Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaa9898

Problem z zatokami i zębami.

Polecane posty

Gość Kasiaa9898

Moim problemem od wielu lat jest nawracające zapalenie zatok, przyczyniły się do tego w dużym stopniu moje alergie. Leczyłam się u alergologa i trochę mi to pomogło, ale stan moich zatok się nie poprawiał, a od pół roku boli mnie głowa i szumi w uszach. Byłam niedawno u lekarza którego poleciła mi przyjaciółka, stwierdził że konieczne jest specjalistyczne leczenie. Na początku się ucieszyłam że pozbędę się bólu, dowiedziałam się że po takim zabiegu nie będę miała nawrotów infekcji. Później jednak gdy wytłumaczono mi cały przebieg zabiegu chirurgicznego który ma na celu oczyszczenie zainfekowanej tkanki dowiedziałam się że konieczne będzie usunięcie część zębów, w ostateczności mogę stracić nawet wszystkie zęby z górnej szczęki. Lekarz poinformował mnie że przy ostrych stanach zapalnych najważniejsze jest dokładne wyleczenie, ponieważ w przyszłości mogą pojawić się poważne komplikacje. Bardzo martwi mnie że w wieku 24 lat nie będę mieć zębów, i prawdopodobnie będę mieć wyjmowaną protezę. Za kilka dni jestem umówiona na wykonanie zabiegu, ale możliwe że stracę tylko 2 lub 3 zęby.

Gość sebek8765
Co to za metoda? Ja miałem FESS, endoskopowe czyszczenie zatok. Zębów nikt nie tykał. Makabra.

Gość wiki 124
Dziewczyno kup sobie DETOX firmy VISION żadne zabiegi Koleżanka miała ciągłe zapalenie zatok, alergie,przeziębiała się . już po pierwszym tygodniu brania była poprawa.Jeżeli jest stan zapalny brać 3x2 kapsułki DETOX ten jest naturalny działa na poziomie komórek nie ma lepszego i bezpieczniejszego lekarstwa