Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marakjaaa444

Ortografia i błędy.

Polecane posty

hehe, racja jak juz tak patrzysz na ortografie to patrz na interpunkcje tez :D

Uważaj, bo złość piękności szkodzi.. ;) Nie robisz błędów kiedy chcesz i jakich chcesz. Masz problem z tym i nie oszukuj się, ale okazujesz nam w tej chwili niższość swej inteligencji, koleżanko. Nie czytam dużo, nie lubię ortografii, ale jakoś podstawy zapamiętałam.. warto, uwierz mi. Inaczej wyglądam w oczach ludzi niż WY wszyscy.. Dobrze mi z tym, a w życiu spotykam wielu tępaków.. i wcale się nie cieszę, a składam ręce z bez mocy. Zacytuję dzisiejszą wiadomość wysłaną do mnie przez pewnego chłopaka: ,, Morze wpadne w sobote do dyski ale nje wiem jeszcze". Zagotowało się we mnie i odpisałam, że morze jest głębokie i szerokie..

Gość obywatel....,,,,,
a jak kogoś cytujesz używaj cudzysłowia bo jest burdel i nie wiadomo o co chodzi...

Gość To zależy ...
Tak jak wielu ludzi nie ma słuchu muzycznego, bo im słoń na ucho nadepnął i oni nie wiem, jakby się starali, to nigdy nie nauczą się śpiewać, to co ...... należy ich przekreślić. To jest jakaś dysfunkcja mózgu, podobnie z dysortografikami, czy to tak trudno zrozumieć. Co z tego, że on jednego dnia nauczy się, jak następnego już nie wie gdzie popełnił błąd.

Gość obywatel....,,,,,
to co napialem ciebie agiantkaa tez sie dotyczy, jak sama pisac nie umiesz to morda w kubel

Obywatelu ukochany wytknij mi wszystkie błędy :) Skoro masz szacunek do ludzi to dlaczego ''Ciebie'' nie napiszesz z dużej litery? Denerwujesz się, bo Ci głupio, że przeleciała cała podstawówka.. wróć do niej ;)

agiantkaa jakos nie zauwazyłam, żeby Ci cos pisza poprawnie inaczej byli postrzegani, chyba macie jakis kompleks nizszosci. wole czytac i robic bledy niz odwrotnie, pocz miałabym rezygnowac z tej przyjemnosci pod takim warunkiem. kazdy ma takie towarzystwo na jakie sobie zasłużył :d nie moja wina ze zarywaja do Ciebie kretyni moze maja Cie za swojego. a i jeszcze jedno, jak kogos poznajemy to chyba nie kazemu siadac i pisac wypracowania, ja np jakbym miala oceniac to zwrocilabym uwage na składnie i sposb w jaki sie wypowiada bo to bardziej jak widac swiadczy o jego oczytaniu.

agiantkaa błędy: tępaków.. i wcale zapamiętałam.. warto czepiasz sie ortów, poczytaj o interpunkcji

Ach faktycznie, w jednym zdaniu zdarzyło mi się postawić kropkę PO znaku zapytania, a miała być tam sama kropka i koniec zdania. Makabryczny błąd, przepraszam, ale dziękuję za zwrócenie uwagi ;D. Z tym cytatem to skapnęłam sie po dodaniu postu, bo chciałam się odnieść w inny sposób. Winni się tłumaczą ;P. Wiecie, to też trochę zależy od podejścia, jak byłam mała to z zapałem uczyłam się ortografii, sama popełniałam błędy, ale już przed pójściem do szkoły zawsze pytałam mamy "jak to powinno być?". Za to w pamiętnikach od koleżanek dostawałam wierszyki "na góże rurze" i swoje imię pisane przez "Ł". KAŻDY komputer ma worda, uświadomię was bo chyba nie wiecie, tam jest taka magiczna funkcja... ;D

Gość obywatel....,,,,,
kretynko ja nie poprawiam innych tylko obnazam wasza tępotę, słyszalas kiedys o wielokropku, w jakims innym poscie piszesz "nie nawidzę" a wiesz ze to sie pisze razem? głupia jestes jak but tak samo jak autorka, jak chcesz poprawiac zacznij od siebie glupia cipo

Jak to kafeteria, zaczniesz temat i tak znajdą coś, żeby dopie*rzyć. Oj, żebyście takie błędy jak agiantkaa, to żyłoby się lepiej wszystkim. Fioedora, hipokrytką jesteś, pod[łapałaś coś dyslektyczko i będziesz się czepiać teraz dziewczyny a sama nie potrafisz prostych wyrazów poprawnie napisać?

mam sie wycilac dla kogos takiego jak ty....mhm wiesz ja nie zaczełam sie czepiac pierwsza. to forum do dyskusji, nie wszyscy tu sie zgdzaja

Gość obywatel....,,,,,
Nie komputer tylko system, każdy system windows nie ma worda, mac os tez nie ma, jesli idzie o windows to ma wordpada, wiec po pierwsze nie każdy, po drugie nie komputer, bo kazdy komputer to ma procesor, jak nie wiesz o czyms to sie najpier doucz

obywatel....,,,,, uwierz, że JA się dokształcam, zawsze staram się aby moje wypowiedzi były z sensem i bez błędów, jeśli mi się jakiś zdarzy to od razu go poprawiam. Zwróciłam uwagę na problem, jaki dotyczy sporej grupy ludzi w naszych czasach. Skoro tobie to nie przeszkadza to nie mamy o czym rozmawiać, bo w jakim celu?

Gość biedornka55
marakjaaa444 drażniące w Twoich wypowiedziach są te buźki, kojarzą się właśnie z takim gimgównem.

marajkaaa czytam Cie i wpadaj mi tylko słowa: ja, ja ja.... Gównie mnie obchodzi co Ty. Twój problem, nie mój. Na przyszłość radze pozbyć się tego typu zachowań bo nie wytrzymasz psychicznie. Żegnam

Gość Rażące błędy
"dziś pyta jak PISZĘ się rzeka" "Bardzo mnie to IRYTUJĘ" TO SĄ RAŻĄCE BŁĘDY, AGIANTKAA!!! Odmiana czasowników! To cię nie "IRYTUJĘ"?

Gość obywatel....,,,,,
problem widze, znam, wiem skad sie bierze, ja robie bledy mimo ze znam wysmienicie ortografie, pisownie i interpunkcje a ty i inni wielce poprawijacy tutaj nie, ale nie chce mi sie pisac poprawnie, pisze szybko, polykam i przestawiam literki, pisze po ciemku cisgle na innym laptopie, ale za to nie poprawiam innych jak sam je robie, twoje posty sa zwyczajnie glupie

obywatel....,,,,, - aleś ty mądry. Lubisz komplikować? faktycznie, powinnam opisywać szczegółowo i fachowo, to przecież mój obowiązek. Fieodora - albo tak, albo tak. Jak ktoś pisze z błędami to już zawsze. biedornka55 - buźki są po to, żeby ich używać. Używam ich bo piszę z dystansem. Wasze poprawki nijak mają sie do tematu. Oj, syndrom kafeterii, dowal komuś za wszelką cenę.

Gość faktem jest, ze oceniam
ludzi po tym, jak piszą. Jeśli robią obciachowe błędy typu "kupię dziecią", dekold, umią - skreślam towarzysko - no bo nic mi po takim towarzystwie:). Zdumiewają mnie też ludzie na kafeterii, obrażajacy się, gdy poprawia im się (anonimowo przecież!) błędy- zamiast podziekować, zastosować się i nie kopromitować w przyszłości.

Kotenieńku.. "tępaków... i wcale zapamiętałam... warto" - gdzie tu są błędy? Jakimi epitetami rzucacie, ludzie... Chcieliśmy Wam tylko pomóc ;) Od razu z bezsilności bronicie się w taki sposób. Dlaczego? Na prawdę nie musicie zarzucać mi z kim się zadaję, bo akurat był to kolega, ale co tu mówić. Tak, ludzie uważają mnie za swojego, bo jestem w porządku, ale czasami ręce same opadają, gdy widzę takie byki :) Wypowiedziałam się w temacie, ale Was to boli. I w takich chwilach uświadamiam sobie, że zamiast kołyski mieliście betoniarkę, ale cóż...

Gość Rażące błędy
I jeszcze: "składam ręce z bez mocy" Możesz mi wytłumaczyć, co to znaczy? Nie znam takich słów jak "BEZ MOC". Wywyższasz się, mówisz, że ty ortografię znasz, co jednak chyba nie jest do końca prawdą.

Gość obywatel....,,,,,
skreślasz towarzysko? hehehehehe ja skreslam takich jak autorka i im podobne tutaj lol skąd wyscie sie wykluły, ze szkoły dla ułomów?

Nie mam tu na myśli połykania literek, jeżeli tego obywatelu nie rozumiesz, to twój problem. Fieodora - pisze tak, bo to mój temat. Tobie nie musi się podobać, ale jednak chyba cię zabolało, bo się tutaj odezwałaś i ziejesz agresją na kilometr.

Gość obywatel....,,,,,
juz raz ci poradziłem, nauka to twoja słaba strona wiec przypominam, po znaku zapytania piszemy zdanie z dużej litery, do tego widze że nie dociera to, że jak sie chce innych poprawiac zaczynamy to od siebie piszac bez błędów, żadnych, nie tylko ort? rozumiesz czy napisać to wszystko jeszcze raz dużymi literami?

Gość faktem jest, ze oceniam
ulubione błędy kafeterian to oCHyda, CHołota i Żygać.

Gość skarpetka22
pisze tu wszystko małymi literami z pośpiechu czasem się klawiatura ślizga i łączy lub zmienia litery

Gość biedornka55
agiantkaa- poprawna forma to NAPRAWDĘ a nie na prawdę :o.

Gość obywatel....,,,,,
agiantkaa , coś powoli łapiesz, w poscie uzyłaś juz yulko raz źle wielokropku hehehehe