Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

berta mi

Dlaczego mama zniechęca mnie do kazdego mojego faceta

Polecane posty

whedif...a jeśli znajdę takiego , co będzie cudowny, ale będzie chcial miec dzieci??? a ja ulegnę, pójdę na kompromis? a potem tyle z tego będę miała, że nie będe miała nic do gadania, bo mu wyprodukuję z własnego ciała nową miłość? whedif, co ja wtedy zrobię? będę miała poczucie krzywdy, że się poświęciłam...a on jak mi wtedy to wynagrodzi? co on dla mnie będzie w stanie zrobić? ja poświęcę swoją bezdzietność dla niego, poniosę konsekwencję urodzenia dziecka dla niego, a on dla mnie co? nawet tyle nie zrobi, bym nie czuła się drugoplanowa???....ja mu takie coś, a on mi co w zamian? moje poczucie bezpieczeństwa emocjonalnego gdzie? gdzie wdzięczność? gdzie wielka miłość? nie będzie, ajak będe się upominać, to w końcu spalę związek. whedif- ja będę sama, rozumiesz? poi prostu będę sama....dlatego płaczę....ani znajomych bóg wie ilu nie mam, ani faceta- nigdy...i jeszcze jak na psa i kota nie będzie mnie stać i na własną kawalerkę, to się zabiję. daję sobie czas do 40. potem w takich okolicznościach nie bedzie warto żyć

ja nie ulegnę nigdy. to mój jedyny warunek. już nawet mogę z nim ten seks uprawiać:O nawet często niech mu będzie:O ale nie mogę mieć dzieci. tyle jest powodów, również w mojej psychice że nie i już. kropka. tzn. może mogłabym się zgodzić na adopcję. tak sobie myślę. Helojza:( dla mnie najlepszy byłby rozwodnik który dzieci już ma:( żałosne, wiem:( też mam ten dylemat - co zrobię jak będzie idealny ale będzie chciał dziecko. nawet jakbym się chciała poświęcić to nie o to przecież chodzi w byciu matką:O ale u mnie dobre jest to że ja obecnie NIE CHCĘ ZWIĄZKÓW I NIE CZUJĘ POTRZEBY:) to jedyne dobre ale z drugiej strony jak mieć życie towarzyskie mając różne fobie i będąc singlem w tym wieku? :( buu:(

Gość Elektronikełe
posty wchodzą jak nóż w masło

wchodzą ale nie widać że wchodzą dopiero za drugim postem widać. c'est si irritant que je pense a quitter ce forum:-P:D

Gość Elektronikełe
au revoir

Gość Elektronikełe
post zastepczy

Gość Elektronikełe
no to co kłamiesz że zromisz emoQQuit?

Gość Elektronikełe
zrobisz*

whedif, wolno odpisuję, bo jest problem z kafe jakiś, post dopiero zobaczyłam. whedif- ale ja cię rozumiem z tym rozwodnikiem!!!!!!!!! haha, ja tez o tym myslałam!!! na bank nie chciałabym być tą, która komuś rodzinę rozwaliła, co to, to nie. ale facei się rozwodzą, to częste. wtedy , mając koło 30tki byłabym dobrą partią dla faceta koło 40tki. oboje dojrzali, wiemy czego chcemy...wiadomo...więc nie czuj się winna;-) nigdy kontaktów z dziećmi bym nie utrudniała, ani nic. ale w pewnym momencie, gdy bylibyśmy już razem długo , wymagałabym traktowania poważnego, nie chciałabym być spychana

to znaczy mam namyśli, że nie wytzrymam relacji, w której będzie mi dawane odczuć co chwilę i będzie mi się przypominac o mojej drugorzędności. albo to jest inna miłość i njie ma być o co zazdrosnym albo i nie. bo zrozumieć mozna wszystko, ale jak czlowiek co chcwile jest zostawiany na lodzie, co chwilę nie ma intymności, to wtedy wierzę, że mozna poczuć zazdrość o dziecko. i to od tego rodzica zależy jak on pogodzi swoje role wtakiej sytuacji, na czym mu zależy, czy na kobiecie rózniez mu zależy i jak to zechce jej wynagrodzić

Helojza, ja też nie myślałam o rozwalaniu rodziny :-P ale jego kontakty z rodziną tamtą mogłyby mnie trochę przerastać:-P dziwna sytuacja towarzyska jak tam kafeludki?:) kto by chciał mieć mnie za macochę?:) chujowo wchodzą posty, bez dwóch zdań

Gość Elektronikełe
jak chorągiewka na wietrze

Gość Elektronikełe
ja bym chciał

Gość Elektronikełe
poszłyście spać? to fajnie, ja też wychodzę

hehe;-) whedif- głupia jestem, że płaczę przez forum? boję się bardzo....o zycie, o wszystko

przez forum nie ma co w necie się pisze co chce ja w realu (nawet jakbym miała komu:() bym nikomu tak nie truła o wszytkim) to normalne że w necie osoby z problemami są bardziej irytujące:) a tamtą modką sie nie przejmuj, to jakaś tępa piczka:-P pewnie nie zrozumiała o czym mówisz :D i Cię zbanowała dla świętego spokoju,.

whedif- nikogo nie męczę w realu, obiecuję. bałabym się, a internet daję pewną swobodę i pod tym akurat względem bezpieczeństwo- tu osąd nie boli aż tak jak w realu.

Gość Elektronikełe
post zastępczy