Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Handan

Dokąd teraz wyjechać z tego kraju???

Polecane posty

Gość Handan

Nie mam już sił, aby tu żyć. Nie mam. Pracuję bardzo ciężko, na nic mnie nie stać, to nieludzkie.

Gość Małgorzata Tusk
zostan

Gość no jasne ze tak...
jedz najpierw tam gdzie masz mozliwosci, sprawdzone miejsce. znajomych. pozniej kiedy juz zarobisz jedz gdzie chcesz;)

Zwątpiłam. Mogę pracować ciężko, ale za godziwe pieniądze. Tu z nadgodzinami mam 1800. Każda sobota pracująca. Nie stać mnie na nic. Dosłownie. Jeszcze robiąc zakupy w sklepie musze się ograniczać:( pod koniec miesiąca zapożyczać:( Myślałam o Danii, Holandii, Skandynawii, Niemczech.. O Kanadzie szczerze mówiąc też, jednak stwierdziłam, że to za daleko:(

Gość do Kanady nie da rady
trzeba też mieć wizę

Zwątpiłam. Mogę pracować ciężko, ale za godziwe pieniądze. Tu z nadgodzinami mam 1800. Każda sobota pracująca. Nie stać mnie na nic. Dosłownie. Jeszcze robiąc zakupy w sklepie musze się ograniczać:( pod koniec miesiąca zapożyczać:( Myślałam o Danii, Holandii, Skandynawii, Niemczech.. O Kanadzie szczerze mówiąc też, jednak stwierdziłam, że to za daleko:(

Gość Roomcays
jak zarobisz to jedz gdzie chcesz - a mozecie mi powiedziec, jak mam powiedzmy 100-150tysiecy w zanadrzu, to moge jechac gdzie chce? :) np. RPA/Australia/Ameryka? :)

Gość darmowa panienka
do Mali , Francuzi poszukują mięsa armatniego