Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Oxygen

OLEJ RYCYNOWY

Polecane posty

Go艣膰 olivka niebieska
zapomnia艂am doda膰... - na sw臋dzenia okolic intymnych znam przepis pani ginekolog, kt贸ra kilkana艣cie lat temu mi go poleci艂a - nie my膰 wod膮 z myd艂em czy p艂ynami zapachowymi ale przy sw臋dzeniu, podra偶nieniu stosowa膰 ciep艂膮 wod臋 przegotowan膮 z rozpuszczon膮 sod膮 oczyszczon膮 i przemywa膰 watk膮 / wacikiem - super dzia艂a - natychmiastowo usuwa sw臋dzenie - jest r贸wnie偶 taki roztw贸r przeciwbakteryjny - ten spos贸b z tym, 偶e w mocniejszym st臋偶eniu obecnie stosuj臋 na paszki zamiast dezodorant贸w - dzia艂a r贸wnie偶 jak dezodorant - trzyma kilka godzin i zero chemii i nie alergizuje - w zasadzie nie rozwijaj膮 si臋 bakterie na sk贸rze i o to chodzi :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Olivko, Ty naprawd臋nie widzisz, 偶e popsu艂a艣 swoj膮 obecno艣ci膮 mi艂y i pe艂en dobrych rad w膮tek? Mo偶esz teraz udziela膰 jakichkolwiek porad i nie s膮dzisz chyba, 偶e kto艣 potraktuje serio wywody osoby chorej psychicznie? Daruj sobie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Paj膮ku, S艂onisko, Robalio ... we藕cie ju偶 nie odno艣cie si臋 do Olivki, bo dolewa艂y艣cie oliwy do jej chorej g艂owy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pajak bez nogi
Go艣ciu oba wpisy. chora g艂owa wymaga takiej samej naprawy jak ka偶dy z pozosta艂ych narz膮d贸w. Psyche siada od zanieczyszcze艅. Czy ta oliwa pomog艂a czy te偶 nie, my probowalysmy. I pro艣ba. Prosz臋 o podzielenie si臋 w艂asnym do艣wiadczeniem w oczyszczaniu organizmu z metali i innych 艣wi艅stw. Je艣li macie z tym problem to dlaczego dyktujecie co my, kt贸re dzielimy si臋 "wiedz膮" mamy pisa膰? Chcia艂am pom贸c przestawi膰 si臋 na racjonalne my艣lenie potrzebne do leczenia, je艣li nie wysz艂o to trudno. :) robalio najpro艣ciej sprawdzi膰 czy to w艂osog艂贸wka zrobi膰 sobie 2-3 dni proteinowe i wysmarowac si臋 tym miodem z m膮ka. Oczywi艣cie wcze艣niej wygolic miejsce posmarowane.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olivka niebieska
馃尰 go艣膰 wczoraj & go艣膰 wczoraj - i tak Ci臋 kocham :) 馃尰 Pajak bez nogi & go艣膰 ...od robali - i Was te偶 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
...od robali Gosc z wczoraj 21:01. Do kogo JA bede pisala to jest tylko moja sprawa. Olivko, dzieki. Milo sie Ciebie czyta bez "religijnych wywodow" ;) Pajak, dzis jestem caly dzien bez weglowodanow. Wczoraj wyszly mi jakies krostki w lewej pachwinie i na wew. stronie lewego uda. Dzis mnie NIC nie swedzi i NIC sie nie wgryza. Moze to swedzenie zalezne jest od jedzenia? Za wczesnie na konkluzje. Musze poczekac troche. Mam zaparcie pozyc z 1 tydzien bez weglowodanow. Dopiero pierwszy dzien a mi juz sie gruszki chce :( Pajak, chyba wysmaruje sie miodem i maka pod koniec tygodnia ;);) . Co mi tam, to tylko smarowanie ;) ;) Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kurcze pieczone naoliwione...馃尲 jak Olivka wszystkich zaczyna kocha膰,a nie nawraca膰 :-P to nie wiadomo czy si臋 cieszy膰 :-D czy spieprza膰 w podskokach :-o na wszelki wypadek trzeba si臋 zaczai膰 [idzie po herbate]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pajak bez nogi
Olivka troch臋 racjonalnego trze藕wego my艣lenia pod k膮tem fizyczno艣ci, to wszystko co ci trzeba, aby si臋 wzi膮膰 do porz膮dku za siebie. 馃尰 Robalio sw臋dzenie mo偶e by膰 od cukru. Bezw臋glowodan贸wka g艂odzi wszelkie robactwo i tak, to tylko smarowanie, nie zaszkodzi, a mo偶e da膰 odpowied藕, czy to to czy jednak inne paskudztwo. Mo偶esz sobie do tej bezw臋glowodanowej diety spokojnie do艂o偶y膰 kiszonek, zielonych og贸rk贸w i mas艂owej sa艂aty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olivka niebieska
馃尰 go艣膰 ...od robali - odnalezienie Boga w 偶yciu jest tak fascynuj膮cym prze偶yciem, 偶e naprawd臋 trudno o tym milcze膰 :) - dlatego ka偶demu polecam :) - te偶 si臋 ostatnio mi przysz艂o na my艣l aby trzyma膰 diet臋 przeciw robacz膮 wg http://www.herbarium.katowice.pl/kuracja_przeciwpasozytnicza,16,p.html - ale, 偶e ostatnio tak zasmakowa艂a mi owsianka z dodatkiem banana, 偶e si臋 teraz trudno mi si臋 od niej odklei膰 ;) - 9 tygodni trwa ta kuracja a to troszk臋 to jest... - krople przeciwpaso偶ytnicze i t膮 herbatk臋 zio艂ow膮 naturalny antybiotyk mam jeszcze i o ile si臋 nie przeterminowa艂y i o ile b臋d膮 mi wchodzi膰 to si臋 nimi pobawi臋 - ostatnio tj, od 2 tygodni zwi臋kszy艂am moje menu o rzeczy do tej pory alergizuj膮ce mnie i je zjadam bezkarnie i nic mi si臋 nie dzieje :) - nie powiem dlaczego bo mnie chcecie o tym czyta膰 :P - od wczoraj zjadam czekoladki - cukierki - mieszanka Krakowska z Wedla i normalnie mi wchodzi :) - wi臋c ta dietka bez cukrowa mi si臋 przyda :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Olivka zn贸w zaczynasz pieprzy膰 trzy po trzy ? wy szukacie tego boga,szukacie,znajdujecie,gubicie,szukacie, jakie艣 czary mary odpieprzacie,krew pijecie,cia艂o jecie to w ko艅cu czyje to cia艂o,czyja to krew ? tego odnalezionego boga czy jakiego艣 co ju偶 jest zidentyfikowany od razu jako niezgubiony pono膰 B脫G jest nieopisywalny i poza wszelkimi pojeciami a tu prosz臋 Olivka znalaz艂a tak jak si臋 znajduje kluczyk od k艂贸dki :-) hebrajska wiara to najbardziej dziwna ideologia na wszystkich kulach ziemskich :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dieta przeciwpaso偶ytnicza Olivki- specjalistki od lokalizowania bog贸w ;-) to czekoladki i inne s艂odkie g贸wienka :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olivka niebieska
馃尰 go艣膰 wczoraj - ju偶 ze mnie nie takie kurcze - wa偶臋 ju偶 57,9 kg - tak sobie ostatnio kulinarnie dogadzam :) - podejrzewasz mnie... o co艣? :) 馃尰 pajak bez nogi - gdyby do tej pory (od 2012r.) troch臋 tego "racjonalnego trze藕wego my艣lenia pod k膮tem fizyczno艣ci" mi rzeczywi艣cie pomaga艂o to bym tu teraz nie pisa艂a :) - uwa偶am, 偶e znalaz艂am "przyczyn臋" moich problem贸w - dlaczego? - dlatego, 偶e 贸w rzeczy, o kt贸rych "nie chcecie wiedzie膰" s膮 powodem, 偶e powolutku z tygodnia na tydzie艅 rozszerzam menu o rzeczy, kt贸re przez kilka lat nie by艂y dla mnie jadalne - ostatnio przez 3 dni z rz臋du jad艂am fasole ja艣 z roso艂em - poezja smaku :) - w tamtym tygodniu zjad艂am 1/4 surowej marchewki i prawie si臋 wzruszy艂am, 偶e normalnie mog艂am j膮 prze艂kn膮膰 bez zaciskania krtani / dr臋twie艅 / mrowie艅 / braku czucia itd. - tak偶e w temacie odrzuca艅 od K/omunii 艣w. - normalnie mog臋 j膮 przyjmowa膰 i kadzid艂o r贸wnie偶 w膮cham z przyjemno艣ci膮 :) - 1 czerwca na dzie艅 dziecka zachcia艂o mi si臋 szklank臋 ciep艂ego mleka, kt贸re normalnie mnie alergizuje - przy pierwszych 艂ykach zacz臋艂o mnie d艂awi膰 wi臋c zrobi艂am co艣 "czego nie chcecie czyta膰" i ju偶 mog艂am wypi膰 ca艂膮 szklank臋 ciep艂ego pysznego s艂odkiego mleka przed snem :) - r贸wnie偶 ju偶 zjadam w臋dliny - co prawda te bez konserwant贸w ale to jest sukces, 偶e bez niczego mi wchodz膮 tak jak by艂a zdrowa - a wszystko to naraz i w ostatnim czasie :) - czym z rado艣ci膮 w oczach si臋 z Wami dziel臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olivka niebieska
go艣膰 dzi艣 - daj ju偶 spok贸j... - to Twoje podej艣cie - skrzywiony obraz rzeczywisto艣ci - nawr贸ci艂am i jestem szcz臋艣liwa - przeszkadza Ci, 偶e kto艣 mo偶e wierzy膰 w Boga ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olivka niebieska
馃尰 go艣膰 dzi艣 - punkt widzenia zale偶y od punktu siedzenia - te "czekoladki i inne s艂odkie g贸wienka" to s膮 rzeczy, kt贸re od 2013 mog臋 w og贸le prze艂kn膮膰 i to bez 偶adnych dodatkowych alergicznych atrakcji - wi臋c si臋 ciesz臋, 偶e w og贸le mog臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Olivka zupe艂nie nie jarzysz o co chodzi :-o Je艣li B贸g JEST,to nie musisz wierzy膰 -tylko to Wiesz Jesli Go nie ma, wtedy Musisz wierzy膰. W贸wczas staje sie Twoim wyobra偶eniem , wierzenie w co艣,to domena wyobra藕ni. Jest to b贸g wyobra偶ony,stworzony w twojej g艂owie, wi臋c tam te偶 tego boga lokujesz,po czym znajdujesz itepe. Poza tym ciagle nie trybisz tego,ze wierzysz w boga wymyslonego przez izraelit贸w, w boga biblii(czyli hebrajskiej mitologii )o imieniu Yahwe. (tam zreszt膮 miesza go si臋 z innym wyobra偶eniem boga zwanym kolokwialnie Panem -ten pierwszy demon wojny,ten drugi o wiele"bardziej "ludziom przychylny). Oczywiscie zaprzeczysz, i napiszesz ,偶e wierzysz w innego, w boga jedynego. Tego JEDYNEGO izraelici "wymyslili,b臋d膮c w niewoli babilo艅skiej, bo to pozwala艂o im przetrwa膰. Tak czy siak poj臋cie tego boga -kt贸rego najpierw zgubi艂as,a teraz odnalaz艂a艣 - to wytw贸r twojej wyobra藕ni , inaczej pisz膮c WIERZENIA ,opartego na poboznych hihi ;-)zyczeniach. Mnie nie przeszkadza to,ze w co艣 wierzysz lub nie wierzysz ale pisz膮c o dobrodziejstwie "nawr贸cenia" zdajesz si臋 kompletnie pomija膰 to,偶e "nawracanie" wi膮za艂o si臋 przez setki lat z niszczeniem WSZYSTKIEGO,co by艂o poza kontrol膮 koscio艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spok贸j!!! Kto chce wierzy膰, niech wierzy, ale tutaj dajcie pisac ludziom o METALACH, GRZYBACH i SRAKACH. "Nawr贸ccie" si臋 do normalnych tekstow. Boga zostawcie w spokoju.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 od pasa w d贸艂
Organizuj臋 konferencj臋 dla kobiet- WARSZAWA Ju偶 za nieco ponad tydzie艅 (20-21 czerwca) w Hotelu Hilton w Warszawie odb臋dzie si臋 organizowana przez moje Stowarzyszenie konferencja. odpasawdol.org/konferencja Moje Drogie, Serdecznie Was zapraszam, wej艣cie jest w cenie przerw kawowych hotelu. Nie zarabiamy na tym. Uda艂o nam si臋 zaprosi膰 cudownych wyk艂adowc贸w: Ma艂gosi臋 Ohme, Omen臋 Mensah, b臋dzie te偶 zdalnie Marek Kami艅ski, oraz innych kilkunastu doktor贸w i profesor贸w. B臋dziemy rozmawia膰 o zdrowiu intymnym kobiet, seksie, okresie poporodowym, hormonach, menopauzie. To bardzo du偶e wydarzenie na ponad 500 os贸b. Bardzo Was serdecznie zapraszam! Na prawd臋 nie chodzi o pieni膮dze! link do tanich wej艣膰: odpasawdol.org/oferta-specjalna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzogchen
3x11 <3<3<3 www.youtube.com/watch?v=s9B7hgSztA0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
od pasa w dol, trafiles na zle forum :(( Dziekujemy za zproszenie, ale nas najbardziej interesuje oczyszczanie organizmu, z metali grzybow i pasozytow ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pajak bez nogi
"kwiatek.gif pajak bez nogi - gdyby do tej pory (od 2012r.) troch臋 tego "racjonalnego trze藕wego my艣lenia pod k膮tem fizyczno艣ci" mi rzeczywi艣cie pomaga艂o to bym tu teraz nie pisa艂a usmiech.gif" 馃尰 Metale i paso偶yty, kt贸re posiadasz to fizyczno艣膰. Alergie to fizyczno艣膰. Jogurty Kempisty, kt贸re tak zachwalasz, 偶e ci pomog艂y to fizyczno艣膰. Jedzenie i "sraka" to te偶 fizyczno艣膰. Je艣li nie wyrzucisz z cia艂a (swojej fizyczno艣ci), fizycznych metali jak膮艣 fizyczn膮 metod膮, to b臋dziesz mie膰 problem do ko艅ca swojego fizycznego 偶ycia. Zastanawiam si臋 po co piszesz, skoro tutaj wszyscy fizycznie doprowadzaj膮 swoje fizyczne cia艂a do fizycznego zdrowia, a ty si臋 przed tym bronisz. Algamat贸w w z臋bach nie posiadasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slonisko
to po co ja zabijam te paso偶yty jak one si臋 rozmna偶aj膮. Nie mog艂yby cicho siedzie膰 i si臋 nie rozmna偶a膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olivka niebieska
pajak bez nogi - ano w艂a艣nie o t膮 fizyczno艣膰 chodzi - o alergie, kt贸ra na ten czas blokuje mi leczenie r贸偶nymi specyfikami r贸wnie偶 naturalnymi - jako 偶e chlorofil usuwa metale - chcia艂am pi膰 soki z trawy pszenicznej ale po wyhodowaniu okaza艂o si臋, 偶e mam na ni膮 uczulenie tak samo jak na olej rycynowy i inne specyfiki - jogurty L + i wskazania 偶ywieniowe Kempisty pozwoli艂y mi na rozszerzenie menu ale nadal wiele rzeczy mnie uczula np. olej rycynowy i to ju偶 jego sam zapach - nie broni臋 si臋 przed oczyszczaniem bo wiem, 偶e jedynie mog臋 zrobi膰 to co mog臋 p贸ki nie przeskocz臋 tej alergii - podj臋艂am post 40 dniowy - a to jest oczyszczanie fizyczne, kt贸re r贸wnie偶 oczyszcza i z metali i z paso偶yt贸w i z wszystkiego innego czego jeden specyfik nie za艂atwi... - a po nim d艂ugo si臋 zbiera艂am do kupy i w sumie nadal si臋 zbieram - wi臋c nie pisz prosz臋, 偶e nie chc臋 si臋 oczyszcza膰 - jedynie mog臋 robi膰 to co m贸j organizm toleruje p贸ki co - amalgamat贸w nie mam - pozby艂am si臋 ponad 8 lat temu jednej jedynej plomby wymieniaj膮c j膮 na 艣wiat艂outwardzaln膮 - temacie plomb to uwa偶am, 偶e to ju偶 jest fiksacja - mam woko艂o ludzi, kt贸rych znam od dziecka z czarnymi plombami i to wieloma i s膮 zdrowi, maj膮 zdrowe i m膮dre i pi臋kne dzieci a te plomby maj膮 od przesz艂o 30 kilka lat bo znamy si臋 od dziecka - wi臋c teoria o plombach w kt贸r膮 ja kiedy艣 r贸wnie偶 wierzy艂am i jedn膮 usun臋艂am mi si臋 rypn臋艂am - a te osoby od podstaw贸wki siedzia艂y u dentysty w trakcie lekcji i gdyby ta teoria by艂a prawdziwa to powinny by膰 ci臋偶ko chore od tych metali sianych przez te plomby od dzieci艅stwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olivka niebieska
slonisko - w艂a艣nie ca艂a sztuka tak zabi膰 paso偶yty 偶eby si臋 ju偶 nie rozmna偶a艂y - z regu艂y podej艣膰 musi by膰 kilka przez min. p贸艂 roku - bo o ile dan膮 kuracj膮 niewa偶ne czy chemiczn膮 czy naturaln膮 - unieszkodliwimy doros艂e osobniki to ich jajeczek, kt贸re siedz膮 w za艂amaniach jelit ju偶 nie... - dlatego trza dobija膰 do skutku co nie jest rzecz膮 ani 艂atw膮 ani prost膮 - bo i siebie przy okazji mo偶na wyko艅czy膰 ;) - jaki艣 czas temu czyta艂am na temacie diety warzywno - owocowej przypadek ma艂偶e艅stwa, kt贸re przy okazji ubi艂y tasiemce i inne syfy postem ale 10 dniowym na samej wodzie - pod koniec powychodzi艂o z nich wyg艂odnia艂e towarzystwo - gdyby nie te moje akcje od uk艂adu nerwowego, kt贸re wysz艂y mi pod koniec mojego 40 dniowego postu to z ch臋ci膮 zrobi艂abym te 10 dni na wodzie - ale po tym co ostatnio przesz艂am - nie podejm臋 si臋 niestety z uwagi w艂a艣nie na uk艂ad nerwowy... ehh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olivka niebieska
go艣膰 wczoraj - na tematy dot. religii pozwolisz, 偶e odpowiem Ci na innym temacie - jak napisz臋 tam odp. to tutaj wklej臋 linka do tego tematu - p贸ki co dzisiaj ju偶 id臋 spa膰 - dobranoc

Udost臋pnij ten post

Polecam olejek rycynowy z czystym sumieniem jest 艣wietny na w艂osy, wystarczy, 偶e przed umyciem w艂os贸w wetrzesz go we w艂osy tak z pi臋tna艣cie - dwadzie艣cia minut szybciej a potem umyjesz normalnie szamponem i odrazu zobaczysz efekty, w艂osy b臋d膮 si臋 b艂yszcza艂y jak r贸wnie偶 nie b臋d膮 si臋 elektryzowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pajak bez nogi
Olivka, aha czyli by艂 algamat:) No to ju偶 wiesz sk膮d sie wzi臋艂y alergie, sk艂onno艣膰 do 艂apania paso偶yt贸w i dlaczego ciebie w robocie zatru艂o bardziej ni偶 innych. To nie jest sprawa zamkni臋ta, to jest dalej sprawa aktualna , bo masz rt臋膰 w tkankach. :) I wiesz co? Znowu dupisz inglisz. Sorry, ale jak chlorella by艂a ok to dlaczego do niej nie wr贸cisz, tylko pierdzielisz o z艂ych duchach? Dlaczego nie wyci膮gniesz wniosk贸w z D膮browskiej, 偶e zrobi艂a艣 j膮 藕le dla swojego organizmu, tylko swoje gapiostwo przykrywasz z艂ym duchem. A wystarczy艂o troch臋 pomy艣le膰, zastanowi膰 si臋, poniewa偶 z 艂atwo艣ci膮 mog艂a艣 wpa艣膰 na to, 偶e organizm uwolnionych metali nie zje. My艣my tutaj przecie偶 o tym pisa艂y. Wystarczy艂o sobie przypomnie膰 wcze艣niejsze wiadomo艣ci i skojarzy膰. A je艣li ju偶 sta艂o sie jak sta艂o, to trzeba uderzy膰 si臋 w pier艣, tak sama si臋 za艂atwi艂am, moja w艂asna g艂upota, ale ty oczywi艣cie demony obwini艂a艣. Jeszcze co艣, kwas ala ci臋 nie zatru艂, zmniejszenie dawki ci zaszkodzi艂o, bo wzie艂a艣 za ma艂o, aby zwi膮za艂o wyci膮gni臋t膮 dzie艅 wczesniej wi臋ksz膮 dawk臋 zwi膮zk贸w metali. A jak nie zwiaza艂o to wr贸ci艂o i ci臋 za艂atwi艂o. Nie Olivko nie chcesz sie oczyszcza膰, ty tylko my艣lisz 偶e chcesz. Gdyby tak by艂o, to da艂aby艣 sobie tutaj pom贸c, zastanowi艂aby艣 si臋 nad niekt贸rymi sugestiami, przeanalizowa艂aby艣 dlaczego tak sie dzieje, a nie inaczej, a nie pisa艂a przez tyle czasu, 偶e to sakramenty tylko i wy艂膮cznie ci臋 uzdrawiaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:-) :-D :-o ;-) :-P :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:-o :-o :-o :-P :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:-)

Udost臋pnij ten post

Jest jeszcze inny spos贸b na wi膮zanie i usuwanie metali z organizmu, chyba nawet przyjemniejszy ni偶 ten tutaj. Opisany przez Bo艂otowa, polegajacy na za偶ywaniu kulek z wyt艂ok贸w z sokowir贸wki po marchwi, lub burakach.....Najlepiej na czczo i zaraz po zrobieniu . 2-3 艂y偶ki...dok艂adniej jest opisane oczywi艣cie w ksi膮偶ce. Wyt艂oki dodatkowo lecz膮 opuszk臋 dwunastnicy, zamykaj膮 od藕wierniki...

Udost臋pnij ten post