Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tiiona96

Co uważacie za mega nieatrakcyjne u mężczyzn? Z jakimi byście się nigdy nie umów

Polecane posty

Gość sadasdsfsdfgsdfsd
a tobie kto broni byc bogatym? jestes niski i nie masz kompletnie nic do zaoferowania to jak ty chcesz podrywac? masz wlasne mieszkanie? dobry samochod? Dobra prace? ciekawe zainteresowania? Jestem ambitny, inteligentny, elokwentny i wysportowany? zeby wymagac trzeba samemu zrobic z siebie osoba najlepsza z mozliwych

Gość sadasdsfsdfgsdfsd
co mi posta nie wyswielta nie bnede drugi raz pisl

Gość jesli to pytanie o wyglad to
Frodo - zarabial mniej wiecej tyle, co ja, nie doszukuj sie nie wiadomo czego, to, ze Ty masz problem ze swoim wzrostem, nie znaczy, ze kazdy ma. Facet jest niewysoki, ale nie biadoli nad tym, bo wie, ze nic to nie zmieni, jest bradzo optymistycznie nastawiony do zycia. mysle, ze gdyby nie jego wyjazd za granice (na stale), nadal bylibysmy razem (utrzymujemy kontakt na stopie kolezenskiej).

Gość OP16
Frodo co sie lamiesz. Nie znasz starego porzekadla "Kazda zmora znajdzie swojego amatora"? Wyglad to tylko malo znaczacy punkt relacji. I tak wszystkim rzadza feromony i hormony :D Przez jakies 7 lat mialem okazje obserwowac pare, gdzie ona byla mega brzydka, a on jak ocenialy to dziewczyny przystoiniak. Az poszukalem odpowiedniej fotki aby oddac budowe jej twarzy http://d.telemagazyn.pl/k/r/11/b0/97/5018b38c4e4f6.jpg Wygladala minimalnie lepiej, bo gladka skora i nos lepszy. Takich par gdzie odstaja od siebie uroda jest duzo. Wystarczy wyjsc w cieply dzien, na jakas glowna ulice w duzym miescie i popatrzec

najbardziej nieatrakcyjne u mężczyzn to przede wszystkim: 1. Brak higieny 2. Niedoprane ciuchy 3. Śmierdzący oddech

jesli to pytanie o wyglad to Ja tam jestem nastawiony optymistycznie, ale problem ze wzrostem chyba zawsze będę miał. Jak on był Twojego wzrostu mniej więcej no to kurde....Ja bym się chyba głupio czuł i tu się zgadzam z autorką, że najlepiej jak babka jest 10cm niższa. Tylko problem taką znaleźć bo każda jak ubierze szpilki to jest minimalnie wyższa. A moja aktualna lubi szpile i jej nie przemówisz, że niezdrowe dla kręgosłupa:P

Gość Niewysoki facet
Frodo ile masz wzrostu ile masz lat i kiedy swoja pierwszą dziewczynę miałeś?

Frodo, czyli masz tam jakas aktualna, no to co dupe trujesz i lametujesz! ciul z tym, jak co wyglada, Agnieszka MAciag ma partnera nizszego od niej o pol metra (koloryzuje),i jakos zyja, a Ty to chyba jestes malkontentem narzekajacym na wszystko, a to wzrot, a to wlochy na nogach, a to zarobki, a to chuj wie co, wez sie opanuj, zrzedo :P

Gość Niewysoki facet
Ja mam 22 lata i mam 171 cm wzrostu, mam straszne kompleksy z tego powodu i wątpię bym kiedykolwiek której się spodobał.

Gość Jolinda86
Nie do zaakceptowania u faceta jest dla mnie: - niski poziom inteligencji: - brak obycia; - brak zainteresowan/pasji; - lenistwo zyciowe; - brak odpowiedzialnosci; - hedonistyczne/lajtowe podejscie do zycia; - wyksztalcenie zawodowe albo nizsze; - nieumiejetnisc wyslawiania sie; - otylosc lub zbytnia szczuplosc; - pedalski glos; - cwaniactwo i zbyt duza pewnosc siebie; - "ciotowatosc"; - niezaradnosc zyciowa; - pantoflarstwo.

Gość OP16
Zlot kompleksow :) Zaufajcie mi, ze konkretna dziewczyna/kobieta wyleczy was szybko :D

jesli to pytanie o wyglad to Dziewczyno muszę dbać o imidż:)🖐️ Kiedyś w gimnazjum na WOSie była gadka o rolach w grupie i porównywano je do postaci smerfów. Trochę było sporów, kto jest klasowym Ważniakiem, kto Pracusiem, kto Papą Smerfem...Jak przyszło do Marudy cała klasa chórem krzyknęła moją ówczesną ksywkę. Moja aktualna ma na oko lekko ponad 160, w szpilach jest mojego wzrostu. Wiocha, bo jak stanę przy koleżance 150 co jest na płaskim to dopiero jest zajebiście.

no widzisz, marudo, lepiej przestan szukac dziury w calym, ludzie maja wieksze problemy, a Ty biadolisz, bo to 'zle wyglada', jak miedzy Toba aTwoja dziewczyna jest za mala roznica wzrostu, kiedy ona (dziewczyna) zaklada szpilki, no prosze Cie :O macie udany zwiazek? jest chemia? jak tak, to nie pierrdol, tylko ciesz sie zyciem.

Niewysoki facet - no to blisko, witam w klubie kurdupli🖐️ Wątpisz, że się którejś spodobasz? Ja to lato spędziłem z pierwszą w życiu dziewczyną. Taką którą jak za pierwszym razem zobaczyłem, to myślałem, że żeby ją poderwać to musze nie tylko mieć 190 ale też tę dobrze prosperującą firmę, dużą chatkę, drogie auto i te inne co tu sss cośtam wypisywał/a. Życie bywa zaskakujące.

Gość Niewysoki facet
A w jakim wieku ją poznałeś? Bo ja nie wiem czy dla mnie nie jest już za późno :( Kto to widział żebym w wieku 22 lat pierwszą dziewczynę miał? Jak to tej pory się nie udało to chyba się już nie uda nigdy...

jesli to pytanie o wyglad to Związek na razie udany, dzięki, ale krótki, także wiesz. Na początku to większość jest udanych chyba. Dziewczę naprawdę fajne i przy niej zapominam , ale tak czuję, że ten z knotem za wzrostem do końca życia będę miał.

Gość Jolinda86
Temat ma na celu poznanie, czego kobiety nie lubia u facetow, uwazaja za nieatrakcyjne.

Gość OP16
Strasznie! Jak podsumowac to tylko lina i sie wieszac :) Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy, mmm, orły, sokoły, herosy!? Gdzie ci mężczyźni na miarę czasów, gdzie te chłopy!? - Jeeeee!

Yossa - ona musi wiedzieć! No a jak jej się spodoba rudy facet, a większość nie lubi rudych to co? Ona z takim przyjdzie na impre i psiapsióły będą komentowały. A tak dowie się zawczasu, że rudzi są beee i już jej się taki nie będzie podobał (mimo, że bedzie się jej podobał)

Gość Jolinda86
Ale to jest kafeteria, a temat tego watku brzmi: "Co uwazacie za mega nieatrakcyjne u mezczyzn? Z jakimi byscie sie nigdy nie umowily?" No to babki daja swoje listy, a nie ze Wy zaczynacie nad tym glebsze rozkminy. Licza sie konkrety. O wlasnie jeszcze niezdecydowanie jest czyms czego nie lubie, ale to u ludzi ogolnie.

Gość Jolinda86
Ale to co opisales jest niedosc, ze abstrakcja to jeszcze czyms skrajnym.

ej, ale dlaczego tacy swiatli 'myslacy' faceci nie moga zaczaic, ze ten temat jest taka 'sztuka dla sztuki', czy 'gadaniem dla pogadania'? naprawde macie zryte banie tym doszukiwaniem sie 50. dna tam, gdzie przekaz jest jasny i prosty. Nie zauwazylam w podtytule topiku komunikatu 'zapraszam wszelkie niedowartosciowane typy do wylewania zali i jadu'. To po prostu jest luzna dyskusja, cos w stylu 'jakie kosmetyki uwazacie za najbardziej przydatne?".

jesli to pytanie o wyglad to Nie do konca, bo jak ktoś pisze, że nie lubi kosmetyków takich a takich to zelwasz, a ja 99% babek pisze, ze nie lubi kurdupli, a samemu jest się kurduplem, to można się niezłych kompleksów nabawic

nie tylko. nie z kazdej rozmowy musza wynikac jakies odkrywcze wnioski, chodzi czasem tylko o wymiane spostrzezen.

Gość Jolinda86
Poza tym, Panowie tak zywo udzielajacy sie w tym temacie, pora pogodzic sie z faktami, a nie obszczekiwac kazda wypowiedz, ktora Wam nie w smak.

Gość Marciaaaaaa
Yossa ale z Ciebie kompleksy wychodza.