Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przegranezycie1976

Mam męża nieudacznika a w domu tyrana!

Polecane posty

Gość Przegranezycie1976

Musze to napisac, moj maz to idiota, nieudacznik, generuje ogromne długi, firme prowadzi z komornikami nakarku, nie płaci podatków i smieje mi sie w twarz, w domu wrzeszce i tyranizuje nas, na córce sie wyzywa..... jak uciec od niego, jak uciec.... i tak dopadnie mnie za jego długi komornik, zabierze wszystko, zlicytuje dom..... to jest jakis koszmar.....

Gość wredniucha10
O! obudziła się! po co tyle lat z nim siedziałaś?

Gość Przegranezycie1976
własnie obudziłam sie, moze nie wiesz ale od takich typów ciezko sie uwolnic! w domu istnieje pewnego rodzaju zniewolenie, ciagle słyszysz ze jestes zerem, zerem ktore pierze, sprzata i gotuje ewentualnie rodzi dzieci i sie nimi zajmuje...... - jak lata to słyszysz i jestes traktowana jak smiec to sie nim stajesz czy chcesz czy nie :( ja jestem na skraju załamania nerwowego, ktos wkroczył w moje zycie i dosłownie nim wstrzasnał - usłyszałam po raz pierwszy od lat dziewczyno zrób cos, jeszcze masz szanse na normalne zycie...... tylko gdzie isc,- nie mam pracy, nie mam kasy, mam dwoje dzieci w tym jedno malutkie i pewnie do konca zycie beda mnie nekac komornicy o moj wspaniały maz pewnie tez bedzie mnie szarpał bo ten typ tak ma , sama sie zastanawiam jak mogłam byc tak slepa i dałam sie w to wciagnac

Gość Azazel Pazuzu
widziały gały co ruchały

Gość awrawdawmiukyu
Wybrałaś takiego czy trafiłaś na takiego ?? :classic_cool:

Pomyśl o wyjeździe za granicę inaczej będzie Cię nachodził itd. Nie masz rodziny, która była by w stanie Ci w tym pomóc?

Gość wredniucha10
"mam dwoje dzieci w tym jedno malutkie " to drugie to po co sobie zafundowałaś? myślę, że po to, żeby się właśnie od niego nie uwolnić

Gość Heidi Klummmm
autorko jest cos takiego jak rozdzielnosc majatkowa wsteczna, masz na nia duze szanse, musisz wniesc sporawe do sądu, zbieraj dowody na męża, nagrywaj wasze rozmowy a uwolnisz sie od niego i jego długów, poza tym jesli Twój mąż robi długi na firme, nie ma nigdzie Twojej zgody na zaciaganie długów to długi sa tylko jego