Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Singmitmir

Kącik dla mam z Austrii - łączmy się

Polecane posty

No jestem też ale niedługo schodzę :) Nie pokazują mi się wiadomości , coś zacina ciągle.

Zacina sie kaffe od kilku dni... A ja juz zeszlam padam jak mucha. Prasowania z calego tyg. tyle....:p

Zacina sie kaffe od kilku dni... A ja juz zeszlam padam jak mucha. Prasowania z calego tyg. tyle....:p

Gość mamatakasobie
Witam Prosze o pomoc, rade, informacje. Mieszkam w wiedniu. Mam meza alkoholika. Chce sie rozwiesc. Gdzie mam z tym isc? Nie znam na tyle niemieckiego zeby sie za to wyzystko zabrac

Gość mamatakasobie
Nie wyswietlilo?

Gość Praktyczna mama
Hej dziewczyny! Zapraszam do czytania mojego bloga na temat bycia mamą w Wiedniu. Opisuję moje doswiadczenia z czasu ciąży i po porodzie: sytuację prawną, potrzebne badania, gdzie co dostac, testuję i porownuję produkty potrzebne w ciazy - generalnie krok po kroku wprowadzam mamy w tematy zwiazane z posiadaniem dziecka. Na pewno blog ten bedzie ciekawy dla mam, ktore malo sie orietuja, a chca sie orietowac lepiej. Moj blog rozwija sie wraz z doswiadczeniami, ktore nabywam przy dziecku kazdego dnia. Planuje stworzyc grupe aktywnych mam, ktore udzielajac sie na blogu beda rowniez dawac wskazówki innym mamom. Wystarczy wpisac w wyszukiwarke na FB: Praktyczny blog dla mam w Wiedniu i kliknąc "Like". Zapraszam!

Gość Praktyczna mama
Hej dziewczyny! Zapraszam do czytania mojego bloga na temat bycia mamą w Wiedniu. Opisuję moje doswiadczenia z czasu ciąży i po porodzie: sytuację prawną, potrzebne badania, gdzie co dostac, testuję i porownuję produkty potrzebne w ciazy - generalnie krok po kroku wprowadzam mamy w tematy zwiazane z posiadaniem dziecka. Na pewno blog ten bedzie ciekawy dla mam, ktore malo sie orietuja, a chca sie orietowac lepiej. Moj blog rozwija sie wraz z doswiadczeniami, ktore nabywam przy dziecku kazdego dnia. Planuje stworzyc grupe aktywnych mam, ktore udzielajac sie na blogu beda rowniez dawac wskazówki innym mamom. Wystarczy wpisac w wyszukiwarke na FB: Praktyczny blog dla mam w Wiedniu i kliknąc "Like". Zapraszam!

Gość syska690
Halo jest tu ktos jeszcze ...? Mieszkam w 15 b i szukamy z moja corka (2,5 r) jakis kolezanek na spacerki

Gość Elsaiana
syska - Witam. Ja mieszkam w 6 becyrku i mam trzyletnią córeczkę. Może jeszcze tu wejdziesz to poznałybyśmy się bliżej.