Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzyk Rybka

Złapała mnie na dziecko !!!! Co robić ??

Polecane posty

Gość Rada dla autora
I mówi to facet. Skoro z nią poszedłeś na całość to zawsze się z tym trzeba liczyć... Ja ze swoją ex kochaliśmy się zawsze bez gumki i innych zabezpieczeń, bo ona nie lubi pigułek a ja nie nawiszę prezerwayw i jestem na nie chyba uczulony, wzwód mi po założeniu słabnie, kończyłem zawsze na zewnątrz. Oczywiście że byłem świadomy że może zajść ale ja mam 29 lat i by mi to nie przekszadzało jej tym bardziej bo wie że jestem ustawiony. Niestety w pewnym momencie zauważyłem że ona to wszystko robi żeby zajść, próbowała mnie przetrzymać, innym razem usiłowała mnie zmusić żebym swoją spermę po "zabawie" umieścił w niej.

Gość SKIBIŃSKA
ja mam taką kumpelę co to kłamała chłopakowi że się zabezpiecza bo chciała go wrobić udało jej się CÓRA MA JUŻ LAT 15 on nie płaci tylko bank alimentacyjny nigdy nie chciał mieć z nią dziecka teraz się z córką mijana ulicy i ani b ani m

Chyba już 26 lata to idealny czas na wychowanie dziecka. Teraz już nie ma co dumać trzeba działać dziecko samo nie pcha się na świat. Trzeba wziąć odpowiedzialność i nie robić uników bo później można tego żałować.

Gość vhcucg
ja mam taką kumpelę co to kłamała chłopakowi że się zabezpiecza bo chciała go wrobić udało jej się CÓRA MA JUŻ 15 on nie płaci tylko bank alimentacyjny O Suka się puszcza a płacą podatnicy powinno znieść się bank alimentacyjny

Gość dkdjdkdkds
Zostaw łaskę i dziecko będziesz płacił alimenty laska była świadoma, że nie będziesz chciał mieć z nią dziecka.

Gość SKIBIŃSKA
vhcucg TEŻ MI SIĘ TO NIE PODOBAŁO świństwo zrobiła pamiętam jak mówiła na początku że nic od niego chciała nie będzie tylko chce mieć dziecko bo ma już 28 lat jak jej sie udało w ciążę zajść to mówiła jak tylko urodzę to go o alimenty podam nie popuszę zrobił niech płaci

Mow za siebie Nie. Nie jestem pewny, że to moje, ale zrobię testy. Ja napisze jedno ta suka wrobiła mnie w dziecko i złapała mnie na nie. Ja bachora nie chcę, ale chcę, żeby tej dziewczynie nie uszło to płazem. kocham siebie i tylko siebie U mnie możliwości zarobkowe i faktyczne to 1400 zł, więc nie mogę płacić więcej jak 500zł. Kafe Poradnik Bo ona mówiła mi że się zavezpieczyła, ale mnie okłamała i mnie złapała na dziecko, którego nie chcę z nią mieć. Dziecko nie liczy się na mnie, bo ja go nie chcę. dużo dtuvhj Ja już nigdy żadnej kobiecie nie zaufam, bo ich nie będę miał. Dlatego chcę jej zrobic na złość boona Nie wyjadę za granicę

cudna01 Co nie znaczy, że ja chce mieć z nią dziecko. Ona mnie wrobiła. Pytałem się czy się zabezpieczyła, ona że tak. Okłamała mnie. Ja chce jej zrobić na złość, żeby żałowała tego. dkdjdkdkds ja już dawno ją zostawiłem. Aliemnty wysokie nie będą, bo dużo nie zarabiam, więc ona będzie musiała iść do pracy, żeby utrzymac siebie i dziecko. A co jak to będą bliźniaki ?

Gość ewkaaa1985
to nie jej wina że antykoncepcja was zawiodła .poza tym sadzę że nie jest suką!!za to ty...jak możesz mówić że to bachor ??to twoja matka też powinna żałować że Cię urodziła skoro masz takie podejście??!! wgl to skoro twoja kobieta wg Ciebie powinna żałować że jest w ciąży to ty teraz powinieneś żałować że przyszyłeś na świat idąc twoim tokiem rozumowania.i co to za tekst ,,nie będę za nic płacić" haha ale się uśmiałam jak dziecko jest niczym to chyba już wiesz czym ty jesteś??

Gość Znam cie :) umcia umcia
zrób drugie :)

ewkaaa1985 Zabezpieczenie nie zawiodło, tylko ona mnie oszukała. Ona niczego nie brała i miała akurat owulację. Będą bliźniaki i co ja mam niby płacić na jej dzieci i to jeszcze podwójnie ? Pomóżcie mi proszę.

Ale niby z jakiej racji ja mam płacić i to jeszcze podwójnie, jak to jej wina. Może namówią ją do odania dzieci

To wina was obu a nie twoja, wiec poniesiecie tego konsekwencje oboje, btw żal mi cie nie chciałbym takiego frajera - ojca

a nie jej * miało być Jak nie chciałeś mieć dzieci, to trzeba było powiedzieć "ale tabletka może zawieść ..." i załorzyć gume na twojego małego 🖐️

cóż, jak się chce bzykać, to trzeba też brać za to odpowiedzialność. ­ współcześni faceci chcą mieć każdy rodzaj seksu i zrzucić odpowiedzialność za za antykoncepcję na głowę kobiety. ­ aczkolwiek żeby wybierać sobie takiego zjeba na ojca swego dziecka to faktycznie trzeba mieć nierówno pod kopułą. dziwna laska.

No a jakby tabletka zawiodła, wiem nie wzieła ale jeśli ? Trzeba było sie z tym liczyć i zabezpieczyć się podwójnie

to jest prowo, albo autor jest jakiś upośledzony. sam zmajstrował dzieciaka i teraz się dziwi :D ­ ale raczej prowokacja, zwłaszcza z tymi bliźniakami.

czytałam kiedyś na kafie podobny temat tylko tytuł był inny - zrobiła sobie dziecko ze mną za moimi plecami " :D bardzo podobne argumenty , podobny punk widzenia autora ale tam to przynajmniej można sie było pośmiać :)

Nie wiem czy są aż tak głupi ludzie jak on, może to prowo może nie, ale w obu przypadkach autor ma coś z głową

Gość mizoginistycznynArcyzYebaka
hóóMMMM...na czym polega zachowanie WŁOCHATEJ PIPY..? PRZYBLIŻ PROSZĘ bo jest to niezwykle zajmujące nieznane mi zjawisko...?

Ja mam 26 lat i dziewczyna jest ze mną w ciąży i to w dodatku bliźniaczej. Ja nie miałbym nic przeciwko gdyby ona była w ciąży, gdyby to rzeczywiście tabletka zawiodła, ale ona mnie oszukała i tej tabletki nie wzieła.

taa, pamiętam do dziś :D koleś pisał że jego ojciec jest ginekologiem i że jego laska "pożarła pipą zachłanną" i ukradła jego plemniki :D:D:D

o matko - przypomniałaś mi o tej " zachłanności " - ale ile ja ise wtedy naśmiałam ....:)

Ja CI współczuję. Kobiety są takie wtrafinowane, że dziecko to ich sposób na życie. Łapią facetów na ciąże, aby zapewnić sobie stały dochód. Pełno jest takich spraw u komorników i proszę nie wierzyć, że one są takie pokrzywdzone. Taki sposób na życie. Ja nie ojciec, to w najgorszym wypadku Państwo zapłaci. A już jak baba zauważy, że facet jest zaradny i bogaty, to tak będzie dupą kręciła, żeby szybko go na dziecko złapać. Znam takich kilka przypadków i powiem to jest kurest ... o straszne, A tobie jedyne co doradzę. Za nim uznasz dziecko przed sądem zarządaj badań DNA, powiedż, że masz wątpliwości i chcesz mieć pewność czy aby Twoje. Skoro masz płącić, to lepiej to zrobić, niż potem przez resztę życia się zastanawiać, czy aby na pewno Twoje. POza tym musisz opowiedzieć o wszystkim, że masz wrażenie, żę Cię celowo wrobiła. Że uganiała się za tobą, a potem oszukała, że się zabezpiecza. Sądy bardzo dobrze wiedzą, jakie teraz są laski ( wiem o tym bo sama pracuję w sądzie i widzę wszystko od tej drugiej strony) A jeśli chcesz uzyskać jak najmniejsze alimenty to najmniejsze zarobki musisz udokumentować, pełno zaległości finansowych, choroby przewlekłe swoje. Zbieraj dokumentację już za wczasu. Nigdy nic nie wiadomo co może Ci się przydać. NIe załamuj się, myśl racjonalnie, rozsądnie i idź do jakiegoś cwanego adwokata. On już cię pokieruje jak babie dać nauczkę. Tak naprawdę to ona sama za to karę poniesie. Wychowanie samej dziecka jest naprawdę trudne szczególnie w tych ciężkich teraz czasach. Udupiła się na ładnych kilkanaście lat. Skończy sama z dzieciorami, borykając się ciągle z problemami finansowymi.

no i ten też zaczyna fantazjować ale polotu jedna k tamtego nie ma :)

Gość popycham tylko posty
lol