pytań itp...:) a pomysł ze zdjęciem super:) pozdrawiam

Kwietnioweczka Tez pomyślalam ze wariant "po" będzie najodpowiedniejszy. Co do pojawienia się na naszym ślubie to nie mam obaw, bo nie pobieramy się w Polsce ale wiesz wszystko ma swoje plusy i mniusy Małe przyjęcie tez ma swój urok! :) my braliśmy pod uwagę wiele opcji łącznie z weselem na 180 osób. Wybraliśmy najbardziej "naszą". Pobieramy się tylko my dwoje w małym kościółku na pięknej wyspie na ...jak to powiedziała moja mama na końcu świata :) ale mamy 2 w jednym. bo zamaist wydać kasę na wesele mamy w tym podróż życia jako miesiąc miodowy :)

kochana.. marzenie..:) super wiadomo wszystko ma plusy i minusy i każdy marzy o czymś innym ale ja myślami bede z Toba na tej wyspie...:)

Gość gość
polecam zaproszenia firmy liwma art koelkcje ich robią wrażenie!!!!!!!!!!!

Gość gość
Witajcie dziewczyny! Jeżeli jesteście wciąż na etapie poszukiwania sukni ślubnej ja chętnie odsprzedam suknię Anny Kary z kolekcji 2014 model May White. Podaje orientacyjne wymiary:36/36,wzrost 163cm+7/8cm obcas.Więcej informacji podam na priv. anngera1@gmail.com pozdrawiam

Gość gość
Witam Jeśli ktoś jest zainteresowany zakupem alkoholu na wesele, zapraszam do kontaktu: marta.szymczak@covendo.pl. Mamy prawie każdy alkohol dostępny na rynku, super ceny, dostawa gratis na terenie Polski :-)

Gość gość
mail: marta.szymczak@covendo.pl

Gość gość
A ja mam upatrzona sukienkę i w ten weekend chce ja zakupić.

Gość Łukasz Rosz
Dzień dobry, miłe panny młode jeśli szukacie jeszcze poza zespołem i kamerzystą fotografa to zapraszam :) Ahh te reklamy ale coż - czasem trzeba ;) www.fotografia.luksite.eu Ślicznie dziękuje, Łukasz Rosz

Gość gość
No jak jest Pan tak słabo rozchwytywany to trzeba..

Gość Łukasz Rosz
Zawsze trzeba ;)

Gość DJ Gass
Witam, zagram dla państwa przyjęcie weselne, jestem dj i wodzirejem muzycznym, możemy zagrać dla państwa w zestawieniu takim 1 dj wodzirej+dj na osobnej konsoli+1 wokalistka śpiewająca wokal na żywo+2 wokalistki+1 dziewczyna grająca na saksofonie co bardzo ładnie brzmi na uroczystościach weselnych+1 dziewczyna na skrzypcach,albo poprostu sam dj,wybór należy do państwa,zapraszam na moją stronę djgass.wix.com/djgass tel.663836085 pozdrawiam Sebastian Bednarz

Gość JulaBurajj
Nasze weselicho we wrześniu mamy już praktycznie wszystko tylko czekamy jeszcze na wódkę, zamawialiśmy w Polaninie z grawerem, już nie mogę się doczekać kiedy będzie u nas:) I wtedy już gotowe będzie wszystko!

Gość gość
a ja na wrzesien mam zalatwiona sale i nic poza tym Nie mamy czasu zalatwiac Dam radę?

Gość gość
Zastanawiałyście się czym wybierzecie się w ten wyjątkowy dzień?? Polecam zabytkową limuzynę Lincoln Continental z 1975r. w wersji kolekcjonerskiej. Gdziekolwiek się nie pojawi budzi spore zainteresowanie. Jest komfortowa oraz sześcioosobowa: swobodnie pomieści świadków oraz okazałą suknię ślubną. www.lincoln-torun.pl

Gość gość
A my mamy ślub w kwietniu :-) prawie wszystko mamy załatwione, pozostał garnitur, kwiaty, menu, i transport i już :-)

Gość gość
a kiedy w kwietniu??:) ja 21 ponieedzialek wielkanocny prawie wszystko dopiete:)

Gość kasiowa 02
ja mam ślub 6 września :) suknia juz jest to najważniejsze :) a teraz jestem na etapie wybierania zaproszeń :)

Gość Laura161
Ja ślub mam już za sobą, ale mogę służyć poradą. Jeśli macie dużą suknię i obawiacie się, że nie zmieścicie się do samochodu to polecam limuzynę którą sama wynajęłam do ślubu. na faceboku można znaleźć tą limuzynę wpisując zabytkowa limuzyna toruń lincoln continental. Pozdrawiam

Gość gość
Ja w sierpniu :) ogólnie mamy większość rzeczy załatwione, szukamy zaproszeń :)

Gość gość
Ja mam już za miesiąc :-) i przygotowania idą pełną parą, ( szukamy autokaru i końcowych dodatków ) ale i też już mamy stresik lekki i nerwy też się zdarzają, nie wiem czy każda z Was tak ma? Chcę, żeby wszystko się nam udało i nakręcamy się chyba przez to :-)

Gość gość
Ja mam okres nudy przedślubnej bo nie ma co załatwiać aż do świąt

Gość Mysza_87
My mamy ślub w październiki i dopiero sukni szukam. Nie mamy jeszcze nic, no oprócz zamówionej Weselnej wódki - ale zamawialiśmy Polanin z grawerem i to była jedna pewna rzecz która wiedziałam że chcę, a w sumie to przytaknęłam na wybór narzeczonego!

Najlepiej zacząć organizację min rok wcześniej tak zeby na 2 tygdonie przed slubem tylko odpoczywać:)

Gość gość
Czy któraś z Was piła już "Weselną Polanina"? Butelki mi się podobają, ale nie miałam jeszcze okazji do spróbowania