Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szalona MOONA

Współczuję kobietom, które wzięły ślub przed 30stką

Polecane posty

Gość Szalona MOONA

A przedtem sie nie wyszalały, nie poznały życia i różnych mężczyzn. A już najbardziej żal mi tych, które związały się na zawsze ze swoim pierwszym partnerem. Dużo straciłyście, naprawdę :)

Gość popieram w 100%
ja bylam zalamana kiedy moj pierwszy zwiazek sie skonczy;, a teraz wiem ze to najlepsza rzecz jaka mi sie w zyciu zdarzyla :) nie zwiazek oczywiscie, tylko jego koniec :P dopiero potem naprawde zaczelam ŻYĆ :)

Gość bo to
dlaczego nie przed 40stką? do 40stki to o 10 lat szaleństw dłużej. współczujemy ci, że wyszłaś za mąż przed 40stką.

Najgorzej to zostac w wieku 22 lat z malym Hinduskiem w akademiku, jak tacie skonczyla sie wymiana z Socratesa;)

Gość bojs bojs bojs
ojej a my ci zazdroscimy pizdy jak wiadro i tego ze jestes samotna a faceci cie traktuja tylko jak obiekt seksualny hahha

Gość czyli rozumiemy że najlepiej
być puszczalską, zaliczyć 10 facetów, niech minie 30 a p[otem się wiązać, gdy wszystko już poznane i nic nie zostało z czystej kobiety?

Gość podkowa od konia
a dlaczego wspolczujesz? ja sie pobralam majac 21 lat - nie majac dzieci szalalam z mezem - to wycieczki za granice rozne dyskoteki imprezki dzisiaj mam lat 29 i dwoje malych dzieci - niczego w swoim zyciu nie zaluje - zalezy kto ma jakie ambicje i priorytety w zyciu - moge siebie uwazac za szczesliwa osobe - nie masz co mi wspolczuc :D

Gość Szalona MOONA
bojs bojs bojs - czyżbyś miała 25 lat, męża od 7 lat i trójkę dzieci na karku, stąd ta frustracja? :D Samotna nie jestem, mam cudownego narzeczonego i być może to ten jedyny, a może nie. Jestem atrakcyjna i mam w czym wybierać :)

Gość Szalona MOONA
"czyli rozumiemy że najlepiej być puszczalską, zaliczyć 10 facetów" 1 Większość facetów, których poznałam ma więcej niż 10 partnerek na koncie. Chyba są strasznie puszczalscy i niegodni żadnej kobiety, co? :D

Gość coś się z kafe kraczy chyba dz
dzisiaj........

Gość podkowa od konia
po za tym to tak jak ja bym tobie miala wspolczuc tego czego nie masz a ja mam czyli wspaniala rodzine i wspanialego meza - zwiedzilam swiata troche. tez amm ci wspolczyc ze nie masz tego co ja ??

Dla kobiety, ktrora szuka milosci i randkuje, spotyka sie itd - 10 partnerow to wcale nie jest tak wiele.

Gość coś się z kafe kraczy chyba dz
"Szalona MOONA "czyli rozumiemy że najlepiej być puszczalską, zaliczyć 10 facetów" 1 Większość facetów, których poznałam ma więcej niż 10 partnerek na koncie. Chyba są strasznie puszczalscy i niegodni żadnej kobiety, co? " najwidoczniej. ale to Twoje towarzystwo i to Ty się wśród takich obracach (albo Ciebie obracają), więc dla mnie to żaden argument:) po prostu ciągnie swój do swego. chcesz, to się pruj, a resztę zostaw w spokoju. ja bym Cię nie tknął...

Gość podkowa od konia
autorko to ze ma sie rodzine nie oznacza ze czlowiek jest nie szczesliwy ale widocznie tobie czegos brakuje - ze o tym wspominasz miedzy wierszami

Gość a niech sobie autorka żyje po
swojemu, jej sprawa:) dla mnie jest brudna.

Gość Szalona MOONA
"Tobie należy współczuć, że musisz ciągać się i szaleć z obcymi facetami, zamiast ze swoim mężem." 1 Hmm, narzeczony, który oświadczał mi się już 3 razy (2 razy odrzucałam, twierdząc że nie jestem jeszcze gotowa) jest obcym facetem? :D A to ciekawe spojrzenie na sprawę :D Gdybym chciała, już dawno mielibyśmy ślub, bo błagał on to na kolanach. Ale ja wolę, żeby jeszcze pogonił króliczka i potem bardziej docenił to co ma :)

Gość korale korale korale
teraz wiele kobiet uwaza ze jak sypia wiecej niz z 1 lub 2 partnerami to kozystaja z zycia sa zajebiste i uwazaja ze sa doswiadczone dla waszej informacji jestescie kurwami - nie potrafisz trzymac dupy przy jednym kolesiu nie jestes warta zadnego . amen

Gość nawet nie bede tego komentowac
bo smiech mnie ogarnia :D :D nic mi po twoim wspolczuciu, ale jesli sie lepiej z tego powodu czujesz, to prosze bardzo :D

Gość Szalona MOONA
"najwidoczniej. ale to Twoje towarzystwo i to Ty się wśród takich obracach" 1 Hahaha, prawiczku, widać że nie masz pojęcia o życiu :D

Gość dóbr uczy jon
Szalona MOONA "czyli rozumiemy że najlepiej być puszczalską, zaliczyć 10 facetów" 1 Większość facetów, których poznałam ma więcej niż 10 partnerek na koncie. Chyba są strasznie puszczalscy i niegodni żadnej kobiety, co? O Jak mężczyzna czeka na głębsze uczucie itp. by uprawiać seks a nie spotkał takiej kobiety to bardzkie takimi mężczyznami więc mężczyźni muszą być lustrzankach by mieć u kobiet szanse do związku.

Gość podkowa od konia
przeczysz z tym co napisalas w topiku - czyli jestes z partnerem dlugo juz jezeli oswiadczyl ci sie 3 razy - chyba ze jestes kurwa i go zdradzalas to juz inna bajka :/

Gość fdeewfefe
a narzeczony wie że się kurviłaś przed ślubem ? :D

Gość 456787654
idiotko naprawdę współczuję tobie że małżeństwo utożsamiasz z brakiem szaleństw, i szaleństwo z kolei utożsamiasz tylko z dawaniem dupy komu popadnie :(

Gość hehehehe nie ma to jak kiepski
argument, z braku czegoś ssensownego do powiedzenia:D " Szalona MOONA "najwidoczniej. ale to Twoje towarzystwo i to Ty się wśród takich obracach" 1 Hahaha, prawiczku, widać że nie masz pojęcia o życiu " widać, że życie to szmacenie się:D

Gość przestańcie się ciśnieniować
nie wiecie, dla kogo jest kafeteria?:D nie ona pierwsza i nie ostatnia, która ZNA SIĘ NA ŻYCIU:D