Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meneterne

wyrzucaja nas z uk!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jojo jojo jojo
łykacie jak strusie

Gość dalllaylama
Bzdury, o niczym takim nie mowia. Jedynie o tym, ze wiekszosc spoleczenstwa jest za wystapieniem z UE, nic jednak nie zostalo postanowione. reszta nawet jak wystapia z UE to nie oznacza to, ze wszystkich deportuja, bez przesady.

Gość meneterne
ehhh,sciemnialam,chcialam tylko namiary na starego angola....

Gość tryggon
patrzac na wasze wpisy,mozna sadzic ze na tym forum przesiaduja osoby o raczej malych ambicjach /nie mylic ze swiadomoscia swoich ograniczen/ oraz o niskiej inteligencji

Gość tryggon
patrzac na wasze wpisy,mozna sadzic ze na tym forum przesiaduja osoby o raczej malych ambicjach /nie mylic ze swiadomoscia swoich ograniczen/ oraz o niskiej inteligencji

Gość anekatips
a jakies linki do jakichs artykulow na ten temat?????dobrze by bylo gdyby zaczeli...

Gość meneterne
jakie artykuly,pisalam ze sciemniam i tyle dzieki za pomoc sixa,ale juz znalazlam chetnego

Gość meneterne
ma na imie robert i jest boski, ma 58 lat,wie ktos jak dlugo zyja anglicy mniej wiecej???

Gość meneterne
ile zyja anglicy z nadwaga???? czy jesli beda go dokarmiac tlustym zarciem to szybciej sie zwinie? czy jesli nie ma dzieci to jego chata bedzie dla mnie w spadku????

Gość meneterne
:(czy tacy sa sprawni w lozku? a moze wystarczy im raz na miesiac? a moze lepiej zadac sie z jakims czarnym,w koncu mi tez sie cos od zycia nalezy

Gość meneterne
ehhhh

Gość meneterne
hej ho hej ho

Gość gość
Jesli referendum odbędzie sie w czerwcu 2016 to ile będzie czasu na wyjazd przed zamknięciem granic?

Gość gość
1,5 godziny, tyle zebys zdarzyl dojechac do Dover :D Gimbaza roolez.

Gość gość
Kocham Cie Dover, kocham Cie UK! I dziekuje!! Za to czego moj nedzny i zalosny kraj mi nie dal a wrecz przeciwnie, dal mi tylko cierpienie, za to MOJE KOCHANE UK dalo mi w ch/uj szczescia :)

Gość gość
Kocham Cie PL dlatego, ze pogoniłas tych nieudaczników do UK i juz nie muszę oglądać ich paskudnych mord w moim pięknym mieście.

Gość gość
Ale poważnie, jestem po studiach, teraz nabywam doświadczenie w Polsce, planuje wyjazd do uk kolo listopada- wiadomo na poczatku kazda prace wezmę, jesli to referendum odbędzie się w czerwcu tego roku to kiedy zostaną "zamknięte granice", kiedy będzie problem z wjazdem do uk? Jak juz tam bede to czy mogą mnie wyrzucić? Procedura wyjścia z ue trwa dwa lata, pytanie dwa lata od referendum i czy w tym czasie będzie można jeszcze swobodnie podróżować? W ogole jak z praca, czy ktos z was pracuje w biurze czy raczej Polacy do pracy fizycznej? Dzięki

Gość gość
wyjscie z unii nawet po referendum to nie takie hop siup trzeba olosic decyzje wtedy dopiero zaczynaja sie negocjacje trwajace minimum 2 lata, moze byc dluzej, w tym czasie panstwo opuszczajace ue jest dalej jego czlonkiem i musi respektowac wszystkie prawa, nie panikuj

Gość gość
Chu/ja wyjda, nie oplaca sie im to, nawet jak brytyjczycy zaglosuja za wyjsciem, wyniki zostana sfalszowane

Gość gość
Nie wyrzucaja tylko odbieraja benefity. I dobrze, patologia wroci do Polski. Nie wiecie, ze trzeba brac sie za miejscowego? :D w razie W mialybyscie pomoc

Gość gość
Angole wyjdą z UE bo nie lubią Niemców i większosc powie yes.

Gość gość
gdyby tak bylo to ukip juz dawno by rzadzil rozmaiam z angolami podpytuje ich o rozne kwestie I u nich w tv tez jest siana mega propaganda tzn to jes moj wniosek skad sie wzial? bo slysze od nich takie teksty w stylu : "nie bede glosowac za bo jak wyjdziemy to stracimy mozliwosc handlowania z reszta europy w latwy sposob to przelozy sie na bezrobocie" itd itp tak czy inaczej sam process wyjscia to kolejne 4 lata poza tym kto to sobie wyobraza ? wyrzuca z uk ? haha zapanowalby komplentny chaos to bez sensu :)inna spawa ze nieliczna grupa osob na samej gorze pociaga za sznurki dzieki unii maja poldarmowa sile robocza ze wschodu I oni mieliby to oddac bez walki? wplywowe korporacje? na rzecz jakiegos glosujacego motlochu przeciw? haha jakos ciezko mi w to uwierzyc rozniez ;)

Gość gość
Powinni wyje/bac kazda mende ktora jest tam tylko dla pieniedzy. Np osobiscie znam rodzinke ktora nienawidzi Anglii i Anglikow a gnija w Anglii szmaty, udaja tylko milutkich na fb itd. Co za mendy. Zbieraja pieniadze na chate w placzkowie. Oby wrocili jak najszybciej i cala reszta nieudacznikow tez. Prosze UK, WYJDZ Z UNII, trzeba skonczyc przynajmniej z nierobami gnijacymi na zasilkach

Gość gość
wkur/wiają mnie ludzie którzy nienawidzą kraju w którym mieszkają a dalej tam siedzą, jak się nie podoba to wypier/dalać a nie narzekać

Gość gość
Ja tez jestem w anglii tylko dla pieniedzy i komfortu finansowego lubie ten kraj ludzi dobrze zarabiam z moim zawodem moglbym znalezc prace w kazdym zakatku europy w ciagu tygodnia ale wole anglie lubie ich beztroski styl zycia imprezy otwartosc ale jestem tu tylko dla siana gdybym wpolsce mogl dostac do reki 15 tysiecy to jyz bym pakowal tobolki haha jak 99% polakow tutaj nie oszukujmy sie

Gość gość
Jabram byłem tylko dla pieniędzy. Dobrze ze juz z tego emigracyjnego syfu wyjechałem i nie muszę patrzeć na te emigracyjne mordy, zakłamanych, skundlonych polaczkow. Kocham Cie PL.

Gość gość
Buahaha to zes doje/bal, w pl jeszcze gorzej jest, bo nie da rady falszywych polaczkow unikac. Myslisz debilu ze masz prawdziwych przyjaciol? Poczekaj jak bedziesz potrzebowal pomocy, poza tym jak myslisz ze nie jada po tobie za plecami to sie lecz :D spojrz po sobie jak kazdemu doope obrabiasz naiwniaku

Gość gość
Dobrze ze jestem w tym 1%, wracac do syfu z raju? :D trzeba miec nasrane :D

Gość gość
A jakie macie zawody? Gdzie pracujecie