Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzyk Rybka

Złapała mnie na dziecko !!!! Co robić ??

Polecane posty

autorze , daj spokój - nawet ci czarne niki nie pomogą jak finezji brak :) czemu tylko podwójna ciąża ? w świecie modyfikacji genetycznych , rozmaitych anomalii ciaża powinna być co najmniej pięciokrotna zeby mogła zrobić właściwe wrażenie :D

Gość wkurwiona żona
Taaaaa. Znamy takie 8 dzieciaków i każde z innym, ale kasy to ZERO. Ktoś pieprzy głupoty jak autor. Jak ją bzykał to nie było niczyjej winy. Jak panna zaskoczyła to teraz jej wina. Czyje plemniki wskoczyły do jajeczka ? Kolo jesteś pierdolnięty w móżdżek jak dzięcioł. Wystawiasz sobie laurkę zwykłego skurwieala. to nie panna cię wrobiła na dziecko ty ty fiutem myślisz i biegasz z tym zaganiaczem po całej wsi i bzykasz wszystko co się rusza. Faktycznie z tym swoim popędem jesteś największym frajerem.

Krwawy Edward Bogaty może nie jestem, dlatego nie da się ode mnie dużo wyciągnąć, ale zaradny już prędziej. Jak nie wiesz to się nie odzywaj. Piszę tutaj bo mam problem z dziewczyną, która będzie sama wychowywać. Sama tego chciała

Autorze albo ci sie nudzi albo cofnij się do gimnazjum na biologie bo chyba masz problemy z logicznym myśleniem :D A może ta ciąża to nie jej wina tylko moja :D ?

kto wie nawet czy to ise w końcu nie okaże podwójne niepokalane poczęcie - bo jak widzę temat ewidentnie ewoluuje w taką stronę ?:D

Nie rozumiem. Uprawiałem z nią seks, ale to nie musi być moje dziecko, bo ona mogła jeszcze z kimś innym to robić po drugie to ona okłamała mnie a nie ja ją

Gość kruuuuk
ile ty masz lat? nie wiedziales ze wspolzycie moze skonczyc sie ciazą? byc moze dziewczyna zrobila to umyslnie,ale ty tez masz rozum (zadna metoda antykoncepcji nie daje 100% ochrony),ale najlepiej zwalic wine na kogos innego; swoja droga to jestem uczulona na panienki dazace do usidlenia faceta "na dziecko",moja szwagierka tak ma,drugie dziecko z kolejnym facetem,i zaden nie da sie zaprowadzic do oltarza(w sumie nie ma sie co dziwic,rozwodnicy...)

Gość JESTES IDIODA
WIEC TAK ZACHOWANIE WŁOCHATEJ PIPY NAJLEPIEJ OPISAĆ NA PRZYKŁADZIE AUTORA TEGO TOPIKU WŁAŚCIWIE ŹLE SIE WYSLOWILAM :) AUTOR JEST WŁOCHATA BO KOMPLETNIE NIE ZDAJE SOBIE SPRAWY ZE SWOJEGO UDZIAŁU W WW SPRAWIE. NIE ZAMIERZA BRAC ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA SWOJE CZYNY . MYSLE TEŻ ZE GDY SPAŁ Z TA KOBIETA TO NIKT MU PISTOLETU DO GŁOWY NIE PRZYKŁADAŁ :) POZATYM W JEGO INTERESIE BYLO SIE DODATKOWO ZABEZPIECZYĆ :) CIESZĘ SIE Z TAKICH WYPADKÓW SZKODA MI TYLKO DZIECKA SKORO RODZICE MALO ROZTROPNI :) PS JEŚLI AUTORZE CHCESZ ZROBIĆ BADANIA DNA SAM JE OPŁACISZ :) :) :)

Gość bidulek do kwadratu
złapany w sieć a chciał sobie tylko poużywać i co teraz zrobić? zrób dziecko innej, nie będziesz z tą musiał się żenić

Gość KrzykRybka2
Już wiem, że to będą 2 dziewczynki bliźniaczki.

Gość KrzykRybka2
Nie jest dobrze. Nie wiem co mam robić

Gość kalandama
Mam wrażenie,że piszę tu jakieś dziecko.Piszesz,że wiesz co to jest prezerwatywa,wiesz,że może być nieskuteczna,jednak nie bierzesz pod uwagę tego,że zabezpieczenie dziewczyny też mogło nie zdać egzaminu.Myslisz,że jesli nie uznasz dziecka,nie będziesz musiał ponosić konsekwencji swojego ojcostwa.Dzieciak.Współczuje tej biednej kobiecie i WASZEMU dziecku.

Gość mizoginistycznynArcyzYebaka
...co by ci tu poradzić...?.......weż dÓÓÓżą łopatę i jebnij się w łeb....a potem w czÓÓbek chÓÓja....

Gość hfhhfg
Zazwyczaj wypowiedzi mojego przedmowcy mnie denerwują ;-) ale dzisiaj muszę przyznać: strzał w dziesiątkę z tą radą dla autora. Autorze: było wkładać? To teraz płac, podwójnie. No mercy!

Gość i jk ta sprawe
zalatwiles? bedziesz placil, czy to nie twoje?

Gość gość
Wyjeb jej w brzuch i po sprawie, k***icho chcialo bachora to ma, szkoda tylko ze rękę po alimenty wyciaga.

Gość gość
Jakieś k***icho to spać po nocach nie może i tak ją trzęsie, że wyciąga stare tematy :D