Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szczupła duchem w czerni

Szczupłe do lata- Zapraszam :)

Polecane posty

Kochana ja z ipada więc cała energię tracę na trzymanie go w jednej a pisanie druga ...a 3 nie mam LOL Co by jutro na obiad zrobic tylko dla mnie i małej ...jakieś dietetyczne pomysły?

Ja nie mam weny, nie wiem sama co jutro wymyslec.. Ale dzis zrobilam kawalki miesa z kurczaka (na czas obierania ziemnialkow polezalo w marynacie zlozonej z olivy i przypraw- czosnku, curry, pieprzu, cynamonu ) usmazonego na patelni grilowej+ ziemniaki czerwone- a dawno nie jadlam i byly taaakie dobre- poduszone i bez dodatkow) z surowka z 2 rodzai salat, pora, czerwonej cebuli i pomidorkow koktajlowych posypane prazonym sezamem+ sos czosnkowy na bazie jogurtu. Zajelo mi to ok 25min. Tyle wlasciwie ile ziemniaki sie gotowaly. Moze cos wten desen zrobisz? Mozesz z brazowym ryzem, a mieso upiec ;)

Ja tez nie popisze bo ide sie porelaksowac ;) A moje dzieciaki jak na zlosc kloca sie dzis caly dzien. I czekam na ten moment ciszy- Asmena wiesz o czym mowie ;) Milego wieczoru Laseczki! Agha- milej kapieli ;) Ps. Moze meza tam wciagnij do tej wanny bedzie wiecej rak ;):P

Gość agula13
Czesć kobietki. Dukajacą tez tu przyjmiecie? start- faza I 13.12.2012- 81,1 faza II 20.12.2012- 78,1 30.12.2012- 77,2 09.01.2013- 73,4 19.01.2013- ?

Gość agula13
Czesć kobietki.Dukającą też tu przyjmiecie? start- faza I 13.12.2012- 81,1 faza II 20.12.2012- 78,1 30.12.2012- 77,2 09.01.2013- 73,4 19.01.2013- ?

Szczupła ja na PMsie to bym go najchętniej z mała w kosmos poslala !!!!! LOL

Gość agula13
...żebym to jeszcze wiedziała jak:)

Duza Mi, obrazow nie maluje. Robie renowacje drewnianych przedmiotow, ozdabiam, robie im stary look w stylu chabby chic, prowansalskim, vintage. Jak zrobi sie cieplo, to wezme sie za mebelki, bo w mieszkaniu nie mam zamiaru szlifowac wiekszych gabarytow. To taki moj sposob na wolny czas :) Ps. Zazdroszcze ci tych faworkow. Dawno nie jadlam! Szczupla, ok, rozumiem :) Ja warzywa lubie z morrisona. Zawsze maja ladne.

BlossomHills- Tak, warzywa Morrison ma fajne, a te stoly schladzane z 1000000 rodzaji salat to juz w ogole ;) A odnosnie odnawiana mebli i malowania rowniez- tez mam troche z tym wspolnego ;) :) Alesmy sie dobraly tutaj :)

Szczupla, ja na zabicie ssania pije zielona herbata. Bo nieznosze pic wody. Wiem ze to niedobrze, ale ten mdly smak mnie nie porywa. A z ciekawosci - jaka wode pijesz (nazwa) ? Zrodlana czy mineralna? Wiadomo ze sensowniejsze jest picie tej drugiej. Musze sie przemoc, bo mysle o rozpoczeciu cwiczen !! (wykrzykniki byly dla mnie-mobilizujace i przemawiajace do rozumu, haha)

Agula- Witaj! Milo, ze do nas dalczasz;) My sie chyba znamy z tamtego topu. Teraz juz naprawde musze leciec, mam pelna wanne wody! Jutro ci wytlumacze jak zrobic staly nick, a moze ktoras z dziewczyn ma wiecej czasu?..:) Do jutra!

Gość aesrfgh
MÓJ SPOSÓB NA MAŁY APETYT ! Jedyne, co odchudza to umiarkowane jedzenie i dużo ruchu ;) Wiem, żadne odkrycie;) Tabletki, żele, dziwaczne diety itp to tylko sposób na zarobienie na epidemii otyłości i chyba większość z nas jużo tym się przekonała. Jednak jeśli ktoś ma słabą wolę i uwielbia jeść, to zdrowe odżywianie może mu przychodzić z wielkim trudem i zniweczyć plany osiągnięcia wymarzonej, zdrowej sylwetki. Tu może pomóc Yerba Mate, która: -hamuje apetyt, -daje uczucie sytości w żołądku, -przyspiesza przemianę materii -oczyszcza z toksyn -ma mnóstwo witamin (włosy, cera, skóra i paznokcie bedą wdzięczne za taki zestaw;) -pobudza lepiej niż kawa (idealna do nauki!) -i wiele wiele innych ...(możecie o tym poczytać na blogu-link niżej) Pijąc Yerbę łatwiej wytrzymamy na diecie- ba, nawet nie zauważymy, że na niej jesteśmy, bo zwyczajnie nie będziemy głodni ;) do tego pobudza lepiej niż kawa, więc jest świetna do nauki ;) Energia, odchudzanie, koncentracja, mnóstwo witamin, magnez, żelazo, potas... Polecam ;) Z autopsji mogę potwierdzić, że faktycznie nie chce się jeść. Schudłam mimo woli, bo pijąc Yerbę, mój żołądek nie domaga się jedzenia zbyt często ;) A kawa już dawno poszła w odstawkę ;) Więcej info o Yerbie przeczytacie na tym blogu ( ma tyle właściwości, że nie dałabym rady tu wszystkiego napisać ;) ) :http://yerbomaniaczka.blog.pl/

zaczerniłam się, udało się, acz musiałam dodać bużkę, bo nie pamiętałam tamtego hasła...

Więc i ja się przyłączam;-)Dziś i wczoraj pogrzeszyłam jak nigdy. Wczoraj był alko a dzś pojechaliśmy z mężem do kina no i niestety poszliśmy do KFC a tam zjedliśmy duży kubełek i frytki....brrrrr teraz dopiero mam wyżuty sumienia.

Widzę, że tu artystyczne dusze siedzą. Ja niestety antytalencie jestem. Ze sztuki szeroko pojętej brzdąkam coś tam na gitarze. Hej Agula:) Pierwszy sukces za Tobą:P Reszta (zrzucenie zbędnych kg) powinna pójść już z górki:P Muszę chyba duużo wody kupować, bo jestem głodna jak wilk, a niedługo idę spać:/ Kiedyś bardzo wodę lubiłam, a teraz mi nie podchodzi. Trzeba się przemóc. Napiłabym się zielonej ale na głoda ta herbata mnie mdli nie wiedzieć czemu. Dobrej nocy:)

Hallo! Witam wszystkie nowe dziewczyny :) Ja nie daję rady codziennie pisać, ale po weekendowych szaleństwach zaczynam dietę na maxa. Zmieniłam stopkę, bo moja waga na pewno jest teraz inna (wyższa!) Muszę schudnąć 3 kg w tym tygodniu :) Szczupła - Ty nam ubarwiasz ten topik swoimi historyjkami z mężem :D Garaż też przerabiałam kiedyś ;) A co powiesz na plener? ;)

Dzień dobry:-) Moje sprawozdzanie... Wczoraj trzymałam się ściśle wg. zasad, nie zgrzeszyłam żadnym podjadanuiem, ćwiczenia?? hmmm "tylko" na mężu:-P. Dzisiajsza waga pokazała 67,9

W nawiązaniu do byłego topicu:-) to jesteśmy obserwowane przez Panne L :-P

asmana- ale i tak się nie odezwie, bo wie, że zostanie zdemaskowana ;) A może już założyła inny top i trolluje gdzie indziej? :O Fajne miała efekty, ale w sumie, czy można jej wierzyć?