Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kushion

Październikówki 2013, termin na październik 2013.

Polecane posty

Maławronka -ale zbieg okoliczności. Twój synek z 14.11 a mój z 15.11. tylko rok urodzenia inny/ Twój urodził się o 6.10 , mój o 2.10, twój 36 tydzień a mój 35 tc :)

Hej słonka . Jak samopoczucie ? siedzę w pracy i myślę . Miałam rozmowę z szefową . Na chorobowe mnie za wszelką cenę chciała wygonic . Nie dałam się i do 28 do pracy będę chodziła . Tak trochę w kratkę bo jeszcze urlopu 3dni wezmę . No i nocki będą więc minie nie wiadomo kiedy . Zazdroscilam wam mdłości i mam nadzieję:). Takie nie toksyczne . 5min bezsilnosci i mulenia szybki hafcik i już dobrze . Tak było wczoraj 2 razy . Dziś jak do tej pory spokój . Po poludniu postaram się nadrobić czytanie .

Hej Dziewczyny Ja dzisiaj idę wieczorkiem do lekarza i mam nadzieję, ze dzisiaj w końcu więcej omówimy ws terminu i tygodni. Wg mnie jestem w 9. Moje przeziębienie powoli odchodzi, nie wiem czy wy też tak macie, ale ja kompletnie nie mam na nic siły. Jestem tak wypruta, że w ogóle nie mogę się zebrać do czegokolwiek, jedyne co to bym tylko spała. Ja mam brzuch już całkiem spory. W pierwszej ciąży nie było widć aż do 5 miesiąca, w druiej brzuch pojawił mi się w 3 a teraz już mam aż się boję pomyśleć jak będę za parę miesięcy wyglądać. Mój brzuch w drugiej ciąży na koniec był olbrzymi i większy niż w pierwszej i druga córka urodziła się większa. Dziewczyny a macie smaki? Ja mam jakoś tak dziwnie np mam smaka na krupnik i na swojski chleb z masłem.

Gość mama obecna i...przyszla
Mala czarna kawka- to szybciutko masz brzuszek;) z coreczka bylo mi widac ok 18-19 tyg, ale to tez jak ktos nie wiedzial to myslal ze wzdety ;p ciekawe kiedy teraz zobacze brzuszek;) malawronka- aaa poinformowala mnie ze mam jej dac ubranka po corze (rodzi w czerwcu), a gdy dzieci sie urodza to mi je odda;/ fajnie ze nawet sie nie zapytala o moje zdanie tylko od razu tak bedzie i koniec...kochana rodzina. Ide bo corka sie obudzila ;)

Ale zazdroszcze wam ze nie macie mdlosci....mnie uziemily calkowicie...juz 3 tydzien siedze w domu...

Gość kropka236
Hej wszystkim :) Trzymam kciuki za wszystkie wizyty :) Ja mam jutro usg i juz sie doczekac nie moge:) Moje samopoczucie piatkowe okazalo sie zatruciem ;/ i to byl najgorszy dzień !! Przed zatruciem jadłam jak słoń a teraz jedynie na co mam ochote to chleb z masłem i nic wiecej nie jem ;/

Hej dziewczyny... Czytam na biezaco nic nie pisalam bo od dwoch dni straszny bol brzucha. Dokladnie regularne silne klucia w podbrzuszu. Biore nospe dwa trzy razy bo bol jest nieznosny... wyprowadzka juz za mna musialamprzezyc lament mamy. Mtsle czy nie pojsc dzis do lekarzaz tym bolem. W pierwsze ciazy tez sie tak dzialo i okazalo sie ze to skurcze i lezalam z zagrozona ciaza na patologii a potem w domu na duphastonie....

Anilorak -Ty sie nie zastanawiaj, tylko pędź do gina, jeśli Ci ten ból nie przechodzi. To nie są żarty, tym bardziej że męczy Ciebie to 2 dni.

Anilorak....no mysle ze nie ma co sie zastanawiac tym bardziej ze juz to przechodzilas lepiej isc do lekarza

Czy ja jako jedyna nie widziałam jeszcze serduszka mojego maleństwa? Mam wizytę 22.03 dopiero :( zacznę 10 tydzień wtedy...Dziewczyny jak często powinno się chodzić do gina? Co miesiąc? A badania krwi i moczu? Mam doła dzisiaj od rana tylko płaczę...:(

Momntgomery - mój gin wyznacza wizyty co 4 tygodnie jak nic się nie dzieje. Ja jak mam problemy to co tydzień nawet byłam. Chodzę prywatnie już od ponad roku do tej samej kliniki. Brałam przez 2 miesiące clo i zastzyki otrivelle, ale w ciażę zaszłam jak odpuściłam kompletnie i w cyklu bez żadnych leków. Nie martw się. Przy synku słyszałam serduszko też w 10 tc. Fakt było to 11 lat temu, ale często koleżanki moje też tak miały. Jak wszystko w porządku - nie masz się co martwić. Przynajmniej obejrzysz Dzidziusia dokładnie i pewnie Ci już pomacha :)

Montgomery...ja dopiero dzis zobacze serduszko i dostne skierowania na te wszystkie badania...a jestem w 9 tyg...takze nie martw sie bo wszystko ok...

Kropka to na pewno te zatrucie bardzo cie wymeczylo. Xxxxxxxxx Anilorak a moze jedz do lekarza . Xxxxxxxxx Nina ja swoje ciuszki po synku odzyskam dopiero w wakacje . Ale to dobrowolnie w grudniu oddalam meza siostrze na kwiecien termin ma .

Hej.Trzymam kciuki za dzisiejsze usg.U mnie nawet moze byc samopoczucie nawet nawet tylko wieczorami mnie łapie mega zmeczenie ze nienadaje sie do niczego.Mdłosci przeszly powiem wam ze ani razu nie poscilam haftka heheheh ale przt corce tez nie wymiotowalam wiec chyba taka moja natura.Przytylam juz dwa kg wazylam sie wczoraj masakra ja nie wiem jak to bedzie dalej hehehehe czekam teraz na wyniki badan mam miec kolo srody i na wizyte ide do gina zalozy mi karte i napewno umowi mnie na usg ale to mysle ze po swietach.Ja w pracy ale ciesze sie ze pracuje i chialabym jak najdlzej bo nie wyobrazam sobie siedziec w domu bo bym zglupiała.Nie nadaje sie do siedzenia w domku niestety.Milego dnia dziewczynki:)

Czesc dziewczyny, Ja po weekendzie egzamin na studiach zdalam ;) dzieki za trzymanie kciukow ;p a dzis mam pierwsza wizyte u gina na 17 i sie dowiem czy wszysko ok , od rana nie moge wysiedziec na miejscu ;(

Trzymam kciuki za wszystkie ktore maja badania. Ja dopiero w srode mam wizyte i kolejne usg to juz bedzie 4. Oby ten wstretny krwiak chociaz troche sie zmniejszyl. Brzuch czesto boli.Czasami biore nospe ale w ostatniej ciazy brzuch bolal mnie do konca 1trymestru wiec tak pewnie mam. Mdlosci mega wieczorem wykanczaja mnie ale jak sa slabe to sie boje wiec niech mnie lepiej mdli strasz nie..

Malika zycze ci z calego serca zeby wszystko dobrze bylo . Zobaczysz w srode uslyszysz same dobre nowiny

Ja tez trzymam dziewczynki zeby nie bylo hehehhe i czekam na relacje z wizyt:)Glowa do gory bedzie dobrze:)

Super! Od razu weselej jak wiecej nas ma wizyte trgo samego dnia ;) ja oczywiscie tez trzymam kciuki ;)

Moja wizyta niestety nie byla planowana. Pojade bo szkoda mi nerwow. Siedze w domu i co zakluje martwie sie ze za chwile pojawi sie krew. Boli za bardzo zeby lekcewazyc...

Hej, trzymam kciuki i ja. Dzis powiedzialam w pracy ze spodziewam sie dzidziusia, mam juz to za sobą...