Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ogarniammmmmmmm

jak można być z kryminalistą?

Polecane posty

Gość avp2
Tzn ja to chyba rozumiem. Kreci je że misio jest taki grozny i sieje postrach wokół bloku ale mimo tej swojej groznosci nie robi im krzywdy i je to pewnie podnieca. Bo grozny chyba wg nich to meski :D

Gość niektorzy to mysla
aale to nie jest temat o zonatych tylko o kryminalistach :O przeciez to jest zdecydowana roznica miedzy zonatym, a kryminalista

Gość co je tak podnieca w tym
ze kolo jest bandziorem????????????????

Gość codziennie przejeżdżam obok
może rzeczywiście to głupota a nie miłość... widziałam ostatnio piękną dziewczynę pod ogrodzeniem, wpatrzona w okna poprawczaka, zapłakana... sina z zimna stała ;-( nie rozumiem... a co do miłości do żonatego... można kochać ;-) wiem to na pewno ;-) żonaty to nie kryminalista - kocha się człowieka za to, jaki jest, a nie za jego stan cywilny... to miłość zakazana, jestem przeciwna wchodzeniu z butami w cudze życie, ale kochać można.

Gość codziennie przejeżdżam obok
tak sobie myślę, że kryminalistę też można kochać... tylko czy można sobie pozwolić na bycie z kryminalistą, czy miłość w tym momencie wszystko usprawiedliwia... myślę, że są pewne granice...

Teraz w wiekiem patrze ba to inaczej. Nie wiem czy gdybym mogla wybierac zdecydowalabym sie na ten zwiazek. Serce nie sluga to prawda.

Dla mnie nigdy kryminalista nie będzie normalnym człowiekiem i nigdy dla mnie nie istniała resocjalizacja, sorry i przepraszam z góry byłe lub obecne dziewczyny kryminalistów ale dla mnie człowiek który popełnił choć raz zbrodnię jest człowiekiem nie do życia w społeczeństwie. Jesteśmy ludźmi i potrafimy racjonalnie myśleć, normalnie myślący człowiek wie czego nie wolno robić i zna zasady panowania i egzystowania w społeczeństwie, to samo tyczy się przemocy wobec biednych nic nie winnych zwierząt. Obojętnie czy koleś ma 15 lat czy 30 lat, nie ma reguły ! Kradniesz, bijesz, stosujesz przemoc wobec innych, zwierząt, zabijasz, molestujesz psychicznie to jest kryminalistą i z takimi ludźmi którzy nie potrafią żyć w zgodzie z społeczeństwem od razu powinno się iść do piachu. Sorry ale jestem za karą śmierci i kompletnie nie popieram resocjalizacji w więzieniu bo tacy ludzie nigdy nie będą normalni skoro zrobili coś pierwszy raz i nie mieli z tym żadnego problemu.

Gość popieram the element
a najlepsze w całym wywiadzie z tym nawróconym było jak mówił, że mając te 35-40 lat dopiero zrozumiał że to co robił, było złe. objawienie mu pomogło to zrozumieć. a wcześniej jak ludzie przez niego płakali, jak bił i kradł, to myślał pewnie, że robi dobrze :D :O nienawidzę takich oszustów 😠

Gość gośwpadlam
dziewczyny ogarnijcie sie ja z takim gosciem bylam tez zakochana albo zauroczona, bo bylam zbyt naiwna za dobra zrobilabym wszystko dla tego czlowieka pomagalam mu w jego sprawach jezdzilam z nim do sadu komunalki, a on uderzyl mnie zaczal mna szarpac zle sie odzywac zaszlam w ciaze i ta ciaze usunelam takie bledy popelnilam. chcecie zeby wam tylko 50zl dawal na zycie tak jak ten moj i byla ich utrzymywanka.

Gość gość
i niech ktoś wyjaśni fenomen Kasi Cipochwek..

Gość gość
teraz jest 500 plus i to dopiero początek patologicznych zachowań